Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Το πρόγραμμα των αγώνων στο 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου που συμμετέχουν οι ομάδες της Πιερίας.



1η αγωνιστική 16η 

Απόλλων Λάρισας-Πύδνα Κίτρους 
Εθνικός Φιλιππιάδας-Νίκη Βόλου 
Αμβρακία Κωστακιών-Τηλυκράτης Λευκάδας 
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Διαγόρας Σεβαστής 
Πιερικός-ΑΕ Ιστιαίας 
Ρήγας Φεραίος-ΑΕ Καραϊσκάκης 
Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Πετρίτη 
Μαύροι Αετοί Ελευθερ.-Θεσπρωτός 

Ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη για τα αδέσποτα ζώα στο Νοσοκομείο.



Διευκρινήσεις σχετικά με προηγούμενη ανακοίνωση για περίθαλψη-σίτιση αδέσποτων ζώων εντός των χώρων του νοσοκομείου.
Έχοντας υπ’ όψιν:
1. Τις διατάξεις των παραγράφων 1, 4, 9 και 10 του άρθρου 9 του νόμου 4039/2012 όπως αυτές συμπληρώθηκαν και τροποποιήθηκαν από τις διατάξεις του άρθρου 46 του νόμου 4235/2014
2. Τις παραγράφους 8 και 9 του άρθρου 7 του νόμου 3329/2005.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ:

«2ο Αντάμωμα Απανταχού Βροντινών»


Ο Πολιτιστικός σύλλογος Βροντούς σας προσκαλεί στο «2ο Αντάμωμα Απανταχού Βροντινών» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου. Οι Βροντινοί και οι Βροντινές θα ανταμώσουν στον κύκλο του χορού, θα θυμηθούν, θα μοιραστούν αναμνήσεις, θα τραγουδήσουν τοπικά Βροντινά τραγούδια σε μια προσπάθεια να μείνουνε αλώβητες και ακλόνητες οι τοπικές ρίζες και η πλούσια παραδοσιακή Βροντινή παράδοση.

ΣΤΙΓΜΕΣ-ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.



Στιγμές με σένα, στιγμές για σένα,
Στιγμές με πάθη ,στιγμές με λάθη.
Στιγμές μαρτύρων ,στιγμές ονείρων.
Στιγμές με μένα ,στιγμές για ένα.

Α... να μην ξεχάσουμε. Η Ελληνική κυβέρνηση καταδίκασε την επέμβαση της Τουρκίας στην Συρία;



14 η έκθεση αγροτικών προϊόντων & αγροτικής τεχνολογίας ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΙΤΣΑΣ


ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΕΩΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΕΩΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος διοργάνωσε 8ήμερη προσκυνηματική και εκπαιδευτική εκδρομή στελεχών νεανικού έργου στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Πολωνίας, από 16-23 Αυγούστου.
Της εκδρομής ηγήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος και συμμετείχαν 3 κληρικοί και 40 νέοι, κατηχητές, κατηχήτριες, κατασκηνωτικά στελέχη και ιερόπαιδες.

Σπουδές για μια σύγχρονη Γεωργική Εκπαίδευση προσφέρει ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ σε απόφοιτους της Α΄ Λυκείου.

Σπουδές για μια σύγχρονη Γεωργική Εκπαίδευση προσφέρει ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ σε απόφοιτους της Α΄ Λυκείου. Οι εγγραφές στις Σχολές του Οργανισμού ξεκινούν στη 1 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2016. Το φετινό σχολικό έτος θα λειτουργήσουν έξι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ.) και συγκεκριμένα στη Λάρισα, στα Ιωάννινα, στην Κρήτη, στη Νεμέα, στην Καλαμπάκα στο Μαρούσι (ΕΠΑ.Σ. Συγγρού) στις ακόλουθες ειδικότητες:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αποστόλου: Δεν υπάρχει καμία απόφαση για μεταβολή στα τιμολόγια του αρδευτικού νερού

Με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «νέα χαράτσια» και για αυξήσεις στα τιμολόγια του αρδευτικού νερού, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, έκανε την εξής δήλωση:

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADERΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER

 Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιούνται οι ενημερώσεις του τοπικού πληθυσμού για το νέο πρόγραμμα LEADER σε δημοτικά διαμερίσματα του Νομού Πιερίας, με εκδηλώσεις που συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων και την καταγραφή έντονου επενδυτικού ενδιαφέροντος.

