Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Νομοσχέδιο «Δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς υποψήφιων οδηγών και οδηγών για τη χορήγηση αδειών οδήγησης οχημάτων, άλλες διατάξεις για τις άδειες οδήγησης και λοιπές διατάξεις»

Σήμερα, 7-1-2019, απεστάλη στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, με σκοπό την προώθηση για εφαρμογή των προβλεπόμενων διαδικασιών για την κατάθεση στη Βουλή, το νομοσχέδιο «Δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς υποψήφιων οδηγών και οδηγών για τη χορήγηση αδειών οδήγησης οχημάτων, άλλες διατάξεις για τις άδειες οδήγησης και λοιπές διατάξεις».

Συμμετοχή εκπαιδευτικών Πιερίας στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων

Το τελευταίο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο πολυώροφο κτήριο του Μικρασιατικού Συλλόγου δίπλα στο γνωστό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Καλό ταξίδι Ανδρέα Μιχαήλ.

Ο Διευθυντής του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, ο Σύλλογος Διδασκόντων ο Σύλλογος Γονέων και οι μαθητές-τριες του Σχολείου με θλίψη και πόνο καρδιάς αποχαιρετούν τον Δάσκαλο και Σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ.

''Μαθήματα Α΄ Βοηθειών με πιστοποίηση από το ERC'' - ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΣΩΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ

Απόκτησε διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό και ενίσχυσε το βιογραφικό σου. Το Τμήμα θα είναι κλειστό με λίγα άτομα – Κόστος πιστοποίησης 35€.

«ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ “ΚΑΤΕΡΙΝΙ RUN 2019”

Το εμβληματικό τραγούδι “Το τρένο φεύγει στις οκτώ ταξίδι για την Κατερίνη” σε στίχους του αείμνηστου Μάνου Ελευθερίου, το οποίο μελοποίησε ο Μίκης Θεοδωράκης αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον καταξιωμένο Κατερινιώτη ζωγράφο Αθανάσιο Σταθακόπουλο.

Η ανακοίνωση του Δήμου Κατερίνης για τα σχολεία

Δήμος Κατερίνης: Κλειστά αύριο Τρίτη, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, λόγω ΟΛΙΚΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ.

Ο κλήρος πέφτει στον …κλήρο

Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Ο ποντικός βεβαίως φεύγει. Αλλά ο κ. Τσίπρας, προς ώρας, δυστυχώς μένει!...

Τραυματισμένο Ζαρκάδι στον αύλειο χώρο της Βιομηχανίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

Τραυματισμένο Ζαρκάδι εντοπίστηκε στον αύλειο χώρο της Βιομηχανίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των υπευθύνων της Βιομηχανίας καλέστηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης για να παραλάβει το άτυχο ζώο και να μεριμνήσει για την υγεία του.

Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στον Δήμο Κατερίνης.

Κλειστά θα είναι αύριο όλα τα σχολεία, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Κατερίνης.

Θεοφάνεια στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Εορτάστηκε και στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος η μεγάλη εορτή των Θεοφανείων.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Έως την 18η Ιανουαρίου 2019 έχουν τη δυνατότητα οι ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν τα χρησιμοποιούν και διακόπτουν την ηλεκτροδότηση, να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Κατερίνης προκειμένου να απαλλαγούν από την καταβολή ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού.

Δήμος Δίου Ολύμπου κλειστά τα σχολεία αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου

Ο Δήμος Δίου Ολύμπου αποφάσισε κλειστά να παραμείνουν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.




ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους και τα θερμά συλλυπητήρια...

Αποχιονισμός στις αυλές των σχολικών συγκροτημάτων – Συνέχεια της επιχειρησιακής δράσης σε όλο το οδικό δίκτυο

Στις αυλές των σχολείων και σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας αντίστοιχα, επικεντρώνεται σήμερα η επιχειρησιακή δράση...

Η «σοφία» δεν ήρθε ποτέ στη διοίκηση του δήμου Δίου Ολύμπου

Επανάληψη στο ίδιο έργο, με αφορμή το καιρικό φαινόμενο που αποκαλέστηκε «Σοφία», έγιναν οι δημότες στο σύνολο του Δήμου Δίου –Ολύμπου.

Κλειστό σήμερα το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου του ΑΤΕΙΘ, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναστέλλεται η λειτουργία του Ιδρύματος για τη Δευτέρα 7/1/2019.

Θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία στην Κατερίνη;

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αλλά και τα έκτακτα δελτία καιρού αναμένονται αύριο στην Κατερίνη ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, μέχρι και -10, αλλά και όλη η εβδομάδα θα έχει χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή μας.

Eνημέρωση σχετικά με τους δρόμους που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες από την Γ.Π. Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΡΙΤΗ 8-1-2019

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τρίτη 8-1-2019 και ώρα 15:05 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

131 - Ο Κνούτος Λαβάρντ δολοφονείται στη Δανία από τον ξάδελφό του, Μάγκνους Α΄ της Σουηδίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΙΩΑΝΝΗΣ
➤ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 7 Ιανουαρίου 2019