Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Κινηματογραφική ταινία " Παραμύθι χωρίς όνομα"

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ
Η ανάσταση ενός ρημαγμένου Βασιλείου με όπλο το φιλότιμο!
          Στο ευλογημένο Βασίλειο του Συνετού του Α΄ έρχεται η κατάρρευση!...
          Ο οκνηρός Βασιλιάς κοιμάται, ο πονηρός Αρχικαγκελλάριος ʺαλωνίζειʺ, ο θρασύδειλος Δικαστής θα φτάσει μέχρι τα άκρα, ο λαός ένοχα αδρανεί!...
          Το κακό φαίνεται να κυριαρχεί· το καλό όμως προχωρεί μυστικά και αθόρυβα!...

ΚΑΛΕΣΜΑ της ΔΑΣ-ΟΤΑ στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 4 ΦΛΕΒΑΡΗ και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ώρα 10:30΄ π.μ.



Όλοι μαζί σε κοινωνική  αγωνιστική συμμαχία: Εργατοϋπάλληλοι-Επαγγελματοβιοτέχνες-Αγρότες-Γυναίκες και Νεολαία να πούμε: «Όχι στο νομοσχέδιο-λαιμητόμο για την  κοινωνική ασφάλιση.»

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνων και Εμπόρων Ν.Πιερίας, ανακοινώνει και καλεί τους επαγγελματίες, εμπορους, βιοτέχνες σε ΚΛΕΙΣΙΜΟ των επιχ/σεων την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2016  και συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10,30 π.μ.    

Κρίσιμο Δ.Σ. αυτή την στιγμή της ΕΛΜΕ Πιερίας. Αναμένονται εξελίξεις;


ΠΑΣΕΒΕ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 10:30 Π.Μ

Χαιρετίζουμε την απόφαση των περισσοτέρων φορέων για συμπαράταξη στον δίκαιο αγώνα των αγροτών και τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι αγρότες στη πλατεία ελευθερίας.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ


ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
Ο κλάδος της οικοδομής, ήταν από τους πρώτους που χτυπήθηκε από την οικονομική καπιταλιστική κρίση. Ήδη από το 2008, φαινόταν αυτό που θα ακλουθούσε και βιώνουμε τώρα με τον χειρότερο τρόπο, όπως η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.
Η << Εργατική Ταξική Ενότητα>> οικοδόμων Κατερίνης, που συσπειρώνετε στο ΠΑΜΕ.  Έβαλε από την πρώτη στιγμή στο Δ.Σ. του σωματείου οικοδόμων Κατερίνης, το θέμα της οργάνωσης της πάλης, για την προστασία των ανέργων  και την ανάγκη να συγκροτηθεί ένα κλαδικό συνδικάτο οικοδόμων νομού Πιερίας, με παραρτήματα στο νομό, που θα οργάνωνε όλους τους συναδέλφους και άνεργους του κλάδου.

Μεταγραφές της ΠΥΔΝΑΣ ΚΙΤΡΟΥΣ



Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών:

Ο Χάρης Τζαμακλής εισηγητής στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών: «Κύρωση της Συνθήκης Εμπορίας Όπλων». (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Χάρης Τζαμακλής ήταν ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εξωτερικών «Κύρωση της Συνθήκης Εμπορίας Όπλων» κατά την επεξεργασία του στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

"Μνημόνια...και ας κλαίω"

Σχόλιο του γραφείου τύπου ΛΑΕ Πιερίας για την συνέντευξη του γραμματέα του εναπομείναντα ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγα

Αν δεν ήταν επικίνδυνες θα ήταν απλά για γέλια οι δηλώσεις του κ. Ρήγα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Να επισημάνουμε στον δοτό γραμματέα του κυβερνητικού μαγαζιού που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ ότι εφαρμόζει το τρίτο σκληρότερο μνημόνιο αφού υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού ενάντια στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Δεν θα ασχοληθούμε σημείο προς σημείο με τον κατακλυσμό ψεμμάτων του κ. γραμματέα, η ελληνική κοινωνία ζει στο πετσί της τις δυσβάσταχτες πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνησή του. Η κυβέρνηση και το κόμμα του κ. Ρήγα έχουν ήδη αποτύχει στην κοινωνία, έχουν ταυτιστεί με το παλιό και βρίσκονται στο απέναντι στρατόπεδο απ' αυτό της αριστεράς.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 4/2/16

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ  4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016, αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο, καλώντας τους συναδέλφους εμπόρους να προχωρήσουν στο ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ενάντια στην εφαρμογή των προτεινόμενων ασφαλιστικών και φορολογικών σχεδίων της Κυβέρνησης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ

1 Φεβρουαρίου 2016
Απάντηση του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη σε ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου

ΘΕΜΑ: ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος: Καλούμε τον υπουργό να αποσύρει την εγκύκλιο


Αυταρχική διοικητική πρακτική, λογιστική αντιμετώπιση των παιδαγωγικών σχέσεων και απαξίωση των αναγκών για αντισταθμιστικές δομές αποπνέει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας με ημερομηνία 25 Ιανουαρίου 2016 και υπογραφή του υπουργού Νίκου Φίλη. Η εγκύκλιος δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας: οι μνημονιακοί περιορισμοί καλύπτουν ακόμα και τις λεπτομέρειες της καθημερινής λειτουργίας των σχολείων, συμπεριλαμβανομένης και της ενισχυτικής διδασκαλίας. 

