Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντιστρατήγου ο συμπολίτης μας Αθανάσιος Μαντζούκας

Μετά τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, ο συμπολίτης μας πρώην Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας και Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Αθανάσιος Μαντζούκας αποστρατεύεται με τον βαθμό του Αντιστρατήγου.


Οι αγώνες του Σ/Κ για το πρωτάθλημα ΕΠΣ Πιερίας και η κλήρωση των διαιτητών.

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 01-11-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΚΕ - ΕΡΑ

Από το χθες στο… αύριο 

Πυρήνα της συνδικαλιστικής μας δράσης αποτελούν τα εξής:

KΑΙ ΝΑ ΠΟΥ "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ" ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ;…


Γράφει ο Γιώργος Βαζάκας* - φιλόλογος
Β΄ Μέρος

Και να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ποιο από τα λαλίστατα – κατά τα άλλα – κόμματα απαίτησε να πληροφορηθεί τι προβλέπουν οι σημερινές συμφωνίες με τους Αμερικάνους;

Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας / Φωτογραφική Ομάδα Κατερίνης.

Η Φωτογραφική Ομάδα Κατερίνης του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας, διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά μαθήματα φωτογραφίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα υπό τη διεύθυνση του κ. Φτάρα Παναγιώτη, στη εισαγωγή στην καλλιτεχνική φωτογραφία συνοδευόμενο από τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις.

ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος


Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τον Άρη Θεσσαλονίκης την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 12:00, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ: Ανανέωση και έκδοση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2018

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σε εφαρμογή της με αριθμ. Δ12α/Φ.11/ΓΠ46292/1320/31-08-2018 (ΦΕΚ 3933/Β’/10-09-2018)...

Οι προτάσεις της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας για τις σχολικές μεταβολές το σχολικό έτος 2019-20.

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας προτείνει τις παρακάτω μεταβολές στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Πιερίας για το σχολικό έτος 2019-20 κατά Δήμο:

Δήμος Κατερίνης: Τη Δευτέρα 05 Νοεμβρίου η δημοπρασία για το «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία εκμίσθωσης κοινόχρηστων εκτάσεων, οικίσκων θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, θέσεων καλλιτεχνικής φύσεως κ.ο.κ. στο πλαίσιο λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου «Πάρκου των Χρωμάτων» του Δήμου Κατερίνης...

"Καρκίνος του μαστού - πρόληψη - θεραπεία"

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, στο ΚΔΑΠ "Τρίλιζα" αφιερωμένη στις γυναίκες.

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα και καπνό

Συνελήφθη χθες (31 Οκτωβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του βρέθηκαν...

Γιορτή πολύτεκνης οικογένειας

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Πιερίας την Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2018 στην Εκκλησία την Αγίας Τριάδος Κατερίνης εορτάζει τους προστάτες του και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της πολύτεκνης οικογένειας να τιμήσουν τον εορτασμό των αγίων Τερεντίου Νεονίλλης και των επτά τέκνων αυτών προστάτες της πολύτεκνης Οικογένειας με την πραγματοποίηση αρτοκλασίας.

Προτάσεις, Σκοποί και Επιδιώξεις του ΣΥ. Π. Φ. Α. Πιερίας

Οι εξελίξεις στο χώρο της Εκπαίδευσης, προκαλούν τη βαθύτατη ανησυχία μας για τη μείωση των ωρών διδασκαλίας του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στο σχολικό πρόγραμμα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που ως αποτέλεσμα έχει την ουσιαστική υποβάθμιση του επιστημονικού-διδακτικού αντικειμένου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΑΠΟ 02/11/2018 ΕΩΣ ΚΑΙ 08/11/2018 ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

Σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου από την ΕΠΣ Πιερίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ

Ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, θα πραγματοποιήσει για τα μέλη των ΚΑΠΗ, ημερήσια εκδρομή στο Σπήλαιο Αγγίτη, Βώλακα, Μονή Αγ. Γεωργίου, Ονειρούπολη Δράμας, στις 22 Νοεμβρίου 2018.

Άβαφες διαβάσεις μπροστά από σχολεία και ο Νοέμβρης μπήκε...

1,5 μήνα θέλουμε για τα Χριστούγεννα και ακόμα υπάρχουν άβαφες διαβάσεις στον Δήμο Κατερίνης και μάλιστα μπροστά από σχολεία όπου καθημερινά εκατοντάδες μικρά παιδιά τις χρησιμοποιούν για να περάσουν τον δρόμο με ασφάλεια.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ – ΔΡΑΜΑ - ΚΑΒΑΛΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας διοργανώνει ημερήσια Εκδρομή για τα μέλη και του φίλους της Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στην Ι. Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσας, στην Δράμα και στην Καβάλα.

ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΔΑΒΩΝ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΥ

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου εόρτασε τα ονομαστήριά του ο Αρχιεπίσκοπος Μαδάβων κ. Αριστόβουλος, νέος Ιεράρχης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, Πατριαρχικός Επίτροπος στην ιστορική πόλη Μαδιβά Ιορδανίας.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 3-1

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ.
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 3-1. (25-22, 24-26, 25-17, 25-12)

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

365 - Οι Αλαμαννοί διασχίζουν τον Ρήνο και εισβάλλουν στη Γαλατία. Ο αυτοκράτορας Ουαλεντινιανός Α΄ κινείται προς το Παρίσι για να διοικήσει το στρατό και να υπερασπιστεί τις γαλατικές πόλεις.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΚΟΣΜΑΣ
➤ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
➤ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ
➤ ΔΑΒΙΔ
➤ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 1 Νοεμβρίου 2018