Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ 2ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΟΛΜΕ - Αρνητικές συνέπειες για την λειτουργία των σχολείων από την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τον προγραμματισμό για τα κενά και τις υπηρεσιακές μεταβολές

Το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του στις 21/6/2018 προγραμματίζει τον καθορισμό τμημάτων για το σχολικό έτος 2018-2019 και στη συνέχεια τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες.

Στο πλευρό των αγροτοκτηνοτρόφων η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Συνάντηση με αγροτοκτηνοτρόφους της Πιερίας, είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, μετά την πορεία και την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στο κτίριο της Π.Ε.Πιερίας.

Εντυπωσιακές επιδόσεις, και μετάλλια για την αποστολή του Αρχέλαου Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Καβάλα!

Με δύο μετάλλια, ένα χρυσό ένα αργυρό και μία 6η θέση και την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ στην κατηγορία της στα 300 μ. με εμπόδια, επέστρεψε η αποστολή του Αρχελάου από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α που έγινε στην Καβάλα το προηγούμενο Σ/Κ.

"Μια βραδιά στην παλιά γειτονιά.." Εκδήλωση στο πάρκο του πεζοδρομίου στα Καταφυγιώτικα

H ετήσια συνάντησητου Πανελληνίου Συνδέσμου Ιεροδιδασκάλων «Κων/νος εξ Οικονόμων» στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πενήντα ιεροδιδασκάλων από όλα τα διαμερίσματα της Ελλάδος διεξήχθη κατά το τριήμερο 1-3 Ιουλίου στην Κατερίνη η ετήσια συνάντηση – συνέδριο των μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιερέων – εκπαιδευτικών «Κων/νος εξ Οικονόμων».

ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ EMPOWERING

Με νέες εντάξεις τριών δήμων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Σύμφωνο των Δημάρχων για το Κλίμα και την Ενέργεια ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του έργου EMPOWERING. Οι νέοι δήμοι που εντάσσονται στο Σύμφωνο των Δημάρχων είναι οι Δήμοι Πύδνας-Κολινδρού, Πολυγύρου και Ωραιοκάστρου.

Εξιχνίαση απάτης στην Κατερίνη

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονης ημεδαπής, καθώς μετά από καταγγελία 47χρονης αλλοδαπής, την εξαπάτησε πείθοντας την...

Σύλληψη στην Κατερίνη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (3 Ιουλίου 2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 38χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος ιδιοκτησίας 35χρονης ημεδαπής, καθώς σε έλεγχο...

Συνάντηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με τη διοίκηση του ΕΛΓΑ

Συνάντηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας με τη διοίκηση του ΕΛΓΑ - Το συντομότερο δυνατόν οι αποζημιώσεις των δενδροκαλλιεργητών.

Με επιτυχία και πολλές διακρίσεις το Διεθνές Τουρνουά Πάλης Meteora Wrestling Academy

Με τους καλύτερους οιωνούς και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το 1ο Διεθνές Τουρνουά Πάλης στο πλαίσιο της διοργάνωσης Meteora Wrestling Academy 2018.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4-7-2018

Ενημερώνουμε ότι σήμερα Τετάρτη 04-07-2018 τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας από τις 12:00 και μετά θα είναι κλειστά λόγω της αργίας της 4ης Ιουλίου που καθιερώθηκε από την Ε.Π.Ο. για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - Θεατρική παράσταση

Το θεατρικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την πρεμιέρα της παράστασης ¨Λεηλήγουστρα - Παραμύθια του Πόντου¨, την Κυριακή 8 Ιουλίου και ώρα 21:00, στο αρχαιολογικό πάρκο στα Λείβηθρα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΣΤΗ ΜΥΣΤΡΙΔΗ

Από την πρώτη στιγμή ενασχόλησης μου με τα κοινά ως υποψήφιος βουλευτής με το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πιερία, είχα δηλώσει ότι κάποια θέματα δεν είναι δυνατόν να αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Στην ιδρυτική μας διακήρυξη αυτά αποτυπώθηκαν με σαφήνεια.

Βλέπουμε τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, με καλή παρέα, παγωμένη μπύρα και σουβλάκια.

Προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, με παγωμένη μπύρα και σουβλάκι.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΩΓΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙOΤΕΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 – 2019

Από την Ε.Π.Σ. Πιερίας γίνεται γνωστό στα σωματεία ότι οι προθεσμίες των εγγραφών...

Το αδιαχώρητο στην "Γιορτή Νεολαίας" στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η "Γιορτή Νεολαίας" -ένας θεσμός πλέον για την πόλη της Κατερίνης- πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Ι. Ν. της Αγίας Άννης.
Η συμμετοχή από νέους και νέες της πόλης μας, που αγκάλιασαν την εκδήλωση, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Εξακριβώθηκε η δράση σπείρας που διέπραττε κλοπές από ΑΤΜ στη Βόρεια Ελλάδα

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 3 αλλοδαπών υπηκόων - Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία εμπόδιζαν την έξοδο των χρημάτων στα ΑΤΜ που επέλεγαν να κάνουν αναλήψεις με τη χρήση τραπεζικών καρτών (Transaction Reversal Fraud - TRF).

Η «Γενέθλια Χώρα» του Αστέρη Γκέκα

Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου
Η «Γενέθλια Χώρα» του Αστέρη Γκέκα
Σάββατο 7 Ιουλίου
Είσοδος: Ελεύθερη

7o Ξαθεριώτικο Δρώμενο - Αναβίωση Παραδοσιακού Κρητικού Γάμου

Συνεπαρσιά, κανίσκια, ριζίτικα τση στράτας, κλωνάρι ελιάς, κάλεση, πλουμιστές πατανίες, κουσκουσέδες, χράμια, παστικά, ξόμπλια, κουλούρα...
Κάτι συναρπαστικό, όμορφο και μοναδικό ετοιμάζουμε στου "Ξαθεριού" τη στράτα...

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Το διήμερο 3-4 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος πραγματοποίησε επίσκεψη γνωριμίας και επικοινωνίας στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Συλλυπητήρια

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ, οι προπονητές και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια...

Εορτάζει το Παρεκκλήσιο της Αγίας Κυριακής στον Σβορώνο Πιερίας

Πανηγυρίζει το Σάββατο 07 Ιουλίου 2018, το Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, στον Σβορώνο. 

126 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Θα αποφυλακίζονταν "άμεσα" έλεγε τις πρώτες ημέρες η ελληνική κυβέρνηση...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

362 π.Χ. - Μάχη της Μαντινείας: Οι Θηβαίοι, με επικεφαλής τον Επαμεινώνδα, νικούν τους Σπαρτιάτες και τους συμμάχους τους, όμως ο Επαμεινώνδας τραυματίζεται θανάσιμα.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 4 Ιουλίου 2018.