Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Ούτε βήμα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Ελληνικού Λαού!


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη τους φίλους και τις φίλες της να μην επιτρέψουν στη σημερινή κυβέρνηση αλλά και σε καμία μελλοντική κυβέρνηση της χώρας να διαπραγματευτεί την ονομασία των γειτονικών Σκοπίων χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού!

Παραμένουν αδιόριστοι μέχρι και σήμερα οι επιτυχόντες εκπαιδευτικοί του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2008

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Θέμα: Παραμένουν αδιόριστοι μέχρι και σήμερα οι επιτυχόντες εκπαιδευτικοί του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2008.

Τώρα στον ουρανό της Κατερίνης... (ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν χαθεί ο ήλιος από τον ουρανό της Κατερίνης, μας πρόσφερε ωραίες εικόνες με τα σύννεφα να χρωματίζονται από το φως του.

Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Πιερίας για την Μακεδονία.

Η ΕΛΜΕ Πιερίας καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο της Τετάρτης στις 19.30 στην Κατερίνη για τη Μακεδονία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό λόγω εργασιών


Ανακοινώνεται ότι αύριο (6 Ιουνίου 2018) θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης στον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδίου (289ο χιλιόμετρο).

Κατερίνη: Στην πλατεία Δημαρχείου το Συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Το προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη 06 Ιουνίου 2018 & ώρα 19:30, Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στην πόλη της Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Δημαρχείου.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ-ΨΗΤΟΠΩΛΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ-ΨΗΤΟΠΩΛΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συμμετέχει στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 6/6/2018 για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη, την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018, η τέταρτη Επιστημονική Ημερίδα των μεταπτυχιακών φοιτητών του Τομέα «Δίκαιο, Οργάνωση, Ζωή και Διακονία» του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης...

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ, με τα σωματεία μέλη της συμμετέχει στην ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 19.30 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

ΛΕΦΕΔ Πιερίας, συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία!

Δεν θα συνεχίσει στο πάγκο των Νεφελών για 2η συνεχή χρονιά ο προπονητής Βαγγέλης Μύθυμης.

Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με την διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας Λεωνίδα Ζανέτα μέσα σε πολύ καλό κλίμα από όπου προέκυψε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας - Όλοι στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2018 για τη Μακεδονία μας

Ως Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας, ενώνουμε τη φωνή μας με τους πολίτες και φορείς της πόλης μας και όλοι μαζί καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση, έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, να αναθεωρήσει τη στάση της.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας και ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Παραλίας καλούν τα μέλη τους
να παραβρεθούν σύσσωμοι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 7.30 μ.μ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΛΥΜΠΟΣ"

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΛΥΜΠΟΣ" ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ !!!

Ο ΕΟΣ Πέτρας Πιερίας συμμετέχει στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Ο ΕΟΣ Πέτρας Πιερίας συμμετέχει στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία και καλεί όλα τα μέλη του στις 6/6 στις 7:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Κατερίνης για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.


Δυο νεκροί σε τροχαίο έξω από τον Μακρύγιαλο Πιερίας

Χθες (4 Ιουνίου 2018) την 20.35 ώρα περίπου, στο 455ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός με συνοδηγό 43χρονη ημεδαπή...

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ - ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Στο Βελιγράδι βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Κατερίνα Νικολαΐδου προκειμένου να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα του Παγκόσμιου Κυπέλλου κωπηλασίας (World Cup) για το 2018 που διεξήχθη στη Σερβική πρωτεύουσα.

Το Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αγίου Ιωάννη και το Νηπιαγωγείο Ν.Τραπεζούντας στη λαογραφική συλλογή του Νίκου Παπαγεωργίου

Οι μαθητές και οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αγίου Ιωάννη και του Νηπιαγωγείου Ν.Τραπεζούντας επιθυμούν με την επιστολή τους αυτή να εκφράσουν δημόσια τις θερμές τους ευχαριστίες...

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για την παράνομη κατοχή όπλων

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, για τον εντοπισμό παράνομων όπλων κρότου και επικίνδυνων εξαρτημάτων εκτόξευσης φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΟ 17ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το όνομα του Γέροντα Μητροπολίτη Αγαθόνικου έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος στη Βιβλιοθήκη του Σχολείου.

Παράκληση για τους μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Διαδρομή (Via Appia) του Αποστόλου Παύλου προς τη Ρώμη.


ΣΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ LAZIO ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ CULT-RING

Ψήφισμα Επιμελητηρίου Πιερίας για το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία της 6ης Ιουνίου 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση μετά από εισήγηση του Πρόεδρου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης και ανακοινώσει ότι: 

Σκέψεις γύρω από το Μακεδονικό Ζήτημα


*Γράφει ο Παναγιώτης Γ. Αλεκάκης

Η περίπτωση της ψευδεπίγραφης Μακεδονίας των Σκοπίων είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη παραχάραξη που έχει επιχειρηθεί στη διαδρομή της Ιστορίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα ημέρα Τρίτη 5 Ιουνίου υπάρχει διακοπή νερού και θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι το μεσημέρι στις 15:00 μ.μ...

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2018-2019

Κάνουμε γνωστό στους εργαζόμενους του Ν. Πιερίας ότι ξεκινάει την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 10.00 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2018-2019.

ΒΙΝΤΕΟ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ. Το μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας

Δείτε το μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα για την ημέρα τιμής στους αποστράτους και συνταξιούχους αστυνομικούς, όπως αναγνώσθηκε από την υπαστυνόμο Σιαμάγκα Βασιλική στο Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Ανάληψης Κατερίνης.

Το μήνυμα του Αστυνομικού Διευθυντή Πιερίας Γιώργου Τζήμα για την Ημέρα Τιμής των αποστράτων και συνταξιούχων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε το μήνυμα του Αστυνομικού Διευθυντή Πιερίας Γιώργου Τζήμα για την Ημέρα Τιμής των αποστράτων και συνταξιούχων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εορτασμός της ημέρας προς τιμή των αποστράτων και συνταξιούχων της Ελληνικής Αστυνομίας. (ΦΩΤΟ)

Τιμήθηκε με κάθε επισημότητα στην Κατερίνη η Ημέρα των Αποστράτων και Συνταξιούχων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσκεψη καθηγητών και φοιτητών των Τμημάτων Θεολογίας Α.Π.Θ. και Πανεπιστημίου Paderborn Γερμανίας στις εγκαταστάσεις του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου στον Σβορώνο Πιερίας

Την Παρασκευή 25 Μαΐου, καθηγητές και φοιτητές του Τμήματος Θεολογίας Πανεπιστημίου Paderborn Γερμανίας μαζί με καθηγητές και φοιτητές του Τμήματος Θεολογίας ΑΠΘ...

Η δίκη του Κολοκοτρώνη και... η δίκη της Μακεδονίας


«Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης»
Καποδίστριας

Στρώθηκα και ξαναδιάβασα, τούτες τις πνιγηρές ημέρες, την Δίκη του Κολοκοτρώνη. «Δυστυχής παρηγορία» να μελετάς τα περασμένα μεγαλεία, τα αρώματα του Γένους μας, τους ανθρώπους της που μοσχοβολούν σαν το Τίμιο Ξύλο.

97η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

754 - Ο Αγγλοσάξονας ιεραπόστολος Βονιφάτιος δολοφονείται από μία ομάδα παγανιστών στο Ντόκουμ της Φρισίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 5 Ιουνίου 2018