Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Ο νέος Μακεδονικός Αγώνας δεν είναι της αριστεράς ούτε της δεξιάς

Του Νίκου Λυγερού.

Ο νέος Μακεδονικός Αγώνας δεν είναι της αριστεράς ούτε της δεξιάς. Είναι ένα θέμα που αφορά όλο τον Ελληνισμό, όπου κι αν βρίσκεται πάνω στον πλανήτη. Δεν πρόκειται λοιπόν να ξεχάσουμε τη Μακεδονία, επειδή άλλαξε η κυβέρνηση...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Ε.ΠΟ.Σ) : ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ "ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ"

Οι συναγωνιστές στη Χαλκιδική τοποθέτησαν σε κομβικά σημεία διάφορα πανό με μηνύματα για την Μακεδονία.

Προκήρυξη Έναρξης Σχολής Αναρρίχησης βράχου επιπέδου Αρχαρίων

Προς: Όλους τους Ορειβατικούς Συλλόγους και φίλους της Ορειβασίας
Θέμα: Προκήρυξη Έναρξης Σχολής Αναρρίχησης βράχου επιπέδου Αρχαρίων 

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ακαδημία: Έλα μαζί μας! Ζήσε το ταξίδι σου!

Την Παρασκευή 30/8 η «πρώτη» της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πιερικού!
Στο τέλος Αυγούστου και συγκεκριμένα την Παρασκευή 30 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των νεαρών ποδοσφαιριστών και των γονέων τους, στην έναρξη της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πιερικού.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ & ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Θάνατος λουόμενου στη Λεπτοκαρυά


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Λεπτοκαρυάς Πιερίας, 65χρονος ημεδαπός.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟ.Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Πιερίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΣΤΙΑΣ με την ευκαιρία της ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος δημάρχου Δίου - Ολυμπου Ευάγγελου Γερολιολιου και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων, εύχεται πετυχημένη και δημιουργική θητεία.

Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, Βαγγέλη Γερολιόλιου, καθώς και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Δίου – Ολύμπου.

Πραγματοποιήθηκε, χθες 25 Αυγούστου 2019, στις 7μ.μ., η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, Βαγγέλη Γερολιόλιου, καθώς και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Προκήρυξη Πρωταθλήματος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών και Φορέων

Από την ΕΠΣ Πιερίας ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα της Ένωσης http://epspierias.gr/ στην ενότητα Προκηρύξεις αναρτήθηκε η προκήρυξη για την διοργάνωση πρωταθλήματος φορέων και βετεράνων ποδοσφαιριστών.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ 5ου ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η διεύθυνση καθώς και το διδακτικό προσωπικό του 5ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη μαθήτρια του σχολείου μας Ευθυμιάδου Σοφία για τον αλτρουισμό και το απαράμιλλο θάρρος που επέδειξε στην προσπάθεια της να σώσει τη ζωή λουομένου στην περιοχή της Πλάκας Λιτοχώρου του Δήμου Δίου Ολύμπου, την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019.

Έκθεση φωτογραφίας "Share your Identity"

«Ρωσική Γλώσσα για ελληνόφωνους» στην "ΕΚΑΒΗ" Τετάρτη 28 Αυγούστου

Στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου ΕΚΑΒΗ στις 28 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η βιντεοπαρουσίαση του εγχειριδίου «Ρωσική Γλώσσα για ελληνόφωνους»...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1071 - Οι Σελτζούκοι νικούν τον βυζαντινό στρατό στη μάχη του Μαντζικέρτ.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
ΝΑΤΑΛΙΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 26 Αυγούστου 2019