Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Απεργία αύριο Τετάρτη 14 Νοεμβρίου. Ποιοι απεργούν.

24ωρη πανελλαδική απεργία αύριο της ΑΔΕΔΥ και απεργεί αρκετός κόσμος.

"ALITA: Το κορίτσι - άγγελος της μάχης". Τον Φεβρουάριο στους κινηματογράφους.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ

Καλούνται όλα τα σωματεία – μέλη της ΕΠΣ Πιερίας να προμηθευθούν από τα γραφεία της Ένωσης (στη Νέα Έφεσο) τα έντυπα Κάρτας Υγείας Αθλητή τα οποία θα πρέπει με ευθύνη τους οι ποδοσφαιριστές να θεωρήσουν σε ιατρό όπως ορίζεται στους κανονισμούς μέχρι την 15 Δεκεμβρίου 2018.

Η ΕΒΔΟΜΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Υλοποιώντας στην πράξη την κοινωνική ευαισθησία που διέπει και διακρίνει την Εταιρεία Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, η εφορεία αιμοδοσίας του πολιτιστικού συλλόγου της Πιερίας, πραγματοποίησε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 την έβδομη κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία.

Θρακική Εστία Κατερίνης - "Με βελόνι και κλωστή"

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018 Από τη Πέμπτη 15/11 έως και το Σάββατο 17/11 η Θρακική Εστία Κατερίνης σε συνεργασία με το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης παρουσιάζουν την έκθεση "Με βελόνι και κλωστή".

Συγχαρητήρια στην Ελένη Χατζηλιάδου

Θερμά συγχαρητήρια στην Ελένη Χατζηλιάδου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε της Μαδρίτης.

Κατερίνη - Αναστάτωση σε γονείς προκαλεί η μετακίνηση εκπαιδευτικού από το σχολείο τους

Αναστατωμένοι είναι οι γονείς στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης μετά την μετακίνηση-τοποθέτηση της εκπαιδευτικού που δίδασκε στα παιδιά τους από την αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς σε άλλο σχολείο.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία...

ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 58-94


Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 58-94 του Μέγα Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λιτόχωρου Πύρρος Δήμας, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

"Ο κόσμος θ΄ αλλάξει για μας, μόνο από μας"

*Ποίημα που μας έστειλε φίλος αναγνώστης με την επιθυμία να αναγνωσθεί.

"Φίλε αγωνιστή"

Θρύλος θα μείνεις κι ένας μύθος.
Στην Κατερίνη στη πιο δύσκολη εποχή.

Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή φρούτων, λαχανικών και γάλακτος σε 800 σχολεία.


Ξεκίνησε η υλοποίηση του φετινού προγράμματος προώθησης της κατανάλωσης φρούτων, λαχανικών και γάλακτος στα ελληνικά σχολεία.

Η πορεία των μαθητών-τριων των Λυκείων της Κατερίνης για την Μακεδονία. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Έλενα Χατζηλιάδου στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 στις 6:00 το απόγευμα στην ραδιοφωνική εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή, θα βρίσκεται στο στούντιο το χρυσό κορίτσι της Κατερίνης και Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Καράτε, Έλενα Χατζηλιάδου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα 13 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη βρίσκεται σε εξέλιξη διακοπή νερού και θα συνεχιστεί για τις επόμενες δυο ώρες...

Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Κατερίνης διαδήλωσαν για την Μακεδονία. (ΦΩΤΟ)

Από το πρωί το κέντρο της Κατερίνης γέμισε με μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας.

Ο Δήμος Κατερίνης ποτέ δεν στήριξε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Παρακολουθήσαμε την συνέντευξη του δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη στην web tv του aftodioikisi.gr. Στο σημείο 4.52 της συνέντευξης του ο κ. Χιονίδης αναφέρει: “συμμετείχαμε κατά το ήμισυ σε όλα τα συσσίτια της Εκκλησίας και στα Κοινωνικά Παντοπωλεία”.

Κοίτα τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να κρατηθεί στην εξουσία!

του Στέργιου Καστόρη
βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ


«Τον Τσίπρα δεν τον ενδιαφέρει η χώρα, αλλά μόνο η πολιτική του επιβίωση», λέει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην καρέκλα: είναι λαϊκιστής , διακατέχεται από ελαττωματικές ιδέες και εμμονικές ιδεοληψίες, γενικώς είναι επικίνδυνος για τη χώρα, το έθνος, την επιχειρηματικότητα και τους νοικοκυραίους.

Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου: Εξαντλούνται οι διαθέσιμες ημέρες επίσκεψης για σχολεία

Προς τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τα Νηπιαγωγεία του νομού Πιερίας.

Εξιχνίαση κλοπών από οχήματα που στάθμευαν προσωρινά σε Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων στην Πιερία

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπών από οχήματα που στάθμευαν προσωρινά σε σταθμό εξυπηρέτησης οδηγών σε περιοχή της Πιερίας.

ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΩΝ -ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο γήπεδο ΣΒΟΡΩΝΟΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 14-11-2018 και ώρα 16:00 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για φιλικό παιχνίδι.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΡ.ΦΕ.Ο.

Γιώργος Κωνσταντόπουλος: Η Θεσσαλονίκη κέντρο του διεθνούς εμπορίου για τρεις μέρες με το Go International

Γιώργος Κωνσταντόπουλος: Η Θεσσαλονίκη κέντρο του διεθνούς εμπορίου για τρεις μέρες με το Go International , Go in Thessaloniki που συνδιοργανώνουν ο ΣΕΒΕ η Eurobank και 13 συνεργαζόμενες ξένες τράπεζες του Trade Club Alliance.

Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ»

Η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ», η οποία ήταν αφιερωμένη στον εκ Στύψης της Λέσβου καταγόμενο πρωτεργάτη του Μακεδονικού Αγώνα, μακαριστό Μητροπολίτη Καστορίας Γερμανό Καραβαγγέλη.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου ομιλία με θέμα : "Έντερο ο δεύτερος εγκέφαλος" από την οικολογική ομάδα "Μητέρα γη".

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στον πρώτο όροφο του Συνεδριακού κέντρου Εκάβη στις 18:30. Η ομιλήτρια είναι Φυσικοπαθητικός, Health Coach Ευαγγελία Παπαγιάννη - Φυλακτού, εκπαιδευθείσα στο College of Naturopathic and Complementary Medicine και στο Επιστημονικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εφαρμογής Βιοακτινικής Ενέργειας.

Το ΕΠΑΜ για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Τις τελευταίες ημέρες, ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί εμβρόντητος τη σύναψη συμφωνίας Κράτους- Εκκλησίας, όπου οι φερόμενοι ως εκπρόσωποι, ο ένας φερόμενος ως πρωθυπουργός και ο δεύτερος ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας του Χριστού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Συμμετοχή στην απεργία στις 14/11/18 - Ψηφίσματα.

Συναδέλφισσες/οι, 
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ14 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018 ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΠΙΕΡΙΑΣ
(ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 10.30 π.Μ.).

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1002 - Ο Άγγλος βασιλιάς Έθελρεντ του Ουέσσεξ διατάσσει τη θανάτωση όλων των Δανών στην Αγγλία.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
➤ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 13 Νοεμβρίου 2018