Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Οδηγίες για τη διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας και της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας στο Γυμνάσιο για το σχολικό έτος 2018 – 2019

Οδηγίες για τη διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας και της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας στο Γυμνάσιο για το σχολικό έτος 2018 – 2019.

Η Εισαγγελία Κατερίνης εφιστά την προσοχή σε έφηβους και γονείς για το σήριαλ κινουμένων σχεδίων «Death Note». (ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)


*Επαναδημοσίευση (Πρώτη δημοσίευση 26/6/18)

Σε εκτέλεση της με αριθμό 5155/18-6-2018 παραγγελίας της κ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στους ανηλίκους, ιδίως δε στους εφήβους, καθώς και στους γονείς αυτών, σχετικά με την ύπαρξη του γιαπωνέζικου σήριαλ κινουμένων σχεδίων με την επωνυμία «Death Note»...

"First Man". Η ταινία για την ζωή του πρώτου ανθρώπου στην Σελήνη

Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Grow Greek Tourism Online της Google στην Πέτρα Ολύμπου με τον Δήμο Κατερίνης

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, αλλά και για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία όλο το χρόνο.

Παρέμβαση Καϊλή για το Μακεδονικό απέναντι στον Σκοπιανό Ντιμιτρόφ στις Βρυξέλλες - "Θα μιλήσω Ελληνικά, καθώς είμαι από την Ελλάδα, με καταγωγή από την Μακεδονία!"

Μόλις έλαβε τον λόγο ως πρόεδρος της διακοινοβουλευτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ στο Ευρωκοινοβούλιο, η Εύα Καϊλή έφερε σε δύσκολη θέση τον Υπουργό Εξωτερικών της γειτονικής χώρας, Νικόλα Ντιμιτρόφ...

Εορτασμός Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στο Δίον

Σας προσκαλούμε να απολαύσουμε μαζί τη μουσική βραδιά “Μελωδίες στο φως του φεγγαριού του Ολύμπου” με την Ορχήστρα Νέων Δίου.

Πλατφόρμα υποβολής Βιογραφικού για τα Ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής

Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μεγάλο κεκτημένο για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου της Ελλάδας. Προχωράμε μπροστά ενωμένοι με την δύναμη των προοδευτικών πολιτών. Επιλέγουμε τη στρατηγική του διακριτού ρόλου και του αυτόνομου λόγου.

Το χορευτικό συγκρότημα της ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ Κατερίνης στο «International Kyparissia Sunshine folklore festival 2018»

Το 14ο Διεθνές φεστιβάλ παράδοσης «Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες» πραγματοποίησε και φέτος τον κύκλο των εκδηλώσεών του από τις 23 έως τις 27 Αυγούστου 2018.

92η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου 9-18 Σεπτεμβρίου 2018

H έναρξη λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου συνοδεύεται από πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της Εμποροπανήγυρης. Μουσικά παραδοσιακά συγκροτήματα, χορευτικά συγκροτήματα, καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, συνθέτουν ένα πολύμορφο πολιτιστικό παζλ που αξίζει να παρακολουθήσει ένας επισκέπτης.

Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου - Λόγου και Τέχνης Παίδευσις. Αρχαίο Θέατρο Δίου και Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημοτικού Σχολείου Βροντούς.

Η πραγματοποίηση ενός φεστιβάλ έχει πολλαπλό στόχο: τη διασκέδαση, τη μόρφωση, τη γνώση. Η παρακολούθηση θεαμάτων αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να αποκτηθεί η γνώση αυτή. Η βιωματική όμως άσκηση κι ενασχόληση με τον κόσμο της τέχνης δύναται να αποβεί πολύ πιο αποτελεσματική για τον καθένα.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Ουκρανία: Η Μακεδονική Κουζίνα και οι Γαστρονομικές Διαδρομές μάγεψαν το κοινό της Οδησσού

Ποιοτικοί οίνοι από τη Νάουσα και τη Γουμένισσα, μέλι και ελιές Χαλκιδικής, τσάι Ολύμπου, ακανέδες Σερρών, πίτες Θεσσαλονίκης, αλλά και αυθεντικά Ελληνικά πιάτα, όπως παστίτσιο, μουσακάς, σουβλάκια και τζατζίκι...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα 29 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη υπάρχει διακοπή νερού και θα συνεχιστεί για τις επόμενες τρεις ώρες στις οδούς...

Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, στη νέα σύνθεση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου!

Στη νέα σύνθεση από τον Σεπτέμβριο του 2018 της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου θα βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον 5ο Δρόμο Αλληλεγγύης της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπου Κατερίνης

Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στις 8:00 το βράδυ τα εγκαίνια της 34ης Εμποροπανήγυρης Κατερίνης (Πρόγραμμα εκδηλώσεων)


7η Γιορτή Ρακής - Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι"

Πιστοί στο ραντεβού μας όπως κάθε χρόνο, θα σμίξουμε με φίλους και "εδικούς" μας, θα πιούμε, θα χορέψουμε, θα γλεντίσομε…
Η αγκαλιά μας θα είναι πάλι ανοιχτή για να σας φιλοξενήσει με το μοναδικό τρόπο που εμείς οι Κρητικοί ξέρουμε και να σας ταξιδέψει στα μονοπάτια της λαϊκής μας παράδοσης...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

708 - Κόβονται για πρώτη φορά χάλκινα νομίσματα στην Ιαπωνία.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 29 Αυγούστου 2018