Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΚΣ Αετοί Βέροιας – ΑΟΚ Αιγινιακός 67-70

Ο Αιγινιακός επικράτησε με 67-70 των Αετών Βέροιας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας, σε αγώνα για τη 13η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΓΑΣΠ Πάνθηρες – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 71-63

Οι Πάνθηρες επικράτησαν με 71-63 του Πιερικού Αρχέλαου, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για τη 13η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Στην Αθήνα το Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησαν, όπως κάθε χρόνο, μαθητές της Γ΄ τάξης και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς.

Ανακοίνωση της Π.Γ. του ΕΠΑΜ σχετικά με την υπουργοποίηση του κ. Αποστολάκη και τις εξελίξεις στις Ε.Δ.

Η τοποθέτηση του κ. Αποστολάκη ως Υπουργού Εθνικής Άμυνας από εν ενεργεία Α/ΓΕΕΘΑ έγινε με παραβίαση του άρθρου 56 του Συντάγματος, καθώς επίσης και των πάγιων διαταγών που ισχύουν για όλο το στρατιωτικό προσωπικό, για μη δημόσια ανάμιξή τους στην πολιτική ζωή.

Διεξαγωγή εξετάσεων ενηλίκων για απόκτηση Τίτλου Απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου

Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις ενηλίκων για την απόκτηση Τίτλου Απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου θα διενεργηθούν στις 7 Φεβρουαρίου 2019...

Οι αγώνες και οι διαιτητές του πρωταθλήματος ΕΠΣ Πιερίας του Σ/Κ (2/3 -2- 2019)

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ-ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης θεωρεί ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού που αποφάσισε η κυβέρνηση αν και είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση δεν ικανοποιεί τους εργαζόμενους και όσους ζουν με μισθούς πείνας, απέχει πολύ από αυτά που περιμέναμε και δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις διεκδικήσεις μας.

Καϊλή κατά της πρότασης για Νόμπελ Ειρήνης υποστηρικτών του δικτάτορα Μαδούρο

Στην πρόταση για Νόμπελ Ειρήνης στον Τσίπρα από τρεις Γερμανούς επικεφαλής πολιτικών ομάδων του ΕΚ για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών...

Συνεχίζονται για τις επόμενες δύο εβδομάδες οι εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Συνεχίζονται και τις επόμενες δύο εβδομάδες οι εργασίες συντήρησης που εκτελούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

"Η σιδηρά κυρία στον Εύοσμο".

Η δημοτική παράταξη "Μένουμε Θεσσαλονίκη" καταγγέλλει τις αναίτιες προσαγωγές που το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε έξω από κομματική του εκδήλωση στον Εύοσμο, για να διαλύσει τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν εκεί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το επαίσχυντο συνταγματικό και κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Πληρωμή Αποζημιώσεων Ύψους 26 εκατ. ευρώ Από Τον ΕΛΓΑ. (232.830 ευρώ στην Πιερία)

Αποζημιώσεις ύψους 26.008.767,87 θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, σε 18.848 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Συγκρότηση Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στην Κατερίνη σήμερα στις 29/01/2019 στα γραφεία της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας, που εδρεύει στη Οδό Ειρήνης 34 συνήλθαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. και συγκροτήθηκαν σε σώμα.

Αποκατάσταση και νέα διαμόρφωση πεζοδρομίων στην Πολεοδομική Ενότητα Ευαγγελικών

Την άνετη πρόσβαση και ασφαλή κίνηση των κατοίκων εξυπηρετεί η αποκατάσταση και επίστρωση πεζοδρομίων με κυβόλιθους με τη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον...

Ο Στέλιος Παπαθεμελής σήμερα στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα στην ραδιοφωνική εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή καλεσμένος είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας ούτε συμμετέχει αλλά ούτε και στηρίζει υποψηφιότητες οι οποίες συμμετέχουν σε συνδυασμούς που αποτελούν ή πρόκειται να αποτελέσουν διεκπεραιωτές των μνημονιακών εντολών...

Ενα σπουδαίο βιβλίο παρουσιάζει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
12 Φεβρουαρίου 2019
ώρα 18:30
Καπνικός Σταθμός Κατερίνης, Φλέμινγκ 8, Κατερίνη 60100 (δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων)

Σύσταση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας

Όπως είχαμε προβλέψει και προαναγγείλει, με το που ψηφίστηκε η συμφωνία των Πρεσπών από τη βουλή, συστάθηκε επιτέλους σε σώμα το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας. 

Παράταση 15 ημερών δίνεται στον 6ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος

Παράταση 15 ημερών δίνεται στον 6ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος που διεξάγεται από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας. Οι συγγραφείς μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα διηγήματά τους μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 24:00. Δεν θα δοθεί άλλη παράταση.

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη υπενθυμίζει στον κύριο Λιακόπουλο...

Mε αφορμή ραδιοφωνική συνέντευξη στις 30 Ιανουαρίου 2019 του υποψηφίου δημάρχου κυρίου Αθανασίου Λιακόπουλου στο Ράδιο Ενημέρωση και στο δημοσιογράφο κύριο Ηλία Χρυσικό και μετά από όσα ακούσαμε έχουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

314 - Ο Πάπας Σιλβέστρος Α΄ διαδέχεται τον Πάπα Μιλτιάδη.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΕΥΔΟΞΙΑ
➤ ΚΥΡΟΣ
➤ ΑΡΣΕΝΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 31 Ιανουαρίου 2019