Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...

... ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!


Μήνυμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής στην Πιερία που τον τίμησαν με την ψήφο τους και τους ευχαριστεί για αυτό, στέλνει μέσω της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» ο Γιώργος ο Παπαδημητρίου, και τους καλεί να μην ψηφίσουν αυτή την Χρυσή Αυγή, αλλά να ψηφίσουν με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, άλλα κόμματα!!!
Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, στηρίξτε ανθρώπους και κόμματα που είναι έντιμοι και συνεπείς και δεν προδώσαν τον Ελληνικό λαό!

Ζητάει από τον κόσμο να «τιμωρήσει» με την ψήφο του αυτούς που παριστάνουν την Χρυσή Αυγή και ζητούν τώρα την ψήφο τους…
Δηλώνει παρών και έτοιμος να αγωνιστεί για τα ιδανικά του.

Αν κάποιος στην Κατερίνη και την Πιερία ρωτήσει ποιος είναι ο Γιώργος ο Παπαδημητρίου, η απάντηση που θα πάρει είναι μια… μα φυσικά η Χρυσή Αυγή!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

  Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Συνεδρίου του Ε.Κ.Κ. για το 2015 
Αγαπητοί  φίλοι 
Καλέσαμε σήμερα  τα  Τοπικά Μ.Μ.Ε. σε μια έκτακτη Συνέντευξη  τύπου για να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους  του νομού μας και κατ’ επέκταση της χώρας μας, για το νόθο συνέδριο του Ε.Κ.Κ. που περιλαμβάνει σωρεία παραλήψεων και παρατυπιών.

WedNight Ride - Βραδινή Ποδηλατοβόλτα της Τετάρτης


Άλλη μια Τετάρτη πλησιάζει και είναι ώρα για μια νυχτερινή ποδηλατοβόλτα στις γειτονιές της Κατερίνης!

Ραντεβού στην Πλατεία το βράδυ της Τετάρτης στις 9 μ.μ.!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι βόλτες της Τετάρτης πραγματοποιούνται μέσα στην πόλη, ενώ ενδέχεται να ακολουθήσει έπειτα και μια βόλτα προς Παραλία αν ο κόσμος το επιθυμεί και οι συνθήκες το επιτρέπουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν βρέχει οι βόλτες δεν πραγματοποιούνται.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 16-9-2015

Συλλυπητήριο Μήνυμα

Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της Ελισάβετ Παντελιάδη, μητέρας του υποψηφίου βουλευτή με την Λαϊκή Ενότητα και αγαπητού συντρόφου Νίκου Παντελιάδη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της εκλιπούσας.


Από την Ν.Ε. Λαϊκής Ενότητας Πιερίας

Η βροντού έκανε το πρώτο βήμα...


 Η "Ε.Ν.Α." Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίας συμμετέχει στην πανελλήνια διαμαρτυρία ενάντια στα αντιαγροτικά μέτρα που θέλουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οι δανειστές να μας περάσουν. Γιαυτό και η συμμετοχή της είναι καθοριστική και δυναμική όπως επίσης η παρουσία και η συμμετοχή όλων των μελών της αλλά και όλων των αγροτών της Πιερίας μαζί με όλους τους συναδέλφους αγρότες της Ελλάδας. Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και το νέο ασφαλιστικό σύστημα είναι η ταφόπλακα του αγρότη και του πρωτογενούς τομέα. Οι λέξεις όπως ανταγωνισμός ανάπτυξη οικονομική πρόοδος και προοπτική καλύτερης διαβίωσης θα φαντάζουν όνειρα καλοκαιρινής νύχτας.


Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει τον αγώνα των αγροτών της Πιερίας

Η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των αγροτών της Πιερίας ενάντια στην εφαρμογή των αντι-αγροτικών πολιτικών του 3ου μνημονίου που θα οδηγήσει σε αφανισμό τις καλλιέργειές τους και σε απομόνωση την αγροτική οικογένεια.
Οι αγρότες της Πιερίας που έχουν υποστεί πολλά δεινά τα τελευταία χρόνια της μνημονιακής λιτότητας έρχονται πλέον αντιμέτωποι με τη σκληρότερη φορολόγηση που επέλεξε για αυτούς η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και στηρίχθηκε με θετική ψήφο από όλα τα υπόλοιπα κόμματα του μνημονιακού τόξου.
Η αντίσταση των αγροτών και των κτηνοτρόφων στην καταστροφή της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας μας είναι επιβεβλημένη και ο αγώνας τους εντάσσεται στους συλλογικούς και μαζικούς αγώνες όλων των πολιτών ενάντια στα μνημόνια.

