Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!



Αποτελέσματα Επιλογής Συμμετεχόντων στα Δωρεάν Προγράμματα Επιμόρφωσης Ανέργων

Επιλεχθέντες:

ΤΩΡΑ: ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 ΣΤΟ 88' ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


ΤΩΡΑ: ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0 ΗΜΙΧΡΟΝΟ


ΣΑΒΒΑ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ: ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΡΟΜΦΑΙΑ (ΜΕΡΟΣ 2)

Η συνέχεια με το δεύτερο μέρος.
Το πρώτο μέρος ΕΔΩ
Πρόλογος

Επίσκεψη στα Γ.Α.Κ.-(ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ) - Αρχεία Νομού Πιερίας



Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» επισκέφτηκε σήμερα τα Γ.Α.Κ.(ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ) - Αρχεία Νομού Πιερίας-στο κέντρο της Κατερίνης επί της οδού Προύσης 10.
Ο λόγος της επίσκεψης ήταν για να σας ενημερώσουμε για την τοποθεσία των Γ.Α.Κ. και τον σκοπό λειτουργίας του, και φυσικά τις υπηρεσίες που παρέχουν στον πολίτη.
Η υποδοχή από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας ήταν πολύ θερμή και μας απάντησαν σε όλες τις απορίες και ερωτήσεις μας.
Στα Γ.Α.Κ. - Αρχεία Νομού Πιερίας λειτουργεί αναγνωστήριο για το κοινό, για μελέτη αρχειακού υλικού, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00-15:00. Οι πολίτες μπορούν να αναζητήσουν δημόσια ή ιδιωτικά αρχεία, μετά από αίτησή τους και σύμφωνα με τον κανονισμό του αναγνωστηρίου της υπηρεσίας.
Στα Αρχεία Νομού Πιερίας λειτουργεί βιβλιοθήκη, υποστηρικτικά στις δραστηριότητες των Αρχείων και στις έρευνες όσων συμβουλεύονται το αρχειακό υλικό το οποίο απόκειται στα Γ.Α.Κ. - Αρχεία Ν. Πιερίας.

Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας



Παραλία, 09/03/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς της Πιερίας (Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας - Πέλλας - Ημαθίας, Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και Εμπορικό Επιμελητήριο Πιερίας) συνεχίζει τις προσπάθειες για την δυναμική παρουσία της Πιερίας σε χώρες του εξωτερικού, με σκοπό την ενδυνάμωση του τουριστικού μας προορισμού και την προσέλκυση τουριστών.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ



Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος δέχθηκε τις παρακάτω επισκέψεις:
          Τα στελέχη της Συνεργατικής Τράπεζας Κύπρου Γιαννάκη Γιαννάκη και Δήμο Κωνσταντίνου από το Παραλίμνι Κύπρου.
          Τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων, Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) Αλέξανδρο Οφίδη.
          Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου», συνοδευόμενους από συναδέλφους τους του Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «Ζευς», στα πλαίσια του 6ου Διεθνούς Ημιμαραθώνιου «Δίον», που διεξήχθη την Κυριακή 8 Μαρτίου

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Παντελεήμονα Πιερίας



Ο.Ε.Δ.Δ.Π.Η.Π.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ &
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - Ν.
ΠΕΛΛΑΣ
 Αξιότιμοι Συνάδελφοι,
O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων  Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας, σας συγχαίρει για την εκλογή σας. Σας ευχόμαστε μια δημιουργική θητεία, καλή δύναμη, επιτυχία και καλή πορεία στο σημαντικό έργο που αναλάβατε.

Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε, βασίζοντας στην καλή συνεργασία μας και την κοινή προσπάθεια για το καλύτερο του κλάδου μας.
 Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.


Ο      Πρόεδρος                                                            Ο Γραμματέας
Βεϊδαμενίδης Γρηγόριος                                              Χαρίσης Ιωάννης




                                               

                                              

 



Λάθος πρότυπα;



Όταν προσκαλείς μαθητές να συμμετάσχουν σε ένα Μαθητικό Φεστιβάλ, ασχέτως σε ποιο πολιτικό χώρο κινείσαι και το κάνεις αυτό αφισοκολλώντας όπου βρεις άδειο μέρος, ξεκινάς λάθος..
Ρίχνεις στον κάλαθο των αχρήστων όσα η «Παιδεία» προσπαθεί να διδάξει στα παιδιά μας.
Αφισοκόλληση σε κάδους σκουπιδιών, ανακύκλωσης, σε λίγα τετραγωνικά μέτρα τοίχου, όπου πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να έχει επισκεψιμότητα και αναγνωρισιμότητα...
Δίνεις σε αυτούς που θέλεις να απευθυνθείς, λάθος πρότυπα!
Και το χειρότερο είναι ότι απευθύνεσαι στην νεολαία..



(Οι φωτογραφίες είναι  σημερινές το πρωί στον πεζόδρομο Κατερίνης, αφίσες υπήρχαν όπου μπορεί να φανταστεί κανείς...)









«Το σκάνδαλο των διοδίων στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στη χώρα»



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή την αλλαγή του πολιτικού τοπίου στη χώρα μας, αλλά και τις πρωτοφανείς διώξεις των εταιρειών, μέσω εξοντωτικών προστίμων, διαταγών πληρωμής, αγωγών και ποινικών διώξεων εναντίον εκατοντάδων πολιτών, Επιτροπές Αγώνα κατά των Διοδίων από όλη την Ελλάδα οργανώνουν ημερίδα με θέμα:
«Το σκάνδαλο των διοδίων στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στη χώρα»
Οι συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας οδών, το κοινωνικό αγαθό της ελεύθερης μετακίνησης, η ανθρωπιστική κρίση, τα πρόστιμα και οι διώξεις.
Εξειδικευμένοι επιστήμονες, νομικοί, πολίτες και πολιτικοί συζητούν για τις συμβάσεις παραχώρησης, την κατάργηση των νόμων Ρέππα-Βορίδη και τις νέες μορφές αγώνα κατά των διοδίων το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στις 10:00 π.μ. στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Μεταφορών Περιφέρειας Αττικής, Μεσογείων 156, στην Αθήνα.
Την ημερίδα οργανώνουν: Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Πληροφορίες: 6973380700, 6944298970 και 6974072825

http://www.otoposmou.gr/

Από τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πιερίας:ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Μέσα σε άριστο κλίμα συνεργασίας και καλής διάθεσης οι πρωταγωνιστές της γιορτής του Πιερικού ποδοσφαίρου ήταν όλοι μαζί. Στο δείπνο της συνύπαρξης, του αλληλοσεβασμού και της άποψης ότι όλοι αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό. Την ανάπτυξη και καταξίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
          Με γνώμονα τα παραπάνω η διοίκηση της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ παραχώρησε την παραμονή του τελικού του φετινού κυπέλλου, την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015, δείπνο με την παρουσία εκπροσώπων των πρωταγωνιστών του σημαντικού θεσμού του τελικού ανάμεσα στο Διαγόρα Σεβαστής και Πύδνα Κίτρους.

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Προς τα μέλη της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας
Σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης (πρώην Πολυκλαδικό). Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την
Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00
Θέμα: Αποτελέσματα από τη συνάντηση της ΟΛΜΕ με το υπουργείο Παιδείας - Στόχοι και διεκδικήσεις για το συνδικαλιστικό κίνημα.

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. Πιερίας

Καλημέρα, Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 σήμερα!