Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο αύριο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 13.00 ώρα στα Προπύλαια ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις

Απαιτούμε την απόσυρση του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την απόσυρση του Ν.4692/2020 και της Υπουργικής Απόφασης για την επιχειρούμενη αξιολόγηση. Να παρθούν τώρα όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε τα σχολεία να λειτουργούν με υγιεινή και ασφάλεια.

Τις παραιτήσεις τους θα υποβάλλουν αύριο οι εκλεγμένοι αιρετοί εκπαιδευτικοί από μέλη του ΠΥΣΠΕ Πιερίας

Η «εκλογική διαδικασία»-παρωδία της 7ης Νοεμβρίου 2020 βρήκε απέναντί της το ηχηρό ράπισμα της συντριπτικής αποχής – 95% στην α/θμια εκπαίδευση- που επιφύλαξαν εκπαιδευτικοί, ΕΕΠ και ΕΒΠ ως απάντηση στην αδιάλλακτη στάση, την αλαζονεία της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ...

Μέτρα, μέτρα, μέτρα...

Από μεθαύριο Πέμπτη 11 και έως τις 28 Φεβρουαρίου νέα περιοριστικά μέτρα θα επιβληθούν στην Αττική με κλείσιμο σχολείων, οικονομικών δραστηριοτήτων κ.α. μέτρων που θα εξειδικευτούν αύριο.

"Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα": Μήπως ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι των θεσμών να δούνε σοβαρά τον Πέλεκα;

Μία σημερινή κατάσταση του Πέλεκα.

Μεγάλες οι δυσκολίες για τις πολύτεκνες οικογένειες σε τηλεκπαίδευση-τηλεργασία και πρόσβαση στο διαδίκτυο

Την δυσκολία των πολύτεκνων οικογενειών περιγράφει η ΑΣΠΕ (Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος) και ζητάει την ενίσχυση τους τόσο σε εξοπλισμό όσο και στην ποιότητα και την ταχύτητα των συνδέσεων τους στο διαδίκτυο.

Ανοίγει την Κυριακή η αυλαία των εκδηλώσεων «Φώτια 2021»

Τα «Φώτια 2021» ανοίγουν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου την αυλαία τους διαδικτυακά, προσαρμοσμένα στα υγειονομικά μέτρα πρόληψης για τη διασπορά του κορωνοϊού, για να παρουσιάσουν και φέτος εκδηλώσεις υψηλού πνευματικού και πολιτιστικού περιεχομένου, τιμώντας έμπρακτα τις βαθύτερες αξίες της Εκκλησίας και του πολιτισμού.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

474 - Ο Ζήνων στέφεται συναυτοκράτορας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός αναμένεται να είναι και σήμερα ο καιρός στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2021