Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η Επιστημονική και Επιμορφωτική Διημερίδα Φιλολόγων με τίτλο «ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ III - 2023».

Ο Αγιασμός του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τελέστηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 ο Αγιασμός των οκτώ τμημάτων του ιστορικότερου και μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της Κατερίνης και της Πιερίας, του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης για την νέα αθλητική-αγωνιστική χρονιά 2023-2024.

Βίντεο από τον Αγιασμό των οκτώ τμημάτων του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης για την νέα αθλητική-αγωνιστική χρονιά 2023-2024

Τροχαίο δυστύχημα με 4 νεκρούς στην εθνική οδό προς τους Ευζώνους

Σήμερα (10 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα 06.30 περίπου, στο 521ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαιναν 4 άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο που επέβαιναν 81 άτομα...

Το χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στον Αγιασμό για την νέα αθλητική-αγωνιστική χρονιά (ΦΩΤΟ)

Πολυπληθής η συμμετοχή του τμήματος χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στην τελετή Αγιασμού του Συλλόγου για την νέα αθλητική-αγωνιστική χρονιά.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολυήμερη εκδρομή στην Αιδηψό της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Πιερίας

Στις 26 Αυγούστου 2023, μπροστά από τη Θεία Ανάληψη στην Κατερίνη, αναχώρησαν οι συνταξιούχοι έμποροι της Πιερίας για τηv επίσκεψή τους στα λουτρά της Αιδηψού και όχι μόνο.

Έναρξη νέας πολιτιστικής χρονιάς όλων των τμημάτων της Ένωσης Ποντίων Πιερίας

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας ανακοινώνει στα μέλη και στους φίλους του συλλόγου την έναρξη λειτουργίας της νέας Πολιτιστικής περιόδου, από τις 13 Σεπτεμβρίου 2023.

Η αποτυχία μας να γίνει επιτυχία τους...

Ανοίγουν αύριο τα σχολεία όλης της χώρας και τα προβλήματα αντί να λιγοστεύουν κάθε χρονιά πολλαπλασιάζονται και τα μόνα που μένουν είναι οι ευχές που δεν πραγματοποιούνται και οι προτάσεις που δεν εισακούγονται…

Άνθρωποι "μπαταρίες"...

Μπορείτε τώρα να «επαναφορτίσετε» την ανοσία σας με ένα «επικαιροποιημένο» εμβόλιο κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με τον οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ!

Ο Απόστολος και το Ευαγγέλιο της Κυριακής 10-9-2023 (προ της Υψώσεως)

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Προς Γαλάτας (στ΄ 11-18)

Αγίες Μηνοδώρα, Μητροδώρα και Νυμφοδώρα

Οι Αγίες Μηνοδώρα, Μητροδώρα και Νυμφοδώρα ήταν αδελφές και κατάγονταν από τη Βιθυνία. Η λάμψη της παρθενίας και η ωραιότητα των ψυχών και των σωμάτων τις έκαναν τις τρεις αδελφές να είναι καύχημα των χριστιανών ενώ οι φροντίδες και οι συνήθειες του κόσμου δεν τις απασχολούσαν.

Γιορτάζουν σήμερα:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 10η Σεπτεμβρίου είναι η 253η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (254η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 112 ημέρες.

Ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη...

Καλημέρα Κατερίνη. Καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Κυριακή σήμερα 10 Σεπτεμβρίου 2023