Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Άλλη μια Τετάρτη πλησιάζει και είναι ώρα για μια νυχτερινή ποδηλατοβόλτα στις γειτονιές της Κατερίνης!

Ραντεβού στην Πλατεία το βράδυ της Τετάρτης στις 9 μ.μ.!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι βόλτες της Τετάρτης πραγματοποιούνται μέσα στην πόλη, ενώ ενδέχεται να ακολουθήσει έπειτα και μια βόλτα προς Παραλία αν ο κόσμος το επιθυμεί και οι συνθήκες το επιτρέπουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν βρέχει οι βόλτες δεν πραγματοποιούνται.

Πάμε να διεγείρουμε τις αισθήσεις μας με φώτα, μυρωδιές, ήχους και βραδινό αεράκι!
Ο ρυθμός θα είναι σχετικά χαλαρός, ώστε να μπορούν να ακολουθήσουν ακόμα και οι πιο αρχάριοι ποδηλάτες.
Η βραδινή βόλτα της Τετάρτης γίνεται ΕΝΤΟΣ της πόλης ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και μια βόλτα ως την Παραλία στη συνέχεια, ανάλογα με τον καιρό και τα κέφια των συμμετεχόντων!

Μια εβδομάδα διορία για τον Πιερικό εως την άλλη Δευτέρα όπου θα ξαναγίνει η Γ.Σ. για την εκλογή νέας διοίκησης στον Ερασιτέχνη.

Ο κ. Μανώλας
Αυτό αποφασίστηκε σήμερα το απόγευμα στην Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Πιερικού αφού ο κ. Μανώλας και επίσημα απέσυρε την πρόταση του για να αναλάβει τον Πιερικό.
Όπως δήλωσε η κρίση που περνάει αυτή την στιγμή η χώρα τον εμποδίζει να πράξει αυτά που θέλει για τον Πιερικό...
Αν τα πράγματα καλυτερέψουν στο μέλλον θα το ξανασκεφτεί…
Ο Ερασιτέχνης ψάχνει λοιπόν ξανά Πρόεδρο και κάνει κάλεσμα σε όποιον το επιθυμεί να έρθει και να καταθέσει πρόταση για να αναλάβει την ομάδα.
Έχει μια εβδομάδα μέχρι την άλλη Δευτέρα, και αν δεν βρεθεί κανείς να αναλάβει, ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει..
Αναμένουμε λοιπόν.

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ: Η επιστολή "βόμβα" ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ του πρώην Υποψήφιου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, ενός εκ των 50 που με την υπογραφή τους είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα του Α.Σαμαρά για την προεδρία της ΝΔ! (Την αναρτούμε γιατί την θεωρούμε εκτός από εξαιρετική, και ιδιαίτερα επίκαιρη!)

Είναι καιρός να γνωριστούν οι θάλασσες με τους κινδύνους

Θα δημοσίευα αυτή την επιστολή με την προκήρυξη εθνικών εκλογών στην, υπό Κατοχή, ελληνική Επικράτεια.

Ύστερα, όμως, από το τελευταίο πραξικόπημα, την μετατροπή του Συντάγματος σε χαρτί τουαλέτας και τα καραγκιοζιλίκια που τη συνόδευσαν, κάθε ημέρα σιωπής θεωρώ ότι αυξάνει τη συνενοχή μου και με απομακρύνει από την συνείδησή μου.

Είναι σκληρό να συντάσσεις ένα κείμενο που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα γράψεις.

Πόσο μάλλον όταν πριν 2 χρόνια ήσουν ο συντάκτης μιας επιστολής νέων που καλούσαν τον Αντώνη Σαμαρά να αναγεννήσει την Πατρίδα και την Παράταξή του.

Αλλά, όπως είπε και ο ίδιος, «δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από μία ακρωτηριασμένη συνείδηση».

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο παρακολουθούμε τη μακροβιότερη θεατρική παράσταση που έχει παιχτεί στην ψευδεπίγραφη Μεταπολίτευση.

Με στόχο την υποταγή του ελληνικού λαού στις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων και της παγκόσμιας Νέας Τάξης, τα δύο κόμματα, με τη συνέργεια ή την ανοχή των υπολοίπων, σκηνοθέτησαν τη φαρσοκωμωδία του Μνημονίου, γνωρίζοντας τις τραγικές συνέπειές του και την απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας.

Της εθνικής ανεξαρτησίας που θυσιάζεται στο βωμό 7 τραπεζών που διοικούν τον κόσμο και μετονομάστηκαν σε «αγορές» για να μην τις αναγνωρίζουν οι πολίτες (Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Merrill Lynch, Morgan Stanley, UBS).

Βέβαια, για την εθνοπροδοτική, εμετική μαριονέτα που έπαιζε το ρόλο του Πρωθυπουργού και ονομάζεται Γιώργος Παπανδρέου, κάτι τέτοιο ήταν απολύτως αναμενόμενο.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ: Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
Greece, Katerini 2015
Μικροί, μεγάλοι όλοι μαζί σου στη μάχη
Σε δυο ημέρες ξεκινάει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ευρώπης UEFA 2015 Under 19,  με τις ελίτ ομάδες της Ευρώπης. Σ’ αυτή την προσπάθεια η Εθνική Ελλάδας μας θέλει δίπλα της, να δείξουμε την αγάπη και την υποστήριξη στην εθνική ομάδα που επέλεξε την πόλη μας και τον νομό μας.
Να παρακολουθήσουμε όλους τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας, μιας και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη της στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του Ιουλίου κι όχι μόνο, προσφέρει δωρεάν είσοδο για όλους τους αγώνες.
Φίλαθλε, οπαδέ, φίλε της ομάδας, φίλε του ποδοσφαίρου, φίλε της πόλης, φίλε του νομού, μικροί και μεγάλοι, νέοι και νέες, μαθητές και μαθήτριες, ήρθε η στιγμή να δείξουμε έμπρακτα τη γαλανόλευκη συνείδησή μας και αγάπη στα έξι εντός έδρας συναρπαστικά παιχνίδια των δυο ομίλων που γίνονται στην πόλη μας γεμίζοντας το Α’ ΔΑΚ Κατερίνης που πραγματικά έχει φορέσει τα γιορτινά του τόσο εντός όσο κι εκτός.

Την Τρίτη 7-7-2015 με Μαροκινό κινηματογράφο ΤΟ 44ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ

Με την προβολή της ταινίας Andalusie mon amour (Ανδαλουσία αγάπη μου) του Μαροκινού σκηνοθέτη Mohamed Nadif, ξεκινά το πρόγραμμα του 44ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ. Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 στις 9:30 το βράδυ στο ανοικτό θέατρο του πάρκου της Κατερίνης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η προβολή της ταινίας υλοποιείται με τη συνεργασία της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης και αποτελεί το επιστέγασμα της σύμπλευσης με το Μαρόκο που είναι η τιμώμενη χώρα του 44ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ.
   Η επόμενη προγραμματισμένη παράσταση του φετινού ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ θα πραγματοποιηθεί (όπως άλλωστε γνωστοποιήθηκε ) την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 στις 9:30 μ.μ. στο Αρχαίο θέατρο Δίου με το καλλιτεχνικό σχήμα της Κάρμεν Ρουγγέρη «παραμύθι χωρίς όνομα».
   Επίσης η προγραμματισμένη για το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 θεατρική παράσταση «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη με τον ίδιο και την Αθηνά Τσιλύρα, αναβάλλεται λόγω κωλύματος της εταιρείας παραγωγής.
   Η επίσημη πρεμιέρα του 44ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ θα γνωστοποιηθεί αργότερα.

   

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Η οργάνωση και διαχείριση της αποθήκης βασικό εργαλείο για την αποδοτική λειτουργία της επιχείρησης
Οι τρόποι οργάνωσης και διαχείρισης της αποθήκης ως σύγχρονο εργαλείο για την αποδοτική λειτουργία της σύγχρονης επιχείρησης αναπτύχθηκαν στην ημερίδα που διοργάνωσαν από κοινού το Επιμελητήριο Πιερίας και το Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του ΤΕΙ Κατερίνης. Εισηγητές της ημερίδας ήταν ο κ. Δημήτρης Φωλίνας, αναπληρωτής Καθηγητής του ΤΕΙ Κατερίνης και ο κ. Δημήτρης Αηδόνης, επίκουρος Καθηγητής του ΤΕΙ. Την ημερίδα χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο Πρόεδρος του Τμήματος του ΤΕΙ Κατερίνης κ. Δημήτρης Τριανταφύλλου.

Θα γίνει κανονικά σήμερα στις 6:00 το απόγευμα η Γ.Σ. του ερασιτέχνη Πιερικού στην Εκάβη (1ος όροφος). Αναμένεται να ακουστούν ενδιαφέροντα πράγματα για το ενδιαφέρον του κ. Μανώλα. Αν υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον φυσικά... ( Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μανώλας απέσυρε την πρόταση του λόγω της... κρίσης.)