Ο ΚΩΣΤΑΣ Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Ο Κώστας Α. Καραμανλής, υπ. βουλευτής Σερρών, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της μεγάλης, ανοικτής, πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Πιερίας την ερχόμενη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, στις 8:30 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης.

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



          Με τη συμμετοχή 86 πληρωμάτων από 10 συλλόγους πραγματοποιήθηκαν τη Κυριακή 6/9 οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. και με χορηγό τη Δ.Ε.Θ.
          Από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Μπικογιάννη, 8 αθλητές σε 6 αγωνίσματα, και κατέκτησαν ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλια.

Ευχές για την ονομαστική της γιορτή θα δεχθεί η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας



Για την ονομαστική της εορτή η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, θα δεχθεί ευχές πολιτών και φορέων στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 40, 4ος  όροφος), την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

EBE ΠΙΕΡΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Γιατί να καταστρέφονται τα κατασχεμένα προϊόντα (και αναφερόμαστε κυρίως στα είδη ένδυσης) και να μην συγκεντρώνονται και να δίδονται σε εθελοντικές ομάδες και κοινωνικά μαγαζιά, εκκλησία κ.α. ώστε τελικά να καταλήξουν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη;
Μια πρόταση κάνουμε...

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ
«Διαβάζοντας το επίσημο δελτίο της Ελληνικής Αστυνομίας όπου αναφέρεται η αποτελεσματική επιχειρησιακή δράση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας στην καταπολέμηση του παρεμπορίου κατά την καλοκαιρινή περίοδο στην περιοχή μας, αισθάνθηκα ότι ο επιχειρηματικός κόσμος οφείλει να απευθύνει δημόσια τις ευχαριστίες του στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και στον Διευθυντή κ. Αθανάσιο Μαντζούκα καθώς και στους Διοικητές και το προσωπικό των Υπηρεσιών του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης – Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης και του Α.Τ. Λιτοχώρου », υπογραμμίζει ο κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας και μέλος της ΔΕ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ

                                               
Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στον ΗΡΑΚΛΗ Αμπελοκήπων με 1-0 και την ανοδική εμφάνιση της ομάδας, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έκλεισε ένα ακόμη σπουδαίο φιλικό αγώνα στην Κατερίνη με αντίπαλο την ΠΑΕ ΑΕΛ Λάρισας η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Ένα φιλικό ματς ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας με μεγάλες στιγμές από το πρόσφατο παρελθόν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας κι όχι μόνο. Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΙΕΡΙΚΟ και την ΠΑΕ ΑΕΛ  θα διεξαχθεί την Τετάρτη      16/9/2015 και ώρα 19:30 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Φίλαθλοι στηρίξτε την νέα μας ομάδα στην προσπάθεια που καταβάλλει για να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Είσοδος: 5€ θύρα 5, 10€ θύρα 2,3,4.    

                            Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ζωντανά τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντάει στο facebook σε ερωτήσεις του κόσμου! (Δείτε την ερώτηση της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ")

Τρία Πιθανά Σενάρια, Στοχοποιούν, Αποκαλύπτουν !!! Του Ευάγγελου Αθανασιάδη Συνταγματάρχη ε.α.



            Τρία πιθανά σενάρια, (χωρίς να αποκλείονται άλλα), οδηγούν, σε μια αλληλουχία πολιτικών σκέψεων και όχι μόνο.
            Το 1ο σενάριο, θέλει να δείχνει τη φυσιολογική εξέλιξη. Η πρώην κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), με τη προϋπόθεση οι ΑΝΕΛ να μπουν στη Βουλή, να είναι νικητής των Εκλογών. Άλλωστε, αυτή η Κυβέρνηση έφερε το αποτέλεσμα, μιας ουσιαστικής και αποκαλυπτικής διαπραγμάτευσης 7 μηνών. Είναι η Ικανότερη να τη διαχειριστεί, αλλά και να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

«Σύσκεψη Σωματείων Γ’  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας »

            Καλούνται τα παρακάτω σωματεία της Γ’  ερασιτεχνικής κατηγορίας σε σύσκεψη εν’  όψη έναρξης του πρωταθλήματος της κατηγορίας, την Παρασκευή 18-09-2015 και ώρα 6:30 μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο.

