Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Σχολή Γονέων-Ευχές

Δήλωση Κώστα Ήσυχου σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου Αμπάς στην Αθήνα

Η σημερινή κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου φέρει τεράστιες πολιτικές ευθύνες για την άκρως ζημιογόνα και επικίνδυνη πολιτική προσέγγισης της χώρας μας με την Ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ , του Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Η συνεχής αναβάθμιση τη ρόλου της χώρας μας στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, οι πολλές αδιαφανείς στρατιωτικές συμφωνίες με το Ισραήλ, η προσκόλληση στα πολεμικά τυχοδιωκτικά σχέδια των γερακιών του Αμερικανό-Ισραηλινού συμπλέγματος κάθε άλλο παρά βοηθούν την υπόθεση μιας ελεύθερης και ανεξάρτητης Παλαιστίνης με πρωτεύουσα το Ανατολικό Ιερουσαλήμ, στα σύνορα του 1967 και με το δικαίωμα όλων των προσφύγων να επιστρέψουν στο τόπο τους.

Οι ευχές και τα λόγια της σημερινής κυβέρνησης δεν συνάδουν με την ακολουθούμενη εξωτερική πολιτική της.

Η απάντηση της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ στο απαράδεκτο δημοσίευμα της εφημερίδας "ΑΥΓΗ" για την κινητοποίηση των Συνταξιούχων στις 17/12



Σε ρόλο ύποπτο η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» (πως αλλάζουν οι καιροί…) παρουσίασε το ξέσπασμα των συνταξιούχων, κατά την μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία τους, έξω από το Υπουργείο Εργασίας στις 17/12/2015 με γιαούρτια και ντομάτες αναζητώντας τους «πρωτεργάτες».

Η οργή των συνταξιούχων για όσα έχουν υποστεί και η απουσία του Υπουργού συστηματική τακτική όλων τους, είχε ως αποτέλεσμα αυτή τη συμβολική διαμαρτυρία.

Βέβαια η εν λόγω εφημερίδα θα μπορούσε να κάνει και ανάκριση για να εξακριβώσει την ταυτότητα των … ασεβών συνταξιούχων που τόλμησαν να ξεσπάσουν και έτσι κατά της πολιτικής που επιφυλάσσει στους συνταξιούχους ζωή με ψίχουλα και για τους έχοντες και κατέχοντες «παραδεισένιες καταστάσεις».

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΤΕΕ ΕΑ Κατερίνης - Χριστουγεννιάτικο Bazaar


Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Εύας Καϊλή στην "ΑΛΗΘΕΙΑ"

Αγαπητέ Κύριε 
Έχετε λάβει μια ευχετήρια κάρτα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Για να λάβετε την κάρτα σας, απλά κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο. 
Με τις θερμότερες ευχές, 

Eva Kaili

ΕΥΧΕΣ ΔΑΚΕ ΠΕ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ


Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας-Καταδίκη των επεισοδίων στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Η Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας καταδικάζει τα βίαια επεισόδια, που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η βία, η καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, οι λεηλασίες, η πρόκληση σωματικών βλαβών δεν έχουν καμία σχέση με το σύγχρονο πολιτισμό. Η τρομοκράτηση των πολιτών και η διασπορά κλίματος φόβου και ανασφάλειας όχι μόνο δεν τιμά, αλλά αντίθετα αμαυρώνει τη μνήμη του Αλέξη.
Ζητούμε από την πολιτεία να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε τέτοια επεισόδια να μην επαναλαμβάνονται στο μέλλον.
  Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πιερίας

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Βαρδακώστας Γεώργιος Αντωνίου Χρήστος 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 14ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στα πλαίσια της εορταστικής ατμόσφαιρας των Χριστουγέννων, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας υποδέχθηκε στο γραφείο του Αν. Διευθυντή Εκπαίδευσης την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, το 14ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης όπου οι μικροί μαθητές έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας,
εύχεται στα μέλη του και σε όλους του συνταξιούχους του Νομού μας,
Καλά Χριστούγεννα,
ευτυχισμένο, ειρηνικό και γεμάτο υγεία το Νέο Έτος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Κουτσής Δημήτριος Τσαλός Αθανάσιος

