Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Η γιορτή του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Μια υπέροχη γιορτή με τραγούδια, ποιήματα και θεατρικό έργο παρουσίασαν οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ' τάξης του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους.


Προκήρυξη εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2018


Ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 μέχρι και την Τρίτη 3 Απριλίου 2018 θα υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2018. 

Νέα απαγόρευση του Υπουργείου Αθλητισμού για μετακίνηση φιλάθλων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης...

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ», στο...

ΒΙΝΤΕΟ - Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δείτε την ομιλία του Συγγραφέα-Θεολόγου-Δάσκαλου Δημήτρη Νατσιού που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Γυμνασίου - 4ου Λυκείου Κατερίνης και στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.

Θέμα της ομιλίας ήταν "Από την Άλωση της Πόλης 1453 στην επανάσταση του 1821 και την απελευθέρωση".

Γιορτή για την 25η Μαρτίου στον Κολινδρό.

Στην ιστορία των λαών είναι μερικές ημερομηνίες που μένουν χαραγμένες με χρυσά μεγάλα γράμματα. Μια τέτοια ημερομηνία στην Ιστορία του Έθνους μας, του Ελληνικού Έθνους, είναι και η 25η Μαρτίου.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Ύμνος στην ανθρώπινη δύναμη και στους αθάνατους προγόνους μας και ελευθερωτές της πατρίδας μας, η 25η Μαρτίου 1821, τους οποίους τιμούμε με τον πρέποντα σεβασμό που με δύναμη ψυχής, αυτοθυσία, αυταπάρνηση, πίστη σε αξίες και ιδανικά, πολέμησαν για το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας.

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, που θα πραγματοποιηθούν ,την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, στην πόλη της Κατερίνης, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο...

Η 1η μαθητική συνάντηση του Γυμνασίου Περίστασης με την οργανωτική ομάδα (ΚΠΕ Κορδελιού και Βερτίσκου, Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και 7ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης).

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της πολιτιστικής ομάδας «Περί και Στάση στην Εικόνα» του Γυμνασίου Περίστασης, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο θεματικό δίκτυο « Κλικ, προστάτευσέ το», του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, πήραν μέρος στην 1η μαθητική συνάντηση του δικτύου, στην Θεσσαλονίκη.

"Πρώτες βοήθειες στην Οικογένεια και το Σχολείο". Στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

"Πρώτες βοήθειες στην Οικογένεια και το Σχολείο". Στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υλοποίησε στις 21 Μαρτίου 2018 Σεμινάριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς με θέμα “Πρώτες Βοήθειες στην Οικογένεια και στο Σχολείο ”.

40/ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Τελούμε το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κατερίνης 40/ ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και αδελφού ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Διευθυντή Μουσικού Σχολείου Κατερίνης – Καθηγητή Θεολογίας.

6η Διακρατική Συνάντηση του Σχεδίου ERASMUS+ στην Τουρκία.

Στα πλαίσια του σχεδίου Erasmus+ με τίτλο: «Πολυπολιτισμική Επικοινωνία: Καταργώντας τα Στερεότυπα- Multicultural Communication: Breaking Stereotypes» που συντονίζει για τα σχολικά έτη 2016-17 και 2017-18, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού...

Διπλασιάζονται οι πόροι του "Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ"

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» στις πέντε Περιφέρειες, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας.

Διοργάνωση Παγκόσμιων Αγώνων Μπάσκετ Ερασιτεχνών & Βετεράνων αθλητών στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού

Σε συνάντηση στα γραφεία του Δήμου την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 μεταξύ του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Λαγδάρη και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ερασιτεχνών και Βετεράνων Αθλητών (ICAS GREECE)...

5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΙΚΗΣ - ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 6-8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ένα σημαντικό σεμινάριο Διεύθυνσης Σχολικής – Παιδικής Χορωδίας θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 6 έως Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 στην πανέμορφη Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας και το Ωδείο Καρδίτσας - Κων/νος Ευθυμιάδης.

Ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Στέργιου Καστόρη για βοηθητικό προσωπικό σχολικών μονάδων

Ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή Πιερίας Στέργιου Καστόρη, με τη συνυπογραφή άλλων 70 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - Απαραίτητη η κάλυψη αναγκών των σχολικών μονάδων με βοηθητικό προσωπικό όλο το σχολικό έτος.

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Σε λίγες ημέρες ο ελληνισμός θα γιορτάσει την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου του 1821. Την ημέρα αυτή όλοι ανατρέχουμε στο παρελθόν για να αποτίσουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς προγόνους μας, οι οποίοι μέσα από τα δεσμά της σκλαβιάς διατήρησαν άσβεστη, δια μέσου των αιώνων, με τον αγώνα τους, τη φλόγα του Έθνους. 

Ορκωμοσία της 2018 Β' ΕΣΣΟ στο Στρατόπεδο "ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ" στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Ανακοινώνεται ότι την 30 Μαρτίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 πμ, θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ», στο Λιτόχωρο, η τελετή ορκωμοσίας των οπλιτών θητείας της 2018 Β΄ ΕΣΣΟ.

Οι αγώνες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος του Σ/Κ της ΕΠΣ Πιερίας. Αγώνες και την Κυριακή 25η Μαρτίου...

Δείτε τους αγώνες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος του Σ/Κ της ΕΠΣ Πιερίας, του πρωταθλήματος υποδομής καθώς και τους διαιτητές. Αγωνιστική και την Κυριακή 25η Μαρτίου επέτειο της επανάστασης του 21'...


23η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στα χέρια των Τούρκων. Πότε επιτέλους η Ελληνική κυβέρνηση θα τους φέρει πίσω στην πατρίδα;

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 23 Μαρτίου 2018