Μεγάλη προσοχή! Απατεώνες εξαπατούν ηλικιωμένους και στην Κατερίνη.



 Πριν από λίγο δεχτήκαμε μια καταγγελία για προσπάθεια εξαπάτησης ηλικιωμένης κυρίας στην πόλης μας, από αγνώστους.

Άγνωστοι τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη κυρία, και της ανέφεραν ότι ο γιος της (γνώριζαν και το όνομα του γιου της) ενεπλάκη σε τροχαίο και τραυμάτισε ένα μικρό παιδί.

Τις είπαν ότι ο γιος της βρίσκεται κρατούμενος στην ασφάλεια και ότι χρειάζεται άμεσα χρήματα!


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Από 15 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς


Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ.) θα δέχεται αιτήσεις για τους κάτωθι Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς από 15 Σεπτεμβρίου 2015 έως 23 Σεπτεμβρίου 2015. (ώρες εξυπηρέτησης 08:00 – 14:00)

Περί βιοκλιματικών σχολείων ο λόγος.


Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στα τρία νέα δημοτικά σχολεία της πόλης και τα προβλήματα τους.
Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» συνεχίζει την έρευνα της και σας παρουσιάζει τα νέα στοιχεία, έτσι όπως διαμορφώνονται δυο μέρες μετά τον Αγιασμό και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Υπάρχουν ελλείψεις όχι απλά σε σχέση με το αν πληρούν τους όρους για να χαρακτηριστούν ως βιοκλιματικά σχολεία (από αυτό απέχουν αρκετά…) αλλά ως και απλά μια σχολική μονάδα.

Στο δεύτερο θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι νέα σχολεία και δεν έχουν προλάβει ακόμα να εξοπλιστούν.

Αλλά είναι όμως μια πραγματικότητα που θα πρέπει να αναφερθεί.

Σήμερα συσκευάσουμε τα σχολικά είδη και ζητάμε τη βοήθειά σας

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας


Σήμερα, Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, στις 19:30 θα συναντηθούμε στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης για να συσκευάσουμε τις τσάντες με τα σχολικά είδη τα οποία εντός των επόμενων  ημερών θα διατεθούν σε 300 μαθήτριες και μαθητές 19 δημοτικών σχολείων της πόλης μας.

Καινοτομίες και νέο ρεκόρ συμμετοχών στον Υψηλάντειο Αγώνα Δρόμου



Εξαιρετικά μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία σημείωσε και φέτος ο Υψηλάντειος Αγώνας Δρόμου,  ο οποίος διεξήχθη στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας στις 13 Σεπτεμβρίου. Ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας «Αλέξανδρος Υψηλάντης» με την χορηγία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού και την στήριξη του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργάνωσαν για ακόμη μία χρονιά έναν υπέροχο από κάθε άποψη αγώνα.

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ" 17 Χρόνια "Πολιτιστικό Διήμερο - Παραδοσιακό Βλάχικο Γλέντι"


Παραμένοντας πιστοί στην υπόσχεσή μας για ανάδειξη της Πολιτιστικής κληρονομιάς του Τόπου μας και διάδοσή της στις νεότερες γενιές , οργάνωσαμε και φέτος κατά το διήμερο 28 & 29 Αυγούστου 2015 , πάντα με μεράκι και ιδιαίτερη πίστη στην παράδοση, ένα Βλάχικο Γλέντι που είχε ως κεντρικό στόχο να προβάλλει τα ήθη και τα έθιμα της γενέθλιας γης μας, του Κοκκινοπλού. Ήταν η γιορτή της Παράδοσης, ένα Πολιτιστικό Διήμερο που έχει γίνει θεσμός χάρη στη συμβολή όλων, των μελών και φίλων που για 17η συνεχή χρονιά την στήριξαν με την εγκάρδια παρουσία και συμμετοχή τους.