Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

ΣΤΙΣ 7, 8 & 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η 4η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - Διοργανωτής το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Η 4η Γιορτή Μανιταριού θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου στην Καλαμπάκα. Η γιορτή αυτή, που διοργανώνεται από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, έχει γίνει θεσμός πλέον για την περιοχή, ενώ οι προσδοκίες όλων έχουν αυξηθεί μετά τη μεγάλη επιτυχία των τριών προηγούμενων διοργανώσεων.

Υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το έργο «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΟ 2οΧΛΜ. ΤΗΣ 15ης ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΒΡΥΑΣ-ΡΗΤΙΝΗΣ»

Τη συμπληρωματική σύμβαση του έργου «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΟ 2οΧΛΜ. ΤΗΣ 15ης ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΒΡΥΑΣ-ΡΗΤΙΝΗΣ», ποσού 200.000,00€...

Ανακοίνωση από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για πραγματοποίηση δράσεων εναέριας ακμαιοκτονίας σε ακατοίκητες περιοχές του Δήμου Δέλτα

Από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνονται οι πολίτες ότι από τα αποτελέσματα των παγίδων σύλληψης ακμαίων κουνουπιών που έχουν εγκατασταθεί στις περιοχές των ορυζώνων του κάμπου της Θεσσαλονίκης διαπιστώνεται μεγάλη αύξηση του πληθυσμού ακμαίων κουνουπιών.

Υπουργική Απόφαση για αδήλωτη εργασία

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, υπέγραψε την απόφαση για την ενεργοποίηση των διατάξεων του Ν.4554/2018, που ψηφίστηκε τον Ιούλιο του 2018 με ευρεία πλειοψηφία από τη Βουλή.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΝ 20-8-2018

Ύστερα από την 7/30-07-2018 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Πιερίας και σύµφωνα µε το καταστατικό της, συγκαλεί την Τακτική Γενική Συνέλευση των σωµατείων – µελών της...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε, ότι αύριο, Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, όλες οι υπηρεσίες των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας που στεγάζονται στο κτίριο της Π.Ε.Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη) και το Τμήμα Κτηνιατρικής ( 25ης Μαρτίου 49, Κατερίνη)

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας εφιστά την προσοχή των πολιτών για την πρόληψη της «Νόσου των Λεγεωνάριων»

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Άμεση προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας, είναι η πρόληψη από τη «Νόσο των Λεωγενάριων» ώστε να προστατευτεί ο πληθυσμός της Πιερίας, από μία πιθανή εξάπλωση της νόσου»

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

Η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου 2018, έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου

Η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου λαμβάνει αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια

Πληρωμή Αποζημιώσεων Ύψους 10,7 εκατ. ευρώ Από Τον ΕΛΓΑ - 34608 ευρώ στην Πιερία

Αποζημιώσεις ύψους 10.752.494,88 ευρώ θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο, 10 Αυγούστου 2018, σε 8.825 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος»: 25 νέα έργα Ύδρευσης και Αποχέτευσης, συνολικού προϋπολογισμού 121 εκατ. ευρώ

Την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» (ΚΥΑ 13022 -ΦΕΚ 1377Β/24-4-2018) 25 νέων έργων, πλήρως χρηματοδοτούμενων, στο πλαίσιο των Προσκλήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης, συνολικού προϋπολογισμού 121.806.914,57 ευρώ, υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Στα Γραφεία της ΕΠΣ η Διοίκηση του Πιερικού

Εθιμοτυπική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Πιερίας, πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο 4 Ιουλίου, ο πρόεδρος του Πιερικού κ. Παναγιώτης Διακουμάκος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Κεραηλίδης.

Εκδήλωση παραδοσιακού συνόλου Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Η μαγεία είναι στιγμές και είναι ανεξήγητα υποβλητική. Μια μαγική βραδιά ήταν η βραδιά της Τρίτης 7 Αυγούστου 2018 στην Ολυμπιακή Ακτή της Πιερίας.

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΜΑΤΙΟΥ


Το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού συγχαίρει τη Διονυσία Μάτιου για την κατάκτηση της 1ης θέσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley K19.

162 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις Τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει…

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 9 Αυγούστου

48 π.Χ. - Μάχη των Φαρσάλων: Ο Ιούλιος Καίσαρ καταφέρνει αποφασιστική νίκη εναντίον του Πομπήιου στα Φάρσαλα. Ο Πομπήιος διαφεύγει στην Αίγυπτο.

Γιορτάζουν σήμερα 9 Αυγούστου:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 9 Αυγούστου 2018