Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Η δημοσιογράφος από την Κατερίνη που... γνώρισε από κοντά την "πολιτική" των δακρυγόνων στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία. (ΦΩΤΟ)

Η Μαρία Νικολαΐδου είναι δημοσιογράφος από την Κατερίνη και όπως αρκετοί συμπολίτες μας βρέθηκε το Σαββάτο που μας πέρασε στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία.

"Πήγα στο Συλλαλητήριο πρώτα σαν περήφανη Ελληνίδα που δεν θέλω να βλέπω να ξεπουλιέται το όνομα και η ιστορία της Μακεδονίας μας στους ξένους και μετά με την δημοσιογραφική μου ιδιότητα" λέει στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" η Μαρία Νικολαΐδου.

«Αναβαθμίζονται» οι εγκαταστάσεις του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

"Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης παραμένει το μοναδικό σχολείο … χωρίς σχολείο!"

Στις 20 Ιουνίου 2018, την ημέρα της συναυλίας παραδοσιακής μουσικής με τίτλο «Μουσικοί δρόμοι της Μακεδονίας», ενημερωθήκαμε από τα πλέον επίσημα χείλη ότι μία μέρα πριν, δηλαδή στις 19 Ιουνίου 2018...

ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητά μου παιδιά,

με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους θα ήθελα κι εγώ μαζί με όσους σας σκέπτονται και σας αγαπούν να δώσω τις ευχές μου για καλή και καρποφόρα χρονιά.

Δελτίο τύπου Πολιτιστικών συλλόγων Πιερίας

Οι κάτωθι πολιτιστικοί σύλλογοι:
1) Μορφωτικός σύλλογος Θρακικός Γανόχωρας
2) Ένωση Ποντίων Πιερίας
3) Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και πολιτισμού «Το Ξαθέρι»...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ»

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου δεύτερου του Ν.2645/1998 σύμφωνα με το οποίο «καθιερώθηκε η 14η Σεπτεμβρίου, ως ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος...

Εκδηλώσεις στο Κιλκίς για την επέτειο των 100 χρόνων από τη λήξη του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 ξεκινούν στο Κιλκίς οι εκδηλώσεις για την επέτειο των 100 χρόνων από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου. Εκδηλώσεις που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, η οποία αποτέλεσε ένα από τα βασικά θέατρα των πολεμικών επιχειρήσεων.

Ευκολότερη η πρόσβαση στην Μητρόπολη Κατερίνης, αλλά πάντα υπάρχει ένα... αλλά! (ΦΩΤΟ)

Σε μια σημαντική κίνηση, αυτή της κατασκευής ράμπας-εισόδου για άτομα με κινητικά προβλήματα προχώρησε η Μητρόπολη Κατερίνης. Μια κατασκευή που βοηθάει στην ευκολότερη πρόσβαση στο κτίριο της Μητρόπολης για όλους.

Προς Τσαβούσογλου: Μολών λαβέ!

Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Η συνέντευξη-ποταμός του τούρκου ΥπΕξ Τσαβούσογλου (ΝΕΑ 1-2/9/18) κυριαρχείται από ωμές και βάναυσες απειλές κατά της εθνικής μας κυριαρχίας και υποστάσεως και εξίσου της Κύπρου.

Χαιρετισμός από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και σε όλους όσοι στελεχώνουν τις εκπαιδευτικές δομές της Διεύθυνσης Πιερίας,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ - ΟΜΙΛΙΑ

16η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας στην Καρίτσα Πιερίας 2018 (Γιορτή του Αγρότη - Κριτσμά)

Πρόσκληση για την συμμετοχή εκθετών στην 16η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας στην Καρίτσα Πιερίας (Γιορτή του Αγρότη - Κριτσμά).

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς , εύχομαι στις μαθήτριες , στους μαθητές ,στους γονείς, στους δασκάλους και στους καθηγητές της Πιερίας καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη.

Γιορτή Τοπικής Ανάπτυξης, ΦΕΤΑ 2018

Η Πανελλήνια Διοργάνωση «ΦΕΤΑ 2018», 14-16 Σεπ 2018, στην Ελασσόνα, Λάρισας, αποτελεί μια μεγάλη διοργάνωση ευρωπαϊκής εμβέλειας στην οποία συμμετέχουν κτηνοτρόφοι & παραγωγοί γάλακτος, παραγωγοί φέτας, επιχειρήσεις εξοπλισμού, συσκευασίας και τεχνογνωσίας στο τομέα της παραγωγής και διάθεσης φέτας...

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 13.09.2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

4ο Γυμνάσιο - 4ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης. Πρόσκληση στον Αγιασμό.

Καλούμε τους μαθητές, τους γονείς και όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας του συγκροτήματος 4ου Γυμνασίου και 4ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης στον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2018-19...

ΒΙΝΤΕΟ - Φεστιβάλ ΚΝΕ, Πάρκο Κατερίνης 2018.

ΒΙΝΤΕΟ - Φεστιβάλ ΚΝΕ, Πάρκο Κατερίνης 2018.
Δείτε τι έγινε στην χθεσινή πρώτη βραδιά του Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πάρκο Κατερίνης καθώς και δηλώσεις των διοργανωτών.

Ο Γιώργος Καμίνης επισκέφθηκε την Πιερία ενόψει της ΔΕΘ

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Δήμαρχο Αθηνών και μέλος ΠΣ του ΚΙΝ.ΑΛ Γιώργο Καμίνη και από το μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝ.ΑΛ Στέφανο Παραστατίδη...

ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2018 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με την ευκαιρία έναρξης του νέου κύκλου της σχολικής ζωής, εύχομαι από καρδιάς στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Κατερίνης, στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους δασκάλους, στους καθηγητές, καθώς και στους γονείς, καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη.

Ευχαριστήριο από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Φέτος ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά που συμμετείχαμε με τον τρόπο μας στην καλοκαιρινή εκστρατεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης.

Πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου. (ΦΩΤΟ)


Ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη συμμετοχή στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ που ξεκίνησε χθες το βράδυ και ολοκληρώνεται σήμερα στο πάρκο της Κατερίνης.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

506 - Οι επίσκοποι της βησιγοτθικής Γαλατίας συνέρχονται στο Συμβούλιο του Αγκντ.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 10 Σεπτεμβρίου 2018. (Όλυμπος)