Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

«Του Κυρίου η γη και το πλήρωμα αυτής»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ


Με πόνο και θλίψη γινόμαστε ακούσιοι θεατές καθημερινά στην T.V. και λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης σκοτωμών, εκπατρισμών και διώξεων χιλιάδων συνανθρώπους μας.

Με επιστροφή Παγωνίδη και αποφασιστικότητα για το διπλό ο Δίας Δίου απέναντι στην 25η Μαρτίου

Με στόχο να αφήσει πίσω του την εντός έδρας «γκέλα» με τον Άρη Κοκκινοπλιτών και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θα προσπαθήσει το μεσημέρι της Τετάρτης (24/11- 15:00)...

Ανάκληση μπαχαρικού από τον ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για την παρουσία αλλεργιογόνων ουσιών σε ορισμένα είδη τροφίμων» έτους 2021, προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με στοιχεία:

Αλμωπός Αριδαίας - Πιερικός, Τετάρτη 24/11/2021

Στην όμορφη Αριδαία ταξιδεύει αύριο ο Πιερικός όπου θα αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα του Αλμωπού για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ενημέρωση κτηνοτρόφων του Νομού Πιερίας για την κατανομή των βοσκήσιμων γαιών 2021

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του νομού ότι έχουν εκδοθεί οι καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2021.

Έγινε το πεζούλι του πλάτανου στην Θεία Ανάληψη - Κάποιοι πάντως δεν βάζουν μυαλό...

4 μήνες έμειναν «ελεύθερες» οι ρίζες του πλάτανου που βρίσκεται στην Θεία Ανάληψη. Ο Δήμος έχτισε καινούργιο πεζούλι και αναμένουμε να δούμε την τελική του μορφή. Λογικά δεν θα μείνει έτσι όπως είναι τώρα.

4ο Γυμνάσιο Κατερίνης - Πρόγραμμα ERASMUS - «Κυνηγώντας» ιστορικούς και γεωγραφικούς θησαυρούς στην Βράτσα της Βουλγαρίας

Το ΙΚΥ, ο εθνικός φορέας, ο οποίος χρηματοδοτεί τα ευρωπαϊκά προγράμματα ERASMUS+ μας έδωσε φέτος το πράσινο φως να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε τις ροές μας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ «Be enthusiastic, search the treasure».

Το Μυστήριο του Ευχελαίου και τα Εγκώμια της Αγίας Αικατερίνης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως


Διαδικτυακή επιμορφωτική εσπερίδα Τοπικής Ιστορίας στο πλαίσιο των «Αικατερινείων» - Σάββατο 27 Νοεμβρίου και ώρες 17.00 – 21.00

Το 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Πιερίας και στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Αικατερινείων 2021»...

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του 6ου Γυμνασίου ξεκινά!

Η πρώτη συνάντηση των σχολείων – εταίρων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus “Reset Today or Game Over Tommorow” («Επανεκκίνηση σήμερα ή Τέλος του Παιχνιδιού αύριο») από την Αυστρία, τη Δανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 25-28 Νοεμβρίου 2021 στο 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης.

Γ.Σ. ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΥΝΕΚ-ΑΑΚ

Πρόγραμμα Δράσης: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση. Η ΟΛΜΕ να αναλάβει την κατάρτιση κειμένων που θα αποτελέσουν κοινή απάντηση όλων των σχολείων στην πλατφόρμα του ΙΕΠ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 23η Νοεμβρίου είναι η 327η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (328 σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 38 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Βροχές σήμερα προβλέπει η ΕΜΥ για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τρίτη σήμερα 23 Νοεμβρίου 2021