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την εταιρία παραγωγής διοργάνωσης της συναυλίας του Γιάννη Πάριου γνωστοποιείται ότι η τιμή εισιτηρίου για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου για φοιτητές, ανέργους και άνω των 65 ετών στο εκδοτήριο του ΟΡΦΕΟ στο αρχαίο θέατρο του Δίου θα είναι της τάξης των 15 ευρώ.

45ο Φεστιβάλ Ολύμπου “ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟΝ ΡΑΧΙΝ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΟΘΥΜΙΑΝ” ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ | ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ | 21:00

45ο Φεστιβάλ Ολύμπου “ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟΝ ΡΑΧΙΝ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΟΘΥΜΙΑΝ”  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ | ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ | 21:00
Μέσα από αυθεντικές μαρτυρίες, ξεδιπλώνονται οι διάφορες πτυχές του δράματος της προσφυγιάς. Καταγράφεται ανάγλυφα ο πόνος και ο θρήνος των επιζώντων, τα συναισθήματα που γέννησε η βίαιη αποκοπή τους από τη γενέθλια γη και η τραυματική προσαρμογή τους στην άξενη νέα πατρίδα. Ζωντανές μαρτυρίες που φωτίζουν την πορεία του ταξιδιού της προσφυγιάς και την αναζήτηση του νέου τόπου για να ριζώσουν και να προκόψουν.

27ο Λαϊκό - Παραδοσιακό Πανηγύρι ΜΕΚ


Mε μεγάλη μας χαρά σας καλούμε στο 27ο Παραδοσιακό - Λαϊκό πανηγύρι που διοργανώνει ο σύλλογος μας στις 26 & 27 Αυγούστου 2016 στον πεζόδρομο Μητροπολίτου Κυρίλλου, στα Καταφυγιώτικα.

Η 2η Γιορτή Μανιταριού ξεκινάει αύριο 26 Αυγούστου στην Καλαμπάκα


Οι τελευταίες προετοιμασίες για τη 2η Γιορτή Μανιταριού που ξεκινά αύριο, Παρασκευή 26 Αυγούστου, στην Καλαμπάκα γίνονται σήμερα. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών έχει βάλει τα δυνατά του, ώστε η διοργάνωση να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, τόσο σε αυτά που θα προσφέρει, όσο και στον αναμενόμενο αριθμό επισκεπτών.

ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ


ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11 Σεπτεμβρίου 2016, 11:00 πμ
ΤΟΠΟΣ: Νέα Τραπεζούντα Πιερίας
ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 10.000 μέτρων (τρέξιμο αγωνιστικού χαρακτήρα) & 5.300 μέτρων (περπάτημα μη αγωνιστικού χαρακτήρα) 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016


Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μου στις Νέες και στους Νέους, που είδαν τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται και να εξασφαλίζουν την εισαγωγή τους στις σχολές της επιλογής τους.

Αγώνας Δρόμου στον Κορινό, το Σάββατο 27 Αυγούστου και ώρα 19:00


Ο Δήμος Κατερίνης, ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, & Πρόνοιας, το Τοπικό Συμβούλιο και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Κορινού διοργανώνουν τον 3ο Αγώνα Δρόμου & Βαδίσματος «ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ».

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ 45ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ


Την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, στις 9 το βράδυ, στο αρχαίο θέατρο Δίου, μετά από εξήντα ημέρες σπουδαίων πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, πέφτει η αυλαία του 45ουΦεστιβάλ Ολύμπου.
Στην τελετή λήξης του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου θα συμμετέχουν μουσικοχορευτικά σχήματα από τη Ρουμανία και την Ελλάδα, ενώ στην τελετή θα παραστεί και θα χαιρετήσει οYφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιάννης Αμανατίδης.

