Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΣΗΜΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ



 Ο Γιώργος Ασημάκης διανύει την τρίτη του αγωνιστική περίοδο στον Πιερικό Αρχέλαο και με την πληθωρική μπασκετική του παρουσία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ομάδας.Την Κυριακή συνέδραμε στη νίκη έναντι της Ευκαρπίας έχοντας 21 πόντους με 5/7 δίποντα,2/3 τρίποντα,5/8 βολές,7 ριμπάουντς, 3 κοψίματα,1 κλέψιμο και 5 κερδισμένα φάουλ!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Κατερίνης συναντήθηκε, ύστερα από αίτημά της, με τον Πρόεδρο και στελέχη της ΔΕΥΑΚ. Στη συνάντηση αυτή ζήτησε και ενημερώθηκε για:

α. τη γενική κατάσταση του δικτύου ύδρευσης και προβλήματα που πρόσφατα παρουσιάστηκαν σ’ αυτό

β. τα προβλήματα ύδρευσης και αποχέτευσης που αφορούν τις πολεοδομικές ενότητες Ν. Χράνης και επέκτασης Βατάν

Ο Βύρων Πολύδωρας και ο Γιάννης Πανούσης στην Κατερίνη, στη Σχολή Γονέων.

Δυο γνωστά ονόματα της πολιτικής ζωής της χώρας μας βρέθηκαν σήμερα στην Κατερίνη προσκεκλημένοι και ομιλητές της Σχολής Γονέων Κατερίνης.

Οι πρώην υπουργοί Βύρων Πολύδωρας και Γιάννης Πανούσης.

Παρά τα αυξημένα μέτρα προστασίας, και οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα φιλικοί με τον κόσμο, φωτογραφήθηκαν με όλους και έδειξαν να απολαμβάνουν την παρουσία τους στην Σχολή Γονέων.

Ιδιαίτερα απολαυστικός και παραστατικός ο Βύρων Πολύδωρας με το μοναδικό στυλ που τον διακρίνει δήλωσε ευτυχισμένος που βρίσκεται κάτω από το βουνό των θεών!

ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται τα έργα συντήρησης και καλλωπισμού των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στη Παραλία.
Μετά την εξολοκλήρου ανακαίνιση της ηλεκτρικής εγκατάστασης και φωτισμού στα λεμβαρχεία και τα γραφεία του συλλόγου, με τη φροντίδα του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κ.Τσιουκάνη, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και τα έργα συντήρησης της τοιχοποιίας και οι ελαιοχρωματισμοί του συνόλου των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ. με την πολύτιμη αρωγή των συνεργείων του Δήμου Κατερίνης.

ΘΑΝΑΣΗΣ Γ. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ_ΒΡΑΔΥΑ ΤΙΜΗΣ

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου & ώρα 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης
Ο Δήμος Κατερίνης τιμά τον διακεκριμένο συμπατριώτη μας ιατρό, καθηγητή Βιοχημείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Εκδήλωση προς τιμήν του διακεκριμένου ιατρού Θανάση Γ. Παπαβασιλείου, MD, PhD, Καθηγητή Βιοχημείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποιεί ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου & ώρα 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα των «Αικατερινείων 2015» και πλαισιώνεται από τα μουσικά σύνολα δωματίου & τη Χορωδία «Φωνές του Γυμνασίου», του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.

ΚΕΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: Έπεσαν οι μάσκες του ΠΑΣΟΚ!



Ακούσαμε και αυτό από την κ.Φώφη Γεννηματά. Θυμήθηκε μετά από σαράντα χρόνια και έβγαλε από την ναφθαλίνη την απλή αναλογική και όχι μόνο αυτό.
Ζήτησε να καταργηθεί ο νόμος των 50 εδρών μπόνους.
Φαίνεται πως η μνήμη της κ. Γεννηματά δεν την βοηθάει. Να της θυμίσουμε εμείς πως ο νόμος των πενήντα εδρών μπόνους είναι τερατούργημα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Ζητάει την κατάργηση του ίσως επειδή δεν τους ευνόησε στις τελευταίες εκλογές.


