Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Τον Οκτώβριο φέτος η συζήτηση για την κατάργηση της αύξησης των δημοτικών τελών (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον νέο προϋπολογισμό τον Οκτώβριο του 2020 θα γίνει η συζήτηση κατάργησης της αύξησης των δημοτικών τελών ή ακόμα και περαιτέρω μείωση τους.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους του συντελεστές της φετινής, άκρως επιτυχημένης πορείας του συλλόγου στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, που επανέφερε τον ιστορικό ΠΙΕΡΙΚΟ στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ευχαριστήριο της Προέδρου του Δ.Σ. Πύδνας-Κολινδρού κ. Κουτσουμάρη Αφροδίτης

Νοσηλεύτηκα στην ορθοπεδική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης από τις 9-6-2020 με κάταγμα ισχύος, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τις παροχές υπηρεσιών.

Το έγγραφο που έστειλε στο Υπουργείο Εσωτερικών για τους σχολικούς τροχονόμους η Σχολική Επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης

Το έγγραφο που έστειλε στο Υπουργείο Εσωτερικών για τους σχολικούς τροχονόμους η Σχολική Επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης και ο Πρόεδρος της κ. Γιάννης Νταντάμης.

Αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα των σχολικών τροχονόμων!

Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”, εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνουν αυτό το διάστημα οι 21 σχολικοί τροχονόμοι του Δήμου Κατερίνης...

Ο Γιάννης Νταντάμης (Πρόεδρος σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης) για τους σχολικούς τροχονόμους (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Νίκος Τσουπέης (Λαϊκή Συσπείρωση) για τους σχολικούς τροχονόμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ευγένιος Παπαδόπουλος (Ανατροπή-Αναγέννηση) για τους σχολικούς τροχονόμους (ΒΙΝΤΕΟ)


5o Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης - Ευχαριστήριο

Ο Δ/ντής Βασίλης Τσακιρίδης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας...

Ο Θανάσης Λιακόπουλος (Όλοι μαζί μπορούμε) για τους σχολικούς τροχονόμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το θέμα των σχολικών τροχονόμων απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης

Ερωτήσεις και τοποθετήσεις είχαμε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα των σχολικών τροχονόμων του Δήμου Κατερίνης που διεκδικούν την πληρωμή τους για τους μήνες Απρίλιο-Μάιο του 2020.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Νίκος Μακρίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιστολή του που διαβάστηκε στο σημερινό (22/6/20) Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μακρίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την δημοτική παράταξη "Πολίτες σε Δράση" του Σάββα Χιονίδη και την ανεξαρτητοποίηση του.

Τι αποφάσισε η ΟΧΕ για τα νέα πρωταθλήματα χάντμπολ - Σε ποιο όμιλο θα είναι ο Αρχέλαος Κατερίνης

Αναδιαρθρώσεις και συστήματα πρωταθλημάτων περιόδου 2020-2021.

Επιτροπή Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κατερίνης - Συμπαράσταση στους σχολικούς τροχονόμους της πόλη μας

Η Επιτροπή Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κατερίνης στηρίζει τον αγώνα και εκφράζει την συμπαράσταση της στα δίκαια αιτήματα των σχολικών τροχονόμων των σχολείων της πόλης μας.

Ανακοίνωση βολής στο πεδίο βολής αρμάτων Λιτοχώρου



Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας - Στήριξη στον αγώνα των σχολικών τροχονόμων

Το Δ.Σ.  Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα των σχολικών τροχονόμων του Δήμου Κατερίνης και απαιτεί από τη δημοτική αρχή αλλά και την κυβέρνηση να μην κρύβονται. Να τους πληρώσουν για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο (περίοδος που η κυβέρνηση κήρυξε lockdown, με αφορμή την πανδημία).

Οι ΗΠΑ δεν πιέζουν, χαϊδεύουν την Τουρκία

του Στέλιου Παπαθεμελή*

Το Ισραήλ είναι κραυγαλέο παράδειγμα μικρής χώρας που περιβάλλεται από φυλετικούς και εθνικούς εχθρούς, στους οποίους όμως δυναμικά επιβάλλει σεβασμό, εμπνέοντας και τον απαραίτητο φόβο.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Κατερίνης δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και τους προσφέρει τα απαραίτητα πνευματικά εφόδια και τυπικά προσόντα που θα τους ανοίξουν το δρόμο για την επαγγελματική και κοινωνική τους ανέλιξη.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 22 Ιουνίου 2020