Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΒΙΝΤΕΟ - "Ρομπέν των Δασών" (Robin Hood). Νέα ταινία για τον θρυλικό ήρωα.


Νέα ταινία στους κινηματογράφους στις 21 Νοεμβρίου 2018 για τον θρυλικό ήρωα "Ρομπέν των Δασών" (Robin Hood). Πλούσια παραγωγή με υπέροχα εφέ, ενώ εντύπωση προκαλούν οι σκηνές εξέγερσης του πλήθους που θυμίζουν σημερινές μάχες με μολότοφ και... ΜΑΤ!


Το πρόγραμμα των αγώνων του Σ/Κ για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας και το πρωτάθλημα υποδομής.

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 03-05-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

«Υπάρχει μέλλον σ’αυτό τον τόπο;» ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα δύσκολα θα μπορούσε να είναι θετική με τις σημερινές συνθήκες. Για μια χώρα που φθίνει καθημερινά πληθυσμιακά, δημογραφικά, οικονομικά και γενικότερα ποιοτικά αμφιβάλλω αν θα μπορούσε κανείς να εγγυηθεί ένα ευοίωνο μέλλον.

"Αφήστε με να ζήσω!"

Τά Ὀρθόδοξα Χριστιανικά Σωματεῖα Ἀθηνῶν σᾶς προσκαλοῦν νά τιμήσετε μέ τήν παρουσία σας τό Κίνημα καί τήν Ἡμερίδα μέ τίτλο: «Ἀφῆστε με νά ζήσω!» ἡ ὁποία θά πραγματοποιηθεῖ τήν Κυριακή 6 Μαΐου 2018 στόἈμφιθέατρο τοῦ Πολεμικοῦ Μουσείου Ἀθηνῶν, ὁδός Βασ. Σοφίας καί Ριζάρη 2, Ἀθήνα (στάση ΜΕΤΡΟ «Εὐαγγελισμός»).

Το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης στην Ημέρα DNA 2018

Το Τμήμα Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων συνδιοργάνωσαν, στις 25 και 26 Απριλίου, εκδήλωση με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας DNA. Αυτή η μοναδική εκδήλωση έχει πάρει τα χαρακτηριστικά ενός θεσμού και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με εθελοντική δουλειά και προσφορά μελών του Τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ και της ΠΕΒ.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕΙΑ 2018.

To 7o Γυμνάσιο στην πόλη Stroud της Αγγλίας

Με τη συμμετοχή του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τέταρτη Δραστηριότητα Κατάρτισης, Διδασκαλίας και Μάθησης του προγράμματος ERASMUS+ KA2 με τίτλο: "A SECOND CHANCE OF ENVIROΝMENT", που διεξήχθη από 22/4/18 έως 28/4/18, στην πόλη Stroud της Αγγλίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Η Εφορευτική Επιτροπή του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’, που εκλέχτηκε στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Τετάρτης 2 Μαΐου συνεδρίασε και αποφάσισε να ορίσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων...

Ανακοίνωση Συνδέσμου Αποστράτων Σ.Α. Ν.Πιερίας για την εορτή τής Αγίας Ειρήνης 4.5.2018 Προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής

Ανακοινώνεται ότι η εορτή της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ προστάτιδας του Σώματος της πρώην ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ, θα γίνει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Νέας Χράνης Κατερίνης.

Έναρξη εργασιών του έργου «Βελτίωση καταστρώματος οδού κατά τμήματα στην 5η ΕΠΟ, Κ10 και Δ6 οδούς αρμοδιότητας Π.Ε. Πιερίας»

Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση καταστρώματος οδού κατά τμήματα στην 5η ΕΠΟ, Κ10 και Δ6 οδούς αρμοδιότητας Π.Ε. Πιερίας» προϋπολογισμού 380.300,00 € ( με Φ.Π.Α. 24% ).

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 1ο ΤΜΗΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ Η/Υ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δωρεάν σεμινάριο εκμάθησης Η/Υ για αρχάριους χρήστες στη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας, στο πλαίσιο των υπηρεσιών υποστήριξης των επιχειρήσεων - μελών καθώς και των εργαζομένων σε αυτές, που υλοποιείται από το Επιμελητήριο Πιερίας.

ΕΝΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Ήταν μοναδικό αυτό που έζησαν οι νέοι της Ορχήστρας Νέων Δίου, στο τριήμερο ταξίδι τους, 29,30 Απριλίου και 1 Μαΐου, στη Σερβία. Ποτέ δεν περίμεναν πως σε μια άλλη χώρα, αγαπούν τόσο πολύ την ελληνική μουσική, την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Προκήρυξη 4ου Αγώνα Δρόμου «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»

H Iερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 9.700μ με την επωνυμία «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου».

Ερώτηση της Εύας Καϊλή για την ελληνοποίηση μεταναστών και τις συνέπειές της στους πολίτες της ΕΕ

Ελληνοποιήσεις: Η κερκόπορτα για την ΕΕ

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ελλάδας προωθεί την ελληνοποίηση 850.000 μεταναστών με τις νέες διαδικασίες που θεσμοθετεί και οι οποίες θα απλουστεύσουν και επιταχύνουν κατά πολύ την διαδικασία απόκτησης της Ευρωπαϊκής, Ελληνικής ιθαγένειας, επισημαίνει η Ευρωβουλευτής κ. Εύα Καϊλή, με μεγάλη μείωση του παραβόλου για την αίτηση ιθαγένειας...

Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών - Τμήμα Κατερίνης - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για την προσφορά υλικοτεχνικού υγειονομικού εξοπλισμού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Λοτζανιώτη Ιωάννη, αγιογράφο-γονέα νηπίου, που φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς τα Χριστουγεννιάτικα σκηνικά και παρέα με τους μαθητές μας ζωγράφισε τον εξωτερικό τοίχο του Νηπιαγωγείου μας.

Ως αγροτικά εισοδήματα θα λογίζονται τα έσοδα από την οικοτεχνία.

Το ΥΠΑΑΤ γνωστοποιεί ότι σύμφωνα με εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) από 01.01.2017 τα έσοδα που προκύπτουν από τις δραστηριότητες της οικοτεχνίας θα λογίζονται και θα περιλαμβάνονται στα αγροτικά εισοδήματα.

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την περίοδο της Πρωτομαγιάς στην Κεντρική Μακεδονία - Έγιναν πάνω από 10.000 έλεγχοι οχημάτων και βεβαιώθηκαν 1.897 παραβάσεις.

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν όλη την περίοδο του εορτασμού της Πρωτομαγιάς (από Παρασκευή 27 Απριλίου έως και Τρίτη 1 Μαΐου 2018), με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την αντιμετώπιση των επικίνδυνων παραβάσεων σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΣΤΗ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Στο Τρακάϊ της Λιθουανίας βρίσκεται από την Δευτέρα 30/4 η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Νικολαΐδου προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές μίτινγκ που θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Μαΐου.
 

"Αριστερή" Έξοδος από τα μνημόνια με νεοφιλελεύθερη πολιτική!!

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, κατά την επίσκεψή του στην Κατερίνη, μας είπε πως η έξοδος από τα μνημόνια θα έχει αριστερή υπογραφή.

Εξακριβώθηκε η δράση σπείρας που διέπραττε κλοπές οχημάτων και στη συνέχεια τα πουλούσε παραποιώντας τα στοιχεία κυκλοφορίας

Αφαιρούσαν οχήματα από περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας στα οποία τοποθετούσαν αριθμούς πλαισίου από μη λειτουργικά οχήματα που κατείχαν. Στη συνέχεια τα πουλούσαν σε ανυποψίαστους αγοραστές, αποκομίζοντας συνολικά παράνομο οικονομικό κέρδος που ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.

ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ & ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ & ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Θα διεξαχθεί στο Εντευκτήριο της Φ.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ στις 20 Μαΐου 2018 από ώρας 11:00. ΕΙΡΗΝΗΣ 34, ΚΑΤΕΡΙΝΗ (Είσοδος από την οδό Σανταρόζα) e-mail: fepierias@gmail.com

64η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1715 - Μία ολική έκλειψη Ηλίου είναι ορατή σε όλη τη Βόρεια Ευρώπη και Βόρεια Ασία, όπως την είχε προβλέψει ο Έντμουντ Χάλλεϋ με ακρίβεια 4 λεπτών.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 3 Μαΐου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 3 Μαΐου 2018