Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Πιερικός Αρχέλαος - Πολύγυρος 80-62. Καταπληκτικό σαββατοκύριακο για τον Πιερικό Αρχέλαο!

Πιερικός Αρχέλαος - Πολύγυρος 80-62. Καταπληκτικό σαββατοκύριακο για τον Πιερικό Αρχέλαο!

Η ανδρική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου επιβλήθηκε του Πολύγυρου με 80-62 και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του συλλόγου για αυτό το σαββατοκύριακο καθώς όλα τα τμήματα(ανδρικό,γυναικείο,εφηβικό,παιδικό,κορασίδων,μίνι) πέτυχαν μεγάλες νίκες με πολύ καλές εμφανίσεις.

Θεατρικό Εργαστήρι Αυλαία, Μιχαήλ Ανδρέα

Θεατρικό Εργαστήρι Αυλαία, Μιχαήλ Ανδρέα

Έγκριτος Καθηγητής Θεάτρου - Κινηματογράφου Υπουργείου Πολιτισμού...Εδώ Διδάσκονται: Αγωγή του Λόγου (Ορθοφωνία), Φωνητική, Υποκριτική, Κινησιολογία, Αυτοσχεδιασμός, Παντομίμα, Απαγγελία, Σενάριο, Σκηνοθεσία, Αισθητική Λόγου & Κίνησης, Ιστορία Τέχνης, Θεατρικό Παιχνίδι...Λειτουργούν Τμήματα Κάθε Ηλικίας...Προετοιμασία για Ανώτερες Δραματικές Σχολές...Εγγραφές Κάθε Μέρα!!!!!!

4ο Γυμνάσιο Κατερίνης, η μεγάλη γιορτή του Συλλόγου Γονέων και του Σχολείου στην "ΠΙΕΡΙΔΑ". (ΦΩΤΟ)

4ο Γυμνάσιο Κατερίνης, η μεγάλη γιορτή του Συλλόγου Γονέων και του Σχολείου. (ΦΩΤΟ)
4ο Γυμνάσιο Κατερίνης, η μεγάλη γιορτή του Συλλόγου Γονέων και του Σχολείου. (ΦΩΤΟ)

Αύριο πλούσιο φωτορεπορτάζ εδώ στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" από την εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων στην "Πιερίδα", από τις βραβεύσεις, την χορωδία και τα χορευτικά!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Εορτάστηκε στην Κατερίνη ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας, την Α΄ Κυριακή των Νηστειών 20 Μαρτίου.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.
Στον Ιερό Ναό Παντάνασσας ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριπόλεως και Λιβύης κ. Θεοφύλακτος (Πατριαρχείου Αλεξανδρείας).

Κάλεσμα στους φορείς της Πιερίας

Δευτέρα 21 Μαρτίου 7:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Οι παρακάτω σύλλογοι :

  • Φιλόπτωχος σύλλογος η Ελεημοσύνη
  • Θέατρο Πήγασος
  • Κοινωνική Κουζίνα Κατερίνης
  • Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Μούσες Πιερίων
  • Αιγίνιο-Πρωτοβουλία Πολιτών για τους πρόσφυγες.
Καλούν όλους τους φορείς της Πιερίας για συντονισμό στο θέμα των προσφύγων.


Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης –Κωπηλασία ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 17η Τελετή Απονομής Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου από τον αθλητικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο.

Μήνυμα Τσίρκου Ευθύμη για εκλογές ΟΝΝΕΔ - 3 Απριλίου 2016

Γνωρίζοντας την ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ πριν και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου και τη συνεργασία μου με δραστήρια και αξιόλογα άτομα που ασχολήθηκαν ανιδιοτελώς και αποτελεσματικά με αυτήν, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι σημαντικό να στηρίξετε την ΟΝΝΕΔ Πιερίας και αυτά τα άτομα που ζητούν την ψήφο σας στις 3 Απριλίου 2016, συμμετέχοντας στις διαδικασίες ανάδειξης νέου Προέδρου και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων.
Για να μπορείτε να ψηφίσετε τα όργανα της ΟΝΝΕΔ είναι απαραίτητο να κάνετε εγγραφή στο http://members.onned.gr/ μέχρι 23.03.2016.

ΚΑΛΕΣΜΑ Σ.Ι.Υ.Ν.Π. ''Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ'' ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

ΚΑΛΕΣΜΑ Σ.Ι.Υ.Ν.Π. ''Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ'' ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

Άνεργε, άνεργη, εργαζόμενε και υποψήφιε άνεργε,
Το Σ.Ι.Υ.Ν.Π. ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ και η ομάδα ανέργων σε καλούν την Τρίτη 22 Μάρτη και ώρα 6:30μμ στη σύσκεψη με θέμα ‘‘Σύσταση Επιτροπής Ανέργων’’, στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης.

Πρώτη ημέρα της Άνοιξης στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης με τους εθελοντές να δίνουν το παρών στο κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πρώτη ημέρα της Άνοιξης στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης με τους εθελοντές να δίνουν το παρών στο κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δεκάδες εθελοντές βρέθηκαν σήμερα το πρωί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης για να βοηθήσουν στην διαμόρφωση του χώρου μετά από το κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.
Από νωρίς το πρωί συγκροτήθηκαν συνεργεία για την μεταφορά των σπιτιών του Χριστουγεννιάτικου Χωριού και την διαμόρφωση του χώρου.
Σύμμαχος ο υπέροχος ανοιξιάτικος καιρός και μαζί με την διάθεση για προσφορά των εθελοντών όλα κύλησαν άψογα και πολύ γρήγορα οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Όλυμπος Βροντούς-Α.Ε.Καρίτσας 0-2 HD Α' ΕΠΣ Πιερίας (ΒΙΝΤΕΟ)


Ηλίας Χρυσικός: Φτάσαμε στον τελευταίο ασπασμό;

Ηλίας Χρυσικός: Φτάσαμε στον τελευταίο ασπασμό;

Η Ελλάδα είναι πλέον η αποθήκη προσφύγων της Ευρώπης και μετατρέπει την χώρα μας σε στρατόπεδο και τόπο μαρτυρίου των προσφύγων - μεταναστών.
Τα σύνορα είναι οριστικά και αμετάκλητα κλειστά... καθώς η "επαίσχυντη" συμφωνία που προχώρησαν στη σύνοδο με την Τουρκία, αποφασίσθηκε, οι επιστροφές θα γίνονται με βάση το διεθνές και κοινοτικό δίκαιο.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΩΝ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ «Ι. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ» ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΩΝ  Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  ΚΑΙ «Ι. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ» ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ  ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

  Συμμετέχοντας στο φετινό πανελλήνιο εορτασμό της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, οι χορωδίες της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης και της  Δημοτικής Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης θα παρουσιάσουν το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών,  το μουσικό, λογοτεχνικό και ιστορικό αφιέρωμα  «θέλει αρετήν και τόλμην η Ελευθερία - από την προεπαναστατική Ελλάδα στο σήμερα».

Καλημέρα, Κυριακή σήμερα 20 Μαρτίου 2016