Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΓ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Η Ελλάδα διέρχεται μέσα από την πιο δύσκολη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της και απειλείται αυτή τη στιγμή η ύπαρξή της. Με μια επικίνδυνη κυβέρνηση δωσίλογων, με ένα ανύπαρκτο κοινοβούλιο που δεν λαμβάνει υπ’ όψη την εκφρασθείσα ετυμηγορία του Ελληνικού λαού, αντιμέτωπη με μια Ευρώπη που ζητά να μπει η Ελλάδα και ο λαός της σε υποθήκη, για να της δώσει περαιτέρω δάνεια και να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα που θα αφανίσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, το ΕΠΑΜ ζητεί:
1.Την άμεση αποχώρηση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας από τις διαπραγματεύσεις αφού προηγουμένως καταγγείλει την δανειακή σύμβαση του Μαΐου 2010 επί τη βάσει των άρθρων 48-52 της Σύμβασης της Βιέννης περί Συνθηκών.
2.Την διακοπή διπλωματικών σχέσεων με την Γερμανία και την Φινλανδία.
3.Την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
4.Την εφαρμογή από τον Ελληνικό λαό του άρθρου 120π.4 του Συντάγματος
5.Την εφαρμογή της πολιτικής ανυπακοής εκ μέρους όλων των Ελλήνων, αρνούμενοι να πληρώσουν κάθε μορφής φόρων.
Έτσι μόνο θα αποφευχθεί η βία και ο εμφύλιος σπαραγμός που προετοιμάζεται προκειμένου μας δοθεί η χαριστική βολή.
Το ΕΠΑΜ μέσα σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ανακούφιση των δεινοπαθούντων Ελλήνων.
Αθήνα 11 Ιουλίου 2015

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας αντιτίθεται στις πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τα διόδια. Τελικά τι γίνεται με το νόμο Ρέππα-Βορίδη και το θέμα των διοδίων?


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α' (Βόρειος Όμιλος) - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 11-12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 1η Θέση τα χρυσά κορίτσια της ομάδας 4χ80μ. Χαλεπλή Τριανταφυλλιά, Ρέχα Κατερίνα, Τζιάμα Μαρία και Δάμπλια Βάγια, ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!


Ο Θερινός Δωδεκάλογος συνεχίζεται με το πρόγραμμα του Ιουλίου και με ακόμη μία βραδιά Θερινού Κινηματογράφου.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σας καλεί στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, στην προβολή της ταινίας, «Το Πάρτυ» με την οποία αναβιώνει ο παλιός καλός και κλασικός Θερινός Κινηματογράφος. Την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015, εκεί γύρω στις 21:00, μόλις το φως της ημέρας πέσει για τα καλά, ο Πίτερ Σέλλερς σας καλεί στο πάρτυ του.

Ο γνωστός σε όλους μας ως «επιθεωρητής Κλουζώ» στη σειρά ταινιών Ροζ Πάνθηρας, θα μας κρατήσει συντροφιά και θα μας βοηθήσει να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για το  Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο των Γιατρών του Κόσμου.

Οι μέρες είναι δύσκολες πραγματικά για όλους μας. Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ζητάει από τους φίλους και τις φίλες της ομάδας να μην κάνουν εκπτώσεις. 2 κιλά τρόφιμα λοιπόν από το υστέρημα μας για κάποιους θα είναι πραγματικά ωφέλιμο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για αυτό.
Στο διάλειμμα της ταινίας - επειδή ούτε κι εμείς κάνουμε εκπτώσεις - ο μικρός του σινεμά θα σας κεράσει ποπ κορν από το καλαθάκι του.
Μια αξεπέραστη κωμωδία του Μπλέικ Έντουαρντς, αφού άντεξε μέσα στο χρόνο, 40 χρόνια και πλέον μετά την Α' προβολή της. Από τις κορυφαίες ταινίες όλων των εποχών. Δίπλα στον χαρισματικό Πίτερ Σέλλερς ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, ακούσια, ανατρέπει το ..."σύστημα", και δημιουργεί το γνωστό "χάος" στο Πάρτι, ο μεθυσμένος σερβιτόρος, η άλλη κωμική καρικατούρα που εξίσου αμφισβητεί την "Τάξη" του Συστήματος και παρεκτρέπεται με τα γνωστά ιλαροτραγικά αποτελέσματα. Μέσα σ' όλα αυτά βάλτε τους ...Ρώσους (μην ξεχνάμε πως και μόνο το άκουσμα "έρχονται οι Ρώσοι" υποδηλώνει την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της εποχής, εντείνοντας το ψυχροπολεμικό κλίμα) καλλιτέχνες, τον ελέφαντα των ..."λουλουδιών" και τον περιβόητο αφρό στη βίλα του αφεντικού και έχετε τα κλειδιά μιας από τις πιο ξεκαρδιστικές κωμωδίες αναρχικού ύφους, που έγιναν ποτέ ... Είναι 1968, η εποχή των χίπις συνοδεία της αξέχαστης μουσικής επένδυσης του Χένρι Ματσίνι. Ότι άλλο και να προσθέσουμε είναι λίγο. Από τις ταινίες που πρέπει κάποιος να δει πριν πεθάνει! Όχι αναγκαστικά από τα γέλια...

ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ

Το Σάββατο 11 Ιουλίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος τέλεσε τα Θυρανοίξια και προεξήρχε του Πανηγυρικού Εσπερινού κατά τον πρώτο εορτασμό της μνήμης του Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου στην Ενορία Τριών Ιεραρχών Νέας Εφέσου Πιερίας.

Η πανήγυρη άρχισε με τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον ενοριακό Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών.

Κατά τη Λιτή σχηματίστηκε πομπή με την εικόνα του Αγίου προς τον νεόδμητο νέο Ιερό Ναό, στα προπύλαια του οποίου τελέστηκε ο Αγιασμός των Θυρανοιξίων. Ακολούθησε η αρτοκλασία και τα λοιπά του Εσπερινού εντός του νέου Ιερού Ναού.

Μετά το αναστάσιμο απολυτίκιο, ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε ενώπιον της Εικόνας του Αγίου στο τέμπλο την ευχή «εις ιστορηθείσαν καινήν εικόνα» και ακολούθησε από τον χορό το απολυτίκιο του εορταζομένου Αγίου.