Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Πιερικός Ρυακίων-Καλλιθεακός Καλλιθέας 2-1 Γ' ΕΠΣ Πιερίας. (ΒΙΝΤΕΟ)


Oι γηπεδούχοι, με όπλο την έδρα, την πειθαρχία και τη δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες, έδειξαν αποφασιστικότητα και χαρακτήρα απέναντι σε μία τεχνική ομάδα με παραγωγικούς χαφ και ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Λ. Μαντζόλη, μετά από υποδειγματική προσπάθεια του Α. Συρόπουλου, σε μία πολιορκία της αντίπαλης άμυνας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 54-66




Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε από το Άργος Ορεστικό με 54-66 σε παιχνίδι για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ.
Τα μπλόκα από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαμε στην Πανελλαδική σύσκεψη που  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φλεβάρη 2016 και συγκάλεσε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, μετά από πρωτοβουλία του Μπλόκου Νίκαιας εκφράζοντας τους μικρομεσαίους αγρότες
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ:
Να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, διεκδικώντας από την κυβέρνηση την  ικανοποίηση  των δίκαιων αιτημάτων μας.

Η περισσή υποκρισία και τα πολιτικάντικα παιχνίδια των δημάρχων και της ΚΕΔΕ

Γιάννης Φάκας

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κατερίνης

Δεν υπάρχουν μόνο αυτοί που το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου το έκαναν ΝΑΙ. Υπάρχουν και αυτοί που στο δημοψήφισμα υποστήριζαν ΝΑΙ υποστήριζαν δηλαδή το "μνημόνιο Γιούνγκερ" και τώρα , με περισσή υποκρισία, εναντιώνονται στα μέτρα που περιλάμβανε το μνημόνιο αυτό και τα οποία υπερψήφισαν στο δημοψήφισμα .

Επόμενη προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης (ΒΙΝΤΕΟ) ΔΕΥΤΕΡΑ 8/2/2016 ‪‎ΝΕΟΣ Ρωσικός‬ Κινηματογράφος


H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης προβάλλει την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου την ταινία "Ο Ηλίθιος". Οι προβολές γίνονται στις 19.30 και 22.00, στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου Ευκαρπίδη.

Η μεγάλη γιορτή του τμήματος στίβου του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης ο ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ σε μια επετειακού χαρακτήρα εκδήλωση λόγο των 60 χρόνων ζωής που συμπληρώνει φέτος ο Σύλλογος.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης  διοργανώνουμε και  σας προσκαλούμε στο χορό μας το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 8.30 μ.μ. στην ΠΙΕΡΙΔΑ PALACE (1ο χλμ Κατερίνης – Ν. Κεραμιδίου). Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και σας υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε μια χαρούμενη βραδιά με πολλή μουσική και τραγούδια.

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" δίπλα στους αγρότες μας, τους αγρότες της Πιερίας. Και δοκιμάζουμε γίδα βραστή με πατάτες από τις γιαγιάδες του Λόφου Πιερίας!


Κοπή Πίτας της Πνευματικής Κίνησης Λεπτοκαρυάς .

Μπέης Δημήτρης Πολιτευτής ΝΔ , ο  Αντιδήμαρχος Δήμου Δίου - Ολύμπου   κ Ζτάνης Γ , ο  ιερέας, Δημοτικοί  και τοπικοί  σύμβουλοι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

 Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γανόχωρας-Α.Α Ιωάννη-Τριλόφου
παρακαλούν τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η , να έρθουν στο χωριό της Γανόχωρας για να αντικαταστήσουν τις χαλασμένες φωλιές των πελαργών
με νέες πλαστικές

Σας ευχαριστούμε!

Έρχεται αύριο στην «ΑΛΗΘΕΙΑ», αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Κυριακίδη, επικεφαλής του «Άλλου Δρόμου».


Ο κ. Κυριακίδης μιλάει και αποκαλύπτει για τα «βιοκλιματικά» σχολεία, το Πολιτιστικό κέντρο, το κολυμβητήριο, το Συνεδριακό Κέντρο και την «ΕΚΑΒΗ», για το Wi-Fi, κ.α. σε μια συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;


Του Χάρη Κελίδη.

Κάποιοι φάινεται να χύνουν δάκρια κροκοδείλου για τους Αγρότες.
Η μνήμη της κ. Φ. Γεννηματά δεν την βοηθάει.
Τόσο γρήγορα ξεχάσατε όταν το κόμμα σας γέμισε την Ελλάδα με Αγροτοδικεία, τόσο γρήγορα ξεχάσατε τους χιλιάδες αγρότες που δικάσατε, τόσο γρήγορα ξεχάσατε όταν δίνατε εντολές στα ΜΑΤ να καταστρέψουν τα λάστιχα από τα τρακτέρ των αγροτών;

Κάλεσμα για συγκρότηση επιτροπής διαχείρισης ανθρωπιστικής βοήθειας

Αγαπητοί συμπολίτες,

Πριν λίγες ημέρες παραδόθηκε στο Κοινωνικό Ιατρείο/Φαρμακείο "Αλέκος Φτίκας" της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου, μεγάλη ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού, δωρεά Ελλήνων και Γερμανών πολιτών, με σκοπό την διάθεση του σε Νοσοκομεία και Κοινωνικά Ιατρεία της χώρας.