Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Πιερικός-Κ20 ΠΑΟΚ. Το πρώτο φιλικό της ομάδας της Κατερίνης μπροστά στον κόσμο της. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πιερικός-Κ20 ΠΑΟΚ. Το πρώτο φιλικό της ομάδας της Κατερίνης μπροστά στον κόσμο της. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Πιερικός-Κ20 ΠΑΟΚ. Το πρώτο φιλικό της ομάδας της Κατερίνης μπροστά στον κόσμο της. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρώτο φιλικό για τον Πιερικό με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ (Κ20) στο γήπεδο της Κατερίνης.
Όσο παρακολουθήσαμε τον αγώνα η ομάδα άφησε καλές εντυπώσεις, δείχνει ότι υπάρχει θέληση και όρεξη και περιμένουμε να δούμε περισσότερα όσο προχωράει η προετοιμασία.

Συνήλθε για τελευταία τακτική συνεδρία η ΔΙΣ της 159ης Συνοδικής Περιόδου


Συνήλθε χθες και σήμερα, Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016, η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Μην πετάς την γόπα σου κάτω...

Μην πετάς την γόπα σου κάτω...

Ένα χρόνιο αίτημα των "ευσυνείδητων" καπνιστών της πόλης μας πραγματοποιήθηκε...
Πλέον στο πάρκο Κατερίνης μπορούν να σβήνουν το τσιγάρο τους σε ειδικές προσθήκες στους κάδους σκουπιδιών και όχι κάτω στο πράσινο.
Αδικαιολόγητοι από εδώ και πέρα όσοι καπνιστές, φίλοι και μη θα πετάνε τα αποτσίγαρα τους κάτω στο πάρκο.
Περιμένουμε τώρα από τον Δήμο Κατερίνης να πράξει τα ανάλογα και στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας.

Σύλλογος Κοκκινοπολιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ": 18ο ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

Συγχαρητήρια επιστολή στις πρωταθλήτριες του beach volley της Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ νομού Πιερίας

Η συγκίνηση, η χαρά και η περηφάνια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγορίας Κ16 Κοριτσιών στον Σχινιά Μαραθώνα Αττικής είναι μεγάλη για όλη την Πιερία και την Κατερίνη. Ένα μεγάλο μπράβο και πολλές ευχές για συνέχιση των κατακτήσεων και διακρίσεων στα δυο κορίτσια της Πιερίας, τις πρωταθλήτριες του beach volley, την Διονυσία Μάτιου και τη Βιβή Δερβένη.

Δήμος Κατερίνης το... μεγαλείο σου.


Ένα συνηθισμένο φαινόμενο για τον αποπροσανατολισμό του κόσμου από τα προβλήματα (εφόσον δεν τα λύνεις ) είναι η δημιουργία φαντεζί εκδηλώσεων..ο κόσμος περνάει καλά και φυσικά νομίζει ότι δεν πληρώνει και τίποτα..το ίδιο έγινε και χθες το βράδυ στο πάρκο της Κατερίνης.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ.



Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκο Μπόλαρη, Υπουργική Απόφαση για την συγκρότηση Επιτροπής σε κάθε περιφερειακή ενότητα, με αρμοδιότητα τον έλεγχο της χωροταξικής ορθότητας κατανομής των επιλέξιμων βοσκήσιμων γαιών.

Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Παρεμβάσεις βελτίωσης υποδομών στον 1ο Παιδικό Σταθμό


Παρεμβάσεις βελτίωσης των υποδομών είναι σε εξέλιξη στον 1ο Παιδικό Σταθμό του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, στα Καταφυγιώτικα. Ειδικότερα, οι εργασίες επικεντρώνονται στην αλλαγή κουφωμάτων, στην ανακαίνιση των WC, των λουτρών και σε ελαιοχρωματισμούς.

Τα ΜΟΥΦΛΟΝ του πάρκου Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)

Τα ΜΟΥΦΛΟΝ του πάρκου Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)

Δυο υπέροχα αρχέγονα ΜΟΥΦΛΟΝ βρίσκονται από χθες το βράδυ στο πάρκο της Κατερίνης και αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.
Υπεύθυνος για την εγκατάσταση τους ο Δήμος Κατερίνης που μετά από τις πάπιες, έφερε τα ΜΟΥΦΛΟΝ τα οποία είναι ένα είδος άγριου προβάτου, (τα δυο που βλέπετε στις εικόνες είναι μητέρα και το αρσενικό μωρό της) και για την συνέχεια μας επιφυλάσσει και παγόνια!

Σίγουρα το πάρκο της πόλης μας αναβαθμίζεται και με τις κινήσεις αυτές του Δήμου Κατερίνης τοποθετείται ανάμεσα στα καλύτερα της χώρας μας.

Δείτε τις φωτογραφίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" και πληροφορίες για τα ΜΟΥΦΛΟΝ.