Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Αποχιονισμός στις αυλές των σχολικών συγκροτημάτων – Συνέχεια της επιχειρησιακής δράσης σε όλο το οδικό δίκτυο

Στις αυλές των σχολείων και σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας αντίστοιχα, επικεντρώνεται σήμερα η επιχειρησιακή δράση...

(αποχιονισμός, ρίψη αλατιού), των συνεργείων του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου να απομακρυνθεί το χιόνι και να εξασφαλιστεί η προσβασιμότητα εν όψει της προγραμματισμένης επανέναρξης των μαθημάτων, για αύριο Τρίτη.

Εν τω μεταξύ η επιχειρησιακή δράση του μηχανισμού και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, καθώς και με το πρώτο φως της ημέρας σε όλη την έκταση του Δήμου, για να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα από τις χιονοπτώσεις και τον παγετό. Και αυτή την ώρα και για όσο χρειαστεί, τα συνεργεία καθαρίζουν συνεχώς τους δρόμους, προκειμένου να λειτουργούν ομαλά οι συγκοινωνίες, οι αλατιέρες και τα αποχιονιστικά μηχανήματα, επιχειρούν διαρκώς σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου Κατερίνης, ενώ χωρίς προβλήματα λειτουργούν σήμερα κανονικά οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κατερίνης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και ανήμερα των Φώτων, τα συνεργεία του Δήμου κινήθηκαν σε δύσκολα σημεία και περιοχές που απαιτούσαν αυξημένη προσοχή και παρέμβαση, όπως π.χ. ποιμνιοστάσια και κτηνοτροφικές μονάδες.

Τέλος, ο Δήμος Κατερίνης βρίσκεται και θα παραμείνει σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με όλες τις αρμόδιες αρχές, τους φορείς, για τη διευκόλυνση των συγκοινωνιών και της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
07-01-2019