Κελίδης Χαράλαμπος.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ O.A.E.E. N. ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας καλεί όλα τα μέλη του και τους συνταξιούχους του Νομού μας να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία που θα υλοποιήσουν οι συνταξιούχοι της Βόρειας Ελλάδος όλων των Ταμείων στη Θεσσαλονίκη στις 16 Δεκεμβρίου 2015.
Η μετάβαση θα γίνει δωρεάν από την Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης με πούλμαν που θα διαθέσει το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας και η αναχώρηση θα γίνει στις 09.30 π.μ. Μετά την ολοκλήρωση της συγκεντρώσεως διαμαρτυρίας θα ακολουθήσει στάση για ξεκούραση και επιστροφή τις μεσημεριανές ώρες.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου είναι μια άλλη δράση «Χωρίς Μεσάζοντες»

 http://www.ecss2006.com/TOPOS/mySPT_XXTK_ETHEL1.asp?myPWD=Zt6784Lq
Αγαπητοί συμπολίτες,
Η επιστολή αυτή απευθύνεται σε 6.567 οικογένειες του νομού Πιερίας οι οποίες τα τελευταία τρία χρόνια προμηθεύτηκαν φθηνά αγροτικά προϊόντα σε κάποιες από τις 62 αγορές "Χωρίς Μεσάζοντες" που οργανώθηκαν από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.
Τα μέλη της ομάδας αυτής, εδώ και τρία χρόνια, υπομονετικά, έχουν φορτώσει πολλά τσουβάλια πατάτες και κρεμμύδια στα πορτμπαγκάζ των αυτοκινήτων των παραπάνω οικογενειών.

Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης: Βλέποντας το πόσο εύκολα ξοδεύει χρήματα δημοτών ο Δήμος Κατερίνης, θα κρατήσω μόνο δύο λέξεις από το ΦΕΚ της απόφασης. "Κουκλοθίασος Redicolo". Όντως.


Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ- ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. . Ακτιβιστική ενέργεια της ΛΑΕ στον Μόρνο. (Βίντεο)



Το Σάββατο το μεσημέρι ομάδα της Λαϊκής Ενότητας πραγματοποίησε δράση, κατά την διάρκεια της οποίας κρεμάστηκε πανό και γράφτηκαν συνθήματα στην λίμνη του Μόρνου ενάντια στα σχέδια ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ.  Την Δευτέρα 7-12-2015 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Ιτέα στο Κυριακοπούλειο στις 7:00 με ομιλήτρια την Νάντια Βαλαβάνη. Δείτε περισσότερες εικόνες, για να μεγαλώσουν πατήστε με τον κένσορα επάνω τους...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ/ΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ:Ανάρτηση κατάστασης πληρωμής δικαιούχων της δράσης 2.3 Β «Ολοκληρωμένη Διαχείριση στην Παραγωγή Σακχαροτεύτλων»του Γεωργοπεριβαλλοντικού Μέτρου 2.1.4 του ΠΑΑ 2007-2013 για το έτος 2013


Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας γίνεται γνωστό ότι στον πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας (28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη) έχει αναρτηθεί η κατάσταση πληρωμής δικαιούχων ενταγμένων στη 2η πρόσκληση της δράσης 2.3Β «Ολοκληρωμένη διαχείριση στην παραγωγή σακχαροτεύτλων» για το έτος 2013.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής από τις 07-12-2015  έως και τις 11-12-2015. 
Πληροφορίες: Σοφία Θεοδωρίδου Γεωπόνος της Δ/νσης, τηλ. 2351351256.

3.300 παιδιά θα χαρούν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Κατερίνης.

