Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΠΑΣ Γιάννινα 65-60

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 65-60 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Σταυρούπολης, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΦΟ Πρωτέας Γρεβενών 64-61

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 64-61 του Πρωτέα Γρεβενών, στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νεάπολης, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Ναούμ Ευαγγελόπουλος στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" (Ηχητικό)

Ακούστε τον υποψήφιο τοπικό σύμβουλο Κατερίνης με τον συνδυασμό "Εκκίνηση" του Κώστα Κουκοδήμου, εκπαιδευτικό Ναούμ Ευαγγελόπουλο, στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm και στην εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή.

Συναντήσεις εργασίας με όλους τους συνδυασμούς για την ίδρυση Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης στον Δήμο Κατερίνης


Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι αναφέρουν στις προγραμματικές τους δηλώσεις την αναγκαιότητα ίδρυσης Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης στον Δήμο Κατερίνης.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΠΑΣ Γιάννινα 46-55

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 46-55 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 22η και τελευταία αγωνιστική του 2 ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

«Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» Μια νέα συλλογική προσπάθεια για την προστασία του θεσμού της οικογένειας.

Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών, αναλογιζόμενα την κρίση που διέρχεται, αλλά και τον πόλεμο που υφίσταται στις ημέρες μας ο θεσμός της Οικογένειας, δημιούργησαν τη νέα συλλογική προσπάθεια: «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά».

Μία νέα Ενορία δημιουργείται στην Κατερίνη.

Από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοινώνεται ότι μία νέα Ενορία δημιουργείται στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καπνικού Σταθμού.

"Δημοψήφισμα" για την ελληνικότητα της Μακεδονίας οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.


Αφού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον ελληνικό λαό να πει την γνώμη του για το θέμα της "Συμφωνίας των Πρεσπών" και απαξίωσε τις αντιδράσεις της κοινωνίας, οι εκλογές του Μαΐου στην αυτοδιοίκηση αλλά και οι ευρωεκλογές αποτελούν ένα δημοψήφισμα όπου ο ελληνικός λαός καλείται να πει την γνώμη του για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους βόρειους γείτονες.


Τελικός κυπέλλου βόλεϊ Ελλάδος - Και οι δυο έμειναν ικανοποιημένοι, κέρδισε η Θεσσαλονίκη!


Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το κύπελλο στο βόλεϊ στον τελικό απέναντι στον Ηρακλή και επιβεβαίωσε την μεγάλη άνοδο του στο συγκεκριμένο άθλημα.


Ανακοίνωση για το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απρίλη 1967

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απρίλη 1967:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

753 π.Χ. - Ο Ρωμύλος ιδρύει τη Ρώμη (παραδοσιακή ημερομηνία)

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΒΑΪΟΣ
ΔΑΦΝΗ
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 21 Απριλίου 2019