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 04/02/2016

Κάλεσμα στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, ΩΡΑ 10.30 π.μ.

Οι προωθούμενες προτάσεις της Κυβέρνησης, που οδηγούν στην πλήρη κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων, συναντούν την αποφασιστική αντίσταση ολόκληρου του Ελληνικού λαού.
Οι πρωτοφανείς σε μαζικότητα κινητοποιήσεις των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων, οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, οι μεγάλες κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου και τα μπλόκα σε όλη την χώρα,

ΑΠΕΡΓΙΑ 4ΗΣ ΦΛΕΒΑΡΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Όλοι στον αγώνα!  Σαρώνουν Συντάξεις – Ασφαλιστικό…
Νέες μειώσεις στις συντάξεις έρχονται.
Καταργούν τη δημόσια – δωρεάν υγεία.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΕΡΒΑΝΑ «ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑΜΠΑΚΟ»

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016. Σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας, παρουσίασε το βιβλίο της Σωτηρίας Περβανά «Τα Όνειρα Μυρίζουν Ταμπάκο».
Προλόγισε και σχολίασε το βιβλίο ο συγγραφέας Θεοχάρης Μπικηρόπουλος, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η εκπαιδευτικός  Σπυριδοπούλου Θεοδώρα.

Κοπή πίτας Κοκκινοπλιτών Πιερίας. (2ο μέρος, φωτογραφίες)


Πόσο μικρός νιώθεις μπροστά στο μεγαλείο της φύσης...


ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 73-79



O Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε των Tιτάνων Παλαμά με 73-79 σε εκτός έδρας αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας.

Επόμενη προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης (ΒΙΝΤΕΟ)

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης προβάλλει την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου την ταινία "99 Σπίτια". Οι προβολές γίνονται στις 19.30 και 22.00, στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου Ευκαρπίδη.

Σκηνοθεσία: Ραμίν Μπαχρανί
Παίζουν: Μάικλ Σάνον, Άντριου Γκάρφιλντ, Λόρα Ντέρν, Νόα Λόμαξ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΗΝ Ι.Μ.ΚΙΤΡΟΥΣ


Το απόγευμα της Κυριακής 31 Ιανουαρίου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμής προς το πρόσωπο της μητέρας.
Η εκδήλωση έγινε με την ευκαιρία της επικείμενης εορτής Υπαπαντής του Κυρίου.
Επίκαιρη ομιλία έκανε η ιατρός Βασιλική Κώστα, Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Η ατίμητη μάνα».

Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας ΣΥ.ΡΑ.Π. -ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Σήμερα Δευτέρα  1 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:00μμ στον χώρο του συλλόγου στη Ν.Χράνη, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΥ.ΡΑ.Π
Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας ΣΥ.ΡΑ.Π.
Τ.Θ. 205
60100 ΚΑΤΕΡΙΝH

Τηλ. 23512 35242

«Ευτυχισμένος Πρίγκιπας», προσκλήσεις.


Η κ. Αντωνία Βαρμάζη ήταν η πιο… γρήγορη σήμερα στην καλημέρα που σας ζητήσαμε και κερδίζει μια διπλή πρόσκληση για την θεατρική παράσταση «Ευτυχισμένος Πρίγκηπας» που θα γίνει το Σαββάτο 6 Φεβρουαρίου στην ΕΚΑΒΗ.

Μάγεψε και συγκίνησε το κοινό της Κατερίνης η θεατρική παράσταση "Η πιο όμορφη μέρα" του σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ.


Στην τελευταία; για το κοινό παράσταση της (συνεχίζονται οι παραστάσεις για τα σχολεία) «Η όμορφη μέρα» του Φάνου Ναθαναήλ σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μιχαήλ συγκίνησε και ενθουσίασε όσες και όσους τυχερούς βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης.

Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Κατερίνης Θόδωρος Παυλίδης: Είναι τιμή για την πόλη μας να έχει κοντά της τον Ανδρέα Μιχαήλ.


Εγκαίνια χθες της έκθεσης εικαστικών καλλιτεχνών Ανδριά Μαρίας, Καμπίσιου Μαρίας και Σάκη Λύρα στην ΕΚΑΒΗ(1ος όροφος)


Καλημέρα, Δευτέρα σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2016, καλό μήνα!


Αύριο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" το δεύτερο μέρος του φωτορεπορτάζ από την κοπή πίτας των Κοκκινοπλιτών!