Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Νίκος Μακρίδης: "Να ονομαστεί η πλατεία Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη) σε πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου."

Σπύρος Ράδης : "Διαφωνώ με την συμφωνία των Πρεσπών". (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του "ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ" Σπύρος Ράδης ψήφισε την πρόταση του Δημάρχου Κατερίνης με την οποία το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης διαφωνεί με την συμφωνία των Πρεσπών για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο κρατίδιο των Σκοπίων.

Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης : Δεν αποδεχόμαστε την συμφωνία με τα Σκόπια και δεν εγκρίνουμε τις θέσεις που αυτή περιλαμβάνει. (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόφαση πήρε πριν από λίγο το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης με την οποία αναφέρει ότι δεν εγκρίνει σε καμία περίπτωση την συμφωνία με τα Σκόπια όπως αυτή υπογράφει από τις δυο κυβερνήσεις και περιλαμβάνει, υπηκοότητα-ιθαγένεια-γλώσσα.

Οι εμποροϋπάλληλοι απεργούν την Κυριακή 15 Ιούλη

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, στα σούπερ μάρκετ και στα εμπορικά καταστήματα,

7ο Αντάμωμα Κρητών & Φίλων από τους «Σταυραετούς»

Το 7ο Αντάμωμα Κρητών και Φίλων διοργανώνει το Σάββατο 07 Ιουλίου, στις 20:30 στο δημοτικό σχολείο Ανδρομάχης, ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ».

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2018-2019

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης ενημερώνουν ότι για το σχ. έτος 2018 – 2019, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”...

AΠΟΝΟΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ – Κατερίνης ΠΡΟΣ TOYΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΝ.ΕΛ – Κατερίνης

Η πολιτική πράξη παραίτησης – αποχώρησης των στελεχών Πιερίας από το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ., λόγω ασυνεπειών της πολιτικής τους ηγεσίας, ειδικά στο Σκοπιανό, βαθιά έντιμη , αξιοπρεπής, ανιδιοτελής και πατριωτική...

ΕΚΚΛΗΣΗ προς ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ

Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική. Ο Μέγας Αλέξανδρος σπούδασε σε ελληνικό σχολείο και διδάχθηκε την ελληνική γλώσσα, από τον μέγιστο φιλόσοφο και δάσκαλο, Αριστοτέλη, μέχρι την ηλικία των δεκαεπτά (17) ετών, είτε μεταβαίνων στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αριστοτέλη, τα Στάγειρα, είτε ερχόμενος ο ίδιος στην περιοχή καταγωγής του, Πέλλα.

Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Ν. Πιερίας ΑΤΡΑΚΤΟΣ, διοργανώνει μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση-συναυλία την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 2ου ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Ανακοίνωση για ελέγχους και εγγραφές 2018-19

Η παραλαβή των ελέγχων και οι οριστικές εγγραφές των μαθητών/τριων για το σχολικό έτος 2018-2019 θα πραγματοποιούνται καθημερινά και αποκλειστικά από την Τετάρτη 20/06/2018 έως και την Παρασκευή 29/06/2018 και κατά τις ώρες 08:00΄ - 14:00΄.

Γυμνάσιο Περίστασης: Οι αριστούχοι μαθητές σε Α', Β', Γ' Τάξη

ΒΙΝΤΕΟ - Μηχανοκίνητη πορεία για την Μακεδονία στην Κατερίνη

Μεγαλειώδης μηχανοκίνητη πορεία στην Κατερίνη για την Μακεδονία!

Ένα μεγάλο κομβόι αυτοκινήτων και μηχανών έδωσε το μήνυμα ότι η Κατερίνη δεν πρόκειται να δεχθεί καμία παραχώρηση του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.

ΒΙΝΤΕΟ - Εκπαίδευση των "Μαυροσκούφηδων" στον εξομοιωτή αρμάτων

Τα επίχειρα της προδοσίας

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός.

Όπως γίνεται γνωστό και μάλιστα από Τουρκία μεριά, οι Σκοπιανοί με την… ευγενή συνδρομή της «φίλης» και «συμμάχου» μας Τουρκίας, έχουν σκοπό να ανασύρουν στην επιφάνεια μέσω οθωμανικών αρχείων περιουσίες που ανήκουν σε Σκοπιανούς «Μακεδόνες», με απώτερο σκοπό την νομική τους διεκδίκηση σε περιοχές της Μακεδονίας που βρίσκονται εντός ελληνικού εδάφους.

Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές παρεμβάσεις ανάπλασης στις οδούς Κιλκίς & Αθ. Βασιλειάδη

Στις εκτεταμένες και συστηματικές εργασίες για την ανακατασκευή, συντήρηση - επισκευή πεζοδρομίων και των επιμέρους υποδομών τους εντάσσονται οι παρεμβάσεις ανάπλασης της οδού Κιλκίς (από το ύψος της οδού Περδίκα έως την οδό Θεσσαλονίκης), στο κέντρο της Κατερίνης, τις οποίες υλοποιούν συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας.

Στις 23 – 24 Ιουνίου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων - Κορασίδων

Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Στους ρυθμούς μίας ακόμα σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ18 Παίδων – Κορασίδων θα κινείται το διήμερο 23 & 24 Ιουνίου, η πόλη της Κατερίνης.

Σύλληψη για κλοπή στην Κατερίνη

Συνελήφθη προχθές (16 Ιουνίου 2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 37χρονος ημεδαπός, καθώς το πρωί της ίδιας μέρας διέρρηξε είσοδο καταστήματος...

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα χθες έξω από την Νεοκαισάρεια.

Χθες (17 Ιουνίου 2018) και ώρα 20.45 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κατερίνης – Ελασσόνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα...

Αυτές τις φωτογραφίες δεν πρέπει να τις ξεχάσει κανένας Έλληνας, κανένας Μακεδόνας

Είναι η στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας μας, την ιστορία και την ψυχή μας....

110 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση; Σκέφτηκε κανείς τις μάνες αυτών των δυο παιδιών...

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης ζητά εκτάκτως τη βοήθεια σας!

Φίλες και φίλοι του Κοινωνικού Φαρμακείου, αγαπητοί συμπολίτες, Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας κλήθηκε εκτάκτως να προσφέρει ιατροφαρμακευτικό υλικό στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων Λέρου όπως επίσης και στο Κρατικό Νοσοκομείο του νησιού.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με θέμα «Οι διεθνείς εξελίξεις, η κατάσταση στην περιοχή και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας», πραγματοποιήθηκε χτες η εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ».

Το ΕΠΑΜ για τη συμφωνία στις Πρέσπες

Η εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία στο κράτος των Σκοπίων, ως «Βόρεια Μακεδονία», με εθνότητα όπως και γλώσσα «μακεδονική», είναι ανιστόρητη, ενδοτική και αποτελεί εθνικό έγκλημα που έγινε πίσω απ’ τις πλάτες του Ελληνικού Λαού.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

618 – Αρχίζει η Δυναστεία των Τανγκ, η οποία κυβέρνησε για τρεις αιώνες την Κίνα.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 18 Ιουνίου 2018