Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

1 Οκτωβρίου 2022 η πρεμιέρα του πρωταθλήματος χάντμπολ για τον Αρχέλαο Κατερίνης - Οι όμιλοι όλων των κατηγοριών ανδρών-γυναικών

Το πρωτάθλημα χάντμπολ της περιόδου 2022-2023 για την Α2 ανδρών, θα διεξαχθεί με 24 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των 12 ομάδων την αγωνιστική περίοδο 1/10/2022 έως 30/6/2023.

Ιερά Πανήγυρις στον Ιερό Ναό Αγίου Προκοπίου Ολυμπιακής Ακτής

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έκανε "πράσινη" ενέργεια το αέριο και την... πυρηνική ενέργεια!

Απέρριψε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την πρόταση για μη ένταξη της πυρηνικής ενέργειας και του φυσικού αερίου στον κατάλογο των περιβαλλοντικά βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων.

Παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας: «Το πιο σημαντικό για ένα εμβόλιο είναι να έχει τις ελάχιστες ανεπιθύμητες παρενέργειες»

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη παραχώρησε σήμερα το πρωί, ο συμπολίτης μας ιατρός κ. Απόστολος Ζέρβας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΒΟΛΩΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΦΟΡΗΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Η Στρατιωτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι, το χρονικό διάστημα από 07 έως 31 Ιουλίου 22, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές δραστηριότητες με πραγματικά πυρά ημέρα και νύχτα, στο Πεδίο Βολής Φορητού Οπλισμού Λιτοχώρου.

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο από την Πιερία...

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί ραδιοσταθμών και κλοπή οχήματος, περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο για την Πιερία.

Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου - Ας Γνωριστούμε

Ο Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου ο οποίος δημιουργήθηκε μετά την ανάγκη μιας μεταβαλλόμενης κοινωνίας που κατευθύνεται σε μια νέα πραγματικότητα, έχει την θέληση και την προοπτική να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Αυλαία έπεσε στον 6ο Αγώνα Δρόμου ''Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου" με την βράβευση όλων των θεσμικών φορέων που συνέβαλαν στην επιτυχία του

Ο αγώνας δρόμου ''Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου"πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 με αφετηρία το μνημείο του Αποστόλου Παύλου στη Μεθώνη και τερματισμό την αρχαία Πύδνα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΦΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Περιοχή Άγ. Αθανάσιος πλησίον του οικισμού Σιδ. Σταθμού).

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η Γιορτή Νεολαίας στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Στην κατάμεστη από παιδιά και νέους αυλή του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουλίου η 6η Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 6η Ιουλίου είναι η 187η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (188η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 178 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τετάρτη σήμερα 6 Ιουλίου 2022