Αγαπητοί συμπολίτες,
Περίπου 3.300 μαθήτριες και μαθητές από 56 Δημοτικά Σχολεία/Νηπιαγωγεία του Ν. Πιερίας θα επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου 2015 της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου, το οποίο βρίσκεται στην αυλή του Καπνικού Σταθμού, στην οδό Φλέμινγκ 8,  στην Κατερίνη (δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων) και θα λειτουργήσει από την 12η έως και την 31η Δεκεμβρίου 2015, καθημερινά από τις 17:00 έως τις 22:00 εκτός από τις ημερομηνίες 14, 15, 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου.

Ανοιξαν οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής για τις εθελόντριες και τους εθελοντές του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου

Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ στην εικόνα ή εδώ και επιλέξτε μία ή και περισσότερες ημέρες.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και οι Γιατροί του Κόσμου σας καλούν να συμμετέχετε ενεργά στην οργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου που θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό το επόμενο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, στις 17:00 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής- Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ). Της Λογοθεραπεύτριας Ξένιας Ουσάκοβα.


Τι είναι η ΔΕΠ-Υ;
     Με τον όρο «Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής- Υπερκινητικότητα» περιγράφουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μερικά άτομα με την προσήλωση της προσοχής τους σε μία δραστηριότητα ενώ ενδέχεται, παράλληλα, να εμφανίζουν σωματική υπερδραστηριότητα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ/ΝΣΗΣ ΑΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ-ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ:Ανανέωση αδειών αλιείας επαγγελματικών σκαφών


          Το Τμήμα Αλιείας σας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με το ΒΔ 666/66, όσες άδειες αλιείας επαγγελματικών σκαφών λήγουν στις 31-12-2015 ανανεώνονται στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές πριν τη λήξη τους.
          Οι άδειες θα πρέπει να προσκομίζονται αυτοπροσώπως από τους νόμιμους πλοιοκτήτες ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Οι ίδιοι οι πλοιοκτήτες θα πρέπει να μεριμνούν και να ελέγχουν για την εμπρόθεσμη ανανέωση των αδειών, οι οποίες θα πρέπει να βρίσκονται οπωσδήποτε στο σκάφος σε κάθε του απόπλου.
          Μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας (31-12-2015), άδειες που δε θα ανανεωθούν ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ.
          Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες αλιείς για τις έγκαιρες ενέργειές τους.

Η Προϊσταμένη της Δ/νσης
Ευδοκία Γεωργίου-Κίτσιου

5ο ΓΕΛ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΤΟΥ 5ου ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

          Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης καλεί τα μέλη του σε  τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 και σε περίπτωση μη απαρτίας την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00, με τα παρακάτω θέματα:

1.      Απολογισμός έργου
2.      Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
3.      Αναπροσαρμογή της ετήσιας συνδρομής

Ο Γραμματέας Ο Πρόεδρος
Παπαδημητρίου Ιωάννης Σαββίδης Γεώργιος

ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ Ι. ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Θεοπρομητορικά 2015", σήμερα στις 5:30 μ.μ. στον Ι. Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης, θα τελεσθεί το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και εν συνεχεία ομιλία από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Ιωαννίκιο Κουλιανόπουλο, εκ της  Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με θέμα: «Η προσφορά των Αγίων γυναικών διαχρονικά στη ζωή της Εκκλησίας».

Δύο Live σε ένα! Η πρεμιέρα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Δύο Live σε ένα με τους NOUVELLES ROUTES & τους CAFE MANOUCHE GREC στον Καπνικό σταθμό και στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου. Είσοδος ελεύθερη: Προαιρετικά 2 κιλά τρόφιμα
NOUVELLES ROUTES..........
ALEXANDROS KALLIFATIDIS: VOCAL, GUITAR
ALEX KARAVERGOS: VOCAL, PERCUSSION
VAGGELIS MPOUSMALIS: PIANO, ACCORDION
GIANNIS THEOHARIS: BASS
CAFE MANOUCHE GREC.........
ALEXANDROS KALLIFATIDIS: VOCAL, GUITAR
ALEX KARAVERGOS: VOCAL, PERCUSSION
NAKIS PETROPOULOS: GUITAR
NIKOS KATSAMAGKAS: BASS
GIANNIS POIMENIDIS: VIOLIN