Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Αγίνιο Πιερίας

Μόνο κατάθεση στεφάνων στο Αιγίνιο Πιερίας, η βροχή ακύρωσε την παρέλαση.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΑΝΙΑΣ ΧΑΛΕΠΛΗ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Ράνιας Χαλεπλή -Αγγελοπούλου στο Εκθεσιακό Κέντρο Κατερίνης «Εκάβη».

Ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στον Κολινδρό Πιερίας

Υπό έντονη βροχή στον Κολινδρό ολοκληρώθηκε η παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821, με την επίσημη δοξολογία, την επιμνημόσυνη δέηση και την καθιερωμένη παρέλαση από μαθητές, και το Σύλλογο Νικόλαο Λούση 25-3-2018

Δεξίωση στην Καλλιθέα για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 (ΦΩΤΟ)

Δεξίωση για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας Κωνσταντίνος Πολυχρόνης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Αθανασιάδης και Στάθης Κεραμιδιώτης.


Η κατάθεση στεφάνων στην Καλλιθέα Πιερίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 (ΦΩΤΟ)


Η επίσημη Δοξολογία στην Καλλιθέα για την επέτειο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821 (ΦΩΤΟ)

Επίσημη Δοξολογία τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού στην Καλλιθέα Πιερίας για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Γιορτή Αγάπης - ΠΑΣΧΑ από τη ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης

Τη δεύτερη «Γιορτή Αγάπης» διοργανώνει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Κατερίνης, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα και μετά την ιδιαίτερα μεγάλη ανταπόκριση που είχε η αντίστοιχη δράση την περίοδο των Χριστουγέννων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”.

Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Κατερίνη

Τελέστηκε και στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος η Ιερά Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, ως είθισται, την E' Παρασκευή των Nηστειών, 23 Μαρτίου.

Η Καλλιθέα στην... "ΑΛΗΘΕΙΑ".

Δείτε το απόγευμα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 που έγιναν σήμερα το πρωί στην Καλλιθέα Πιερίας.

25η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στα χέρια των Τούρκων. Στις τουρκικές φυλακές θα γιορτάσουν την επέτειο της επανάστασης του 1821 οι στρατιωτικοί μας. Που είναι η ελληνική κυβέρνηση...

Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Ούτε μια μετάθεση Δασκάλων στην Πιερία...

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2018. 

Θεματική Εβδομάδα στο Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς

Υλοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς την προηγούμενη εβδομάδα, 19 ως 23 Μαρτίου 2018, η Θεματική Εβδομάδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης σε ζητήματα Διατροφής, Κυκλοφοριακής Αγωγής, Εθισμού-Εξαρτήσεων και Έμφυλων Ταυτοτήτων.

Οι νικητές του 5ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας "Ο τόπος μου"

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος, που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας "Ο τόπος μου".

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 25η Μαρτίου 2018