Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Ανάκληση Μη Ασφαλούς προϊόντος (μέλι) από τον ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για τη νοθεία του μελιού» έτους 2020, προέβη σε δειγματοληψία του προϊόντος:

Η διαχείριση του ανθρώπινου πόνου

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ


Κάθε άνθρωπος θα δοκιμάσει σε κάποια φάση της επίγειας ζωής του το δυσάρεστο συναίσθημα του σωματικού ή του ψυχικού πόνου.

Συζήτησαν την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα

Πρόταση για την επιστροφή των φιλάθλων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα κατέθεσε η Super League στην συνάντηση της με τους Νίκο Χαρδιαλιά και Λευτέρη Αυγενάκη.

Το κυλικείο του Β΄ ΔΑΚ

Σε εποχές δύσκολες για ιδιωτικές πρωτοβουλίες, με τους τόσους περιορισμούς και απαγορεύσεις το κυλικείο του Β΄ ΔΑΚ (Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης - Κολυμβητήριο) προσπαθεί όπως και τα περισσότερα κυλικεία σε αθλητικούς χώρους, σχολεία κ.α. να επιβιώσει και να σταθεί όρθιο.

Πως θα ψηφίσουν "ηλεκτρονικά" οι εκπαιδευτικοί

Για πρώτη φορά μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα διεξαχθεί στις 7 Νοεμβρίου 2020 η εκλογή αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης...

Χρήστος Τζιουβάρας - Το νέο Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το νέο Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο (Π.Χ.Π.) που εγκρίθηκε στο τέλος Αυγούστου έρχεται ακριβώς τη στιγμή που γίνεται η συζήτηση για τον τρόπο αξιοποίησης του νέου Ε.Σ.Π.Α. (2021-2027)...

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

Με στόχο τη δημιουργία ενός φυτωρίου νέων μελών που θα πλαισιώσουν παλιότερα μέλη και θα ενισχύσουν τη Φιλαρμονική, το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης ανακοινώνει την έναρξη νέων εγγραφών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σύμφωνα με το αρ. 4636/02-10-2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020.

ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΕΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΥΡΙΝΗΣ κ. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ

Από 11 έως 13 Οκτωβρίου επισκέφθηκε την Κατερίνη ο Θεοφιλέστατος Εψηφισμένος Επίσκοπος Μυρίνης κ. Αθηναγόρας, κατά κόσμον Saul Alfonso Perez Galvis από την Κολομβία.

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ της ΕΠΣ Πιερίας

Μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Οκτωβρίου η έναρξη του Πρωταθλήματος Υποδομών της ΕΠΣ Πιερίας, για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ-12, Κ-14 και Κ-16.

Θα είναι σαν να ψηφίζεις ΝΔ, αλλά δεν θα είναι...

Κάτι εντυπωσιακό συμβαίνει στην ΝΔ, που έχει να κάνει με την ενεργοποίηση μίας μηχανής του χρόνου που μας επιστρέφει στην κυβέρνηση Σημίτη.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1066 - Νορμανδική κατάκτηση της Αγγλίας: Μάχη του Χέιστινγκς.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αίθριο καιρό θα έχει σήμερα η Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 14 Οκτωβρίου 2020