Συγχαρητήριο μήνυμα Νίκου Μακρίδη.


Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων. Σ’ όλα τα παιδιά που μέσα από τους κόπους τους, κατάφεραν να φτάσουν τον στόχο τους.
Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς, που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά και υποστηρίζουν τις προσπάθειες τους.

Συγχαρητήριο μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις
       Ως Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών της ΠΚΜ, θέλω από καρδιάς να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας. Η επιτυχία σας είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου που πρόκειται να σας χαρίσει πολλές συγκινήσεις, ενός κεφαλαίου που θα σας γεμίσει γνώσεις ακαδημαϊκές, αλλά και γνώσεις για την ίδια τη ζωή.
    

Φιλικό προετοιμασίας: ΓΑΣ Σβορώνου-Πιερικός 1-1


Ο Πιερικός με περισσότερη κατοχή μπάλας και πολλούς νεαρούς στη σύνθεση του, μπορεί φέτος να δημιουργήσει την προοπτική να χτισθεί ένα σύνολο που κάθε φορά θα βελτιώνεται και σε βάθος χρόνου θα ξαναφτιάξει την ομάδα που ονειρεύονται οι φίλαθλοι της Πιερίας.

Πιερικός: Ανακοίνωσε Σοϊλεμέζογλου και Λαζόπουλο


Ο Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου από τον ΠΑΟΚ (με μορφή δανεισμού για έναν χρόνο) και του Βαγγέλη Λαζόπουλου από την ΠΑΕ Βέροια.

18ο Παραδοσιακό Βλάχικο Γλέντι

"Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω"


Τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου στα πλαίσια του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου, το λαϊκό σύνολο της ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ παρουσιάζει τη συναυλία - αφιέρωμα στο συνθέτη Απόστολο Καλδάρα με τίτλο "Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω" η οποία λόγω καιρικών φαινομένων αναβλήθηκε και άλλαξε η ημερομηνία διεξαγωγής.

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΝΕΛ) : ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ



Η ΑΓΩΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Νέα μεταγραφή της ΠΥΔΝΑΣ ΚΙΤΡΟΥΣ


Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου και πολλά υποσχόμενου τερματοφύλακα ΚΟΥΖΑ Αλέξανδρου από την ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, τον καλωσορίζει στην οικογένεια της, του εύχεται συγχαρητήρια για την επιτυχία του στις Πανελλαδικές για τα ΑΕΙ, καλή επιτυχία στις σπουδές του και παράλληλα, πολλές και καλές εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια της ΠΥΔΝΑΣ.

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ: 6-0. (ΦΙΛΙΚΟ)


Δυνατό φιλικό σήμερα της ΠΥΔΝΑΣ ΚΙΤΡΟΥΣ στον Κολινδρό με την τοπική Αναγέννηση, εν όψη του Κυριακάτικου φιλικού με τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ στο Κίτρος. Στο σημερινό παιχνίδι η ΠΥΔΝΑ επιβλήθηκε της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με σκόρ 6-0. Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι δύο τερματοφύλακες Παπατολίκας και Αλυσανδράτος και οι φόρ της ομάδας Στεφανίδης και PETRO. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ "ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ"


Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης καλεί όλα τα παιδιά που εκπαιδεύτηκαν στο πρόγραμμα γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω στα τμήματα του Ιουλίου και του Αυγούστου, τους γονείς τους, αλλά και όλους τους φίλους του Ομίλου, στην αποχαιρετιστήρια γιορτή που θα γίνει με την ολοκλήρωση του προγράμματος, την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 10 το πρωί στο Club OMILOS

Όλα τα αποτελέσματα των προκριματικών του Champions League



Σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα - με μαύρα οι ομάδες που πέρασαν στους ομίλους: