Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Αν όχι τώρα, πότε; (Στην Ελλάδα ζούμε…)

Αν όχι τώρα, πότε; (Στην Ελλάδα ζούμε…)
Εδώ και τρία χρόνια στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» προτείνουμε και ζητάμε να τοποθετηθεί κάποια στιγμή επιτέλους ένα ασανσέρ στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης στην «ΕΚΑΒΗ».

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Η... ατυχία να είσαι πολύτεκνος!

Αφού η κυβέρνηση πετσόκοψε ή και κατάργησε ακόμα τα επιδόματα των πολυτέκνων οικογενειών, τώρα τους πετάει και έξω από τα κοινωνικά τιμολόγια της ΔΕΗ!

Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο πολύ χειρότερο...

Ανακοίνωση συνεργασίας ΣΦΚ Πιερικός με τον κ. Λεωνίδα Μπίλη

Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας για την θέση του προπονητή της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 με τον κ. Λεωνίδα Μπίλη.

 

Δυναμική συμμετοχή των νέων στη μεγάλη Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Εκατοντάδες νέοι και νέες παρευρέθηκαν και συμμετείχαν τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στην 4η Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης.

Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Καλοκαιριού 2018


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ OLYMPOLIS ART PROJECT 2018-LETS BRAND THE CITY

Το 1ο urban street art festival είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Κατερίνης από τις 6 έως 9 Ιουλίου! Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα σε διάφορα σημεία και χώρους της πόλης μας.

Ειδικό, 7ο, 13ο, 20ο, 24ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Υλοποίηση προγράμματος Etwinning 'Learning through Heidi's eyes ' - 'Μαθαίνοντας με τη Χάιντι'.

Δεκαοκτώ εκπαιδευτικοί, δεξαέξι σχολεία, συνεργάστηκαν και πραγματοποίησαν ένα θαυμαστό ταξίδι παρέα με την Χάιντι και τους φίλους της.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΚΟΡΙΝΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα 5 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη υπάρχει διακοπή νερού σε όλη τη Δημοτική Κοινότητα του Κορινού, καθώς και στην παραλία Κορινού, λόγω σοβαρής έκτακτης βλάβης στο κεντρικό δίκτυο της ύδρευσης.

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Σάββατο, 7 Ιουλίου και ώρα 8.30 μ.μ. σας προσκαλούμε στον αύλειο χώρο του συλλόγου (19ης Μαΐου 45) να γλεντήσουμε με την ορχήστρα του Μανώλη Παπαγεωργίου και την γκάϊντα του Γιώργου Τσιρίμπαση.

Δήμος Κατερίνης: Σε εξέλιξη οι εργασίες ανέγερσης ισόγειου κτιρίου – έξι αιθουσών διδασκαλίας στο Δημοτικό Σχολείο Κορινού

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ - Στην αναβάθμιση των δομών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και στη δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς περιβάλλοντος για τη μαθητική κοινότητα...

Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί παραδίδονται στο έλεος της Τουρκίας με απόφαση της Βουλής

*Του Δημήτρη Καζάκη

Με τροπολογία δίδεται επίδομα αλλοδαπής στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές. Με τον τρόπο αυτό θεωρείται ότι οι δύο στρατιωτικοί υπηρετούν στο εξωτερικό, οπότε έχουν και μόνιμη κατοικία σε αυτό.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

Ημερήσια εκδρομή αναψυχής στο νομό Σερρών και ειδικότερα στη Λίμνη Κερκίνη, στο ιστορικό οχυρό Ρούπελ, στο Άγκιστρο, καθώς και στην πόλη των Σερρών πραγματοποίησαν με την συμμετοχή 150 μελών, στις 28 Ιουνίου, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος διοργανώνει, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών & τους Πανελλήνιους Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, Θεσσαλονίκης, στις 5-6-7-8 Ιουλίου 2018.

127 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Θα αποφυλακίζονταν "άμεσα" έλεγε τις πρώτες ημέρες η ελληνική κυβέρνηση...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1316 - Διεξάγεται η μάχη της Μανωλάδας, όπου οι δυνάμεις του Δουκάτου της Βουργουνδίας νικούν εκείνες του Βασιλείου της Μαγιόρκας, για τον έλεγχο του Πριγκιπάτου της Αχαΐας.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 5 Ιουλίου 2018