Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Μάγεψε και συγκίνησε το κοινό της Κατερίνης η θεατρική παράσταση "Η πιο όμορφη μέρα" του σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ.


Στην τελευταία; για το κοινό παράσταση της (συνεχίζονται οι παραστάσεις για τα σχολεία) «Η όμορφη μέρα» του Φάνου Ναθαναήλ σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μιχαήλ συγκίνησε και ενθουσίασε όσες και όσους τυχερούς βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης.

Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Κατερίνης Θόδωρος Παυλίδης: Είναι τιμή για την πόλη μας να έχει κοντά της τον Ανδρέα Μιχαήλ.Ευγένιος Παπαδόπουλος: Ένα έργο που δίνει σωστά μηνύματα και μας βοηθάει να θυμόμαστε και όχι να ξεχνάμε.

Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Οικονομίκος: Οι ήρωες της Πατρίδας μας, Ελλάδος και Κύπρου έρχονται κοντά μας μέσα από αυτό το θεατρικό έργο.


*Πολλά συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ που σε μια περίοδο που κατακλυζόμαστε από λάθος πρότυπα και εικόνες, πρόσφερε στην πόλη μας μια μικρή όαση Πολιτισμού και Παιδείας, μια πνοή Ελλάδας.
Συγχαρητήρια Ανδρέα Μιχαήλ γιατί την στιγμή που όλοι σχεδόν βάζουν τιμοκατάλογο στον πολιτισμό μας, εσύ μας το προσφέρεις δωρεάν και το μόνο που ζητάς είναι να είμαστε εκεί μαζί σου.
Συγχαρητήρια στους και στις ηθοποιούς που σε κάθε μια παράσταση δίνουν πάντα και κάτι παραπάνω και κυρίως δίνουν ψυχή.

Κανταρτζής Μιχάλης.