Χρώματα, μουσικές και αθρόα προσέλευση στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης του Δήμου Κατερίνης

  
Σε μία μεγάλη γιορτή του αυθεντικού λαϊκού πολιτισμού, που χτίζει γέφυρες επικοινωνίας και προώθησης της φιλίας των λαών εξελίχθηκε το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης Δήμου Κατερίνης, το οποίο με την συμμετοχή οκτώ ευρωπαϊκών χωρών διοργανώθηκε το Σάββατο 04 και την Κυριακή 05 Ιουλίου, στον Κορινό και την Ολυμπιακή Ακτή αντίστοιχα. Τις εκδηλώσεις, τις οποίες διοργάνωσε ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας, υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης παρακολούθησε πλήθος κατοίκων και επισκεπτών.


Δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

«Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ να μην υποκύψουν σε εκβιαστικά διλήμματα. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όσους και όσες έριξαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, μια πρόταση δηλαδή την οποία η κυβέρνηση αρνήθηκε να θέσει σε ψηφοφορία στη Βουλή, στερώντας από το λαό μας το δικαίωμα να το ρίξει μαζικά στην κάλπη, αφαιρώντας του τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικές προτάσεις.
Απέναντι στο κολοβό, αμφιλεγόμενο ερώτημα του δημοψηφίσματος-αστραπή, ένα μέρος του λαού που κατάφερε να ξεπεράσει τον εγκλωβισμό και την παραπλάνηση, έδωσε μια πρώτη απάντηση, με το άκυρο, αλλά και το λευκό, ενώ αρκετοί επέλεξαν την αποχή από αυτή τη διαδικασία, λόγω και των δυσκολιών και των μεγάλων εξόδων μετακίνησής του.

Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης: Ξεκάθαρο το μήνυμα της κάθαρσης, προς όλους...

Ο Ελληνικός λαός έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα. Παραμονή στο ευρώ όχι όμως με κάθε κόστος. Ξεβόλεμα των βολεμένων του συστήματος. Κλείσιμο των καναλιών που επί 9 μέρες διέδιδαν ψευδείς ειδήσεις προπαγανδίζοντας και φοβίζοντας τους Έλληνες. Να καθαρίσει η κυβέρνηση και η ίδια η κοινωνία όλους εκείνους τους Φράγκους και τους Άνθιμους (στρατός κι εκκλησία αντίστοιχα) οι οποίοι θεσμικά θα έπρεπε να διασφαλίζουν την ενότητα του λαού κι όχι να εκφράζουν δημόσια το Ναι ή το Όχι σπέρνοντας τη διχόνοια. Σχετικά με ορισμένους δημάρχους οι οποίοι υποστήριζαν ότι το δημοψήφισμα είναι ντροπή για τη Δημοκρατία να τους ενημερώσω ότι εκτός της πραγματικά πρωτότυπης άποψής τους περί Δημοκρατίας, οι παιδικές χαρές ανά την Ελλάδα παραμένουν κλειστές και πως μία από τις αρμοδιότητές τους ως εκλεγμένων είναι να τις κρατάνε ασφαλείς, καθαρές κι ανοιχτές, αφού συνεχίσουν να εισπράττουν από μένα δημοτικά τέλη. Εκτός αν στο δικό τους πρότυπο Δημοκρατίας ο εκλεγμένος τοπικός άρχοντας αφήνει μες την μπίχλα την πόλη του και περιδιαβαίνει τα κανάλια για να κατακεραυνώνει δημοψηφίσματα. Τέλος κύριε Σαμαρά, "σήμερα οι Έλληνες δεν αποφασίσαμε για τη μοίρα της χώρας μας", όπως δήλωσες. Σήμερα οι Έλληνες αποφασίσαμε για το μέλλον την πατρίδας μας. Θα έκλεινα με τραγούδι του Ρουβά, σέβομαι όμως τις δυσκολίες που περνάει.
ΥΓ. Breaking news: Τα πρώτα οδοφράγματα με Swarovski, Louis Vuitton και Christian Louboutin στο Σύνταγμα, ξεκίνησαν. Πληροφορίες ότι τα άδεια μπουκάλια Rose Boutari Demi Sec γίνονται μολότοφ ελέγχονται ως ανακριβείς.
Καλή δύναμη σε όλους μας.


Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης

Δήλωση Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.

​​Μετά το μεγαλειώδες ΟΧΙ του Λαού μας η κυβέρνηση έχει στο χέρι της ένα τεράστιο διαπραγματευτικό​ χαρτί που θα της δώσει την δυνατότητα να διαπραγματευτεί​ με τους εταίρους μας σε άλλη βάση. Οι εκβιασμοί και η τρομοκρατία άφησαν παγερά αδιάφορη την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού. Ψήφισε για την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία του. Για μια ακόμη φορά ο Λαός έδειξε τον δρόμο. Και αυτό πρέπει να το κατανο​ή​σουν οι "φίλοι"μας και εντός και εκτός των συνόρων.