Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

56.900 ευρώ από την ΚΕΔΕ σε ΜΜΕ για να διαφημίσει τις δράσεις των Δήμων για τον κορονωϊό

Με απόφαση της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) και του προέδρου της Δημήτρη Παπαστεργίου εγκρίθηκε η διεξαγωγή ενημερωτικής εκστρατείας, για την προβολή του κοινωνικού έργου των Δήμων της Ελλάδος, με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Εμβόλια, Κατάσκοποι, Hackers, Χρήμα: «Έφυγε» ο John le Carré

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Στο προηγούμενο άρθρο μου «Μας νανούρισαν ως ‘Εμίρηδες’, ξυπνήσαμε ‘Κακομοίρηδες» που φιλοξενήθηκε εδώ αναφέρθηκα στη χρησιμότητα του αποκαλούμενου «πιασάρικου τίτλου» που λειτουργεί ως δέλεαρ για να κεντριστεί η προσοχή των αναγνωστών σε κάποιο κείμενό μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας σας ενημερώνει ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ραγδαία αύξηση κρουσμάτων Γρίπης των πτηνών υψηλής παθογονικότητας (κυρίως ο υπότυπος Η5N8) σε χώρες...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021 (Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων/Διαμερισμάτων Παραλίας)ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021 (Ένωση Ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων/διαμερισμάτων Ολυμπιακής Ακτής)Με κλειστά τα σχολεία το Υπουργείο Παιδείας σχεδιάζει αλλαγές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Μέχρι να εξειδικευτούν οι αλλαγές που έχουν στο... μυαλό τους στο Υπ. Παιδείας δεν θα μπούμε στην λογική να τις κρίνουμε ως θετικές ή αρνητικές, αλλά ο χρόνος που επιλέγεται για μία ακόμη αλλαγή στον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ είναι σίγουρα ακατάλληλος.

Μια πρόταση τιμής «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ» Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Γράφει ο Περικλής Χατζηγιάννης

Πριν λίγες ημέρες η Πιερία αποχαιρέτησε με θλίψη την απώλεια του Θεόδωρου Διαμαντόπουλου, κορυφαίου παράγοντα του Ελληνικού αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα.

Ο «Βασιλιάς ήταν γυμνός» και περιφέρεται τυλιγμένος από ένα σύννεφο ψεύδους (Κριτική του Γεωργίου Τάτσιου στην «ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ» του Νίκου Κοτζιά)

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του κ. Νίκου Κοτζιά με τίτλο «Η Λογική της Λύσης». Ο τέως Υπουργός Εξωτερικών και υπόλογος για την «συμφωνία» που παραχώρησε το όνομα της Μακεδονίας προσπαθεί να μας «χρυσώσει το χάπι».

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

497 π.Χ. - Εορτάζονται στην αρχαία Ρώμη τα πρώτα Σατουρνάλια.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλό καιρό θα έχουμε και σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2020