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ


 
Ο Θεσσαλονικιός σέντερ του Πιερικού Αρχέλαου Θόδωρος Οικονόμου (2,03) δήλωσε στο σάιτ της ομάδας σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής εναντίον της ΑΕ Λάρισας:


"Το ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνιδι αφού ο Γκοντόπουλος και o Ασημάκης ήταν τραυματίες και η ΑΕΛ είναι μία καλή και γεμάτη ομάδα.Το πρώτο δεκάλεπτο υπήρξε καθοριστικό.Αιφνιδιαστήκαμε και βρεθήκαμε από την αρχή πίσω στο σκορ αλλά καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να μπούμε δυνατά με καλή άμυνα και μειώνοντας τα λάθη να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια.Δυστυχώς στο τέλος το χάσαμε για μια ακόμη φορά στις λεπτομέρειες.Ελπίζουμε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς και να εμφανιστούμε ετοιμοπόλεμοι στη συνέχεια.Τέλος από τη μεριά μου εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα με υγεία και καλές γιορτές!"

Χριστουγεννιάτικο BAZAAR - Σύλλογος Γονέων & Kηδεμόνων ΤΕΕ ΕΑ Κατερίνης


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας, ΄΄Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄  πιστός στο ραντεβού του κάθε χρόνο για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, θα δώσει και φέτος λάμψη και χρώμα στις γιορτές μας.
Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 14:30, στην Κεντρική Πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα μικρά παιδιά με πολύ μουσική, κλόουν, ξυλοπόδαρους και πλούσια εδέσματα.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η χορωδία από το μουσικό εργαστήρι λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής του κ. Κώστα Σακκούλα.

Ελάτε να διασκεδάσουμε σε ρυθμούς γιορτινούς με τους κλόουν και τους ξυλοπόδαρους να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι το γιορτινό σκηνικό, να καλωσορίσουμε τα φετινά Χριστούγεννα.

14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Το σχολείο μας ολοκλήρωσε επιτυχώς τις εκπαιδευτικές επισκέψεις στη Βουλή των Ελλήνων από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης από τις 6-8/11/2015, στην έκθεση της Ιεράς Μητρόπολης Κατερίνης από τους μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεων στις 20/11/2015 και 01/12/2015, στο Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ν. Χράνης Πιερίας στις 30/11/2015, όπου έγινε ειδική εκδήλωση  και ενημέρωση των μαθητών των Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας από εκπαιδευτικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, σχετικά με το διάστημα ένα project που υλοποιούν οι μαθητές μας από το σχολικό έτος 2014-15 και θα ολοκληρωθεί το 2016 με τη δορυφορική επικοινωνία που θα έχουμε μέσω της ΝΑΣΑ με τους κοσμοναύτες σε ειδική εκδήλωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


Η λαϊκή αγορά της Τετάρτης, θα πραγματοποιηθεί αύριο κανονικά στον προκαθορισμένο της χώρο.

Η λαϊκή όμως του Σαββάτου, λόγω των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24/12/2015 στον προκαθορισμένο της χώρο

Φώτο: Maria Diakodimitriou 

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ!


ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2016 Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5


Θα πέσει η κολόνα, δεν θα πέσει; Τι λέτε το ρισκάρουμε; Ή κάποιος να ξυπνήσει τον Δήμο Κατερίνης…



Ξημερώματα ένα αυτοκίνητο στο ύψος της παλαιάς Αστυνομίας στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε μια κολόνα φωτισμού που βρισκότανε στο πεζοδρόμιο.

Ο οδηγός λίγο αργότερα συνελήφθη.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η κολόνα να κρέμεται απειλητικά πάνω στο πεζοδρόμιο, κανείς να μην γνωρίζει αν έχει ρεύμα, και τους περαστικούς να περνάνε κάτω από την κολόνα.

Βλέπετε καμία διαφορά στις δυο φωτογραφίες; Και όμως υπάρχει! Η απάντηση... αργότερα.