Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ ΓΕΜΗ ΕΩΣ 31/5/19

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μελών του υπενθυμίζει τις επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων – διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ)...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ / ΑΣΚΗΣΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ" (ΦΩΤΟ)

Ο 12ος Μακεδονομάχος διεξήχθη στην περιοχή της Ελαφίνας στα Πιέρια όρη μεταξύ 2 έως 5 Μαΐου. Συμμετείχαν περισσότεροι από 300 άντρες και γυναίκες από όλη την Ελλάδα (Κύπρο, Κρήτη, Χίος, Κέρκυρα, Αλεξανδρούπολη κτλ).

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, για την διευκόλυνση των πολιτών για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος


Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, για την διευκόλυνση των πολιτών για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Αναβολή για αύριο το μεσημέρι πήραν οι συλληφθέντες νεαροί από την πόλη μας.

Αναβολή πήραν για αύριο το μεσημέρι στις 12:00 για να απολογηθούν οι νεαροί συμπολίτες μας που συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη διαμαρτυρόμενοι για την "Συμφωνία των Πρεσπών" έξω από το χώρο που μιλούσε ο πρωθυπουργός.

ΒΙΝΤΕΟ - Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό "Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία" της Δέσποινας Χαραλαμπίδου.

Ανακοίνωση του ΕΣΣ του ΕΠΑΜ για τις Ευρωεκλογές 2019 - Ψήφος κατά συνείδηση.

Το ΕΠΑΜ δεν μειώνει την πολιτική σημασία των ευρωεκλογών. Ούτε τις θεωρεί χαμένη υπόθεση για το λαό. Είναι μια ακόμη πολιτική μάχη, έστω και αν δεν είναι καθοριστικής σημασίας για την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής.

5η Εβδομάδα Επιστήμης και Τεχνολογίας

Με τη λήξη των εκδηλώσεων της 5η Εβδομάδας Επιστήμης και Τεχνολογίας οι Καθηγητές, το Τεχνικό και Διοικητικό προσωπικό του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού...

O Βασίλης Τσακιρίδης δάσκαλος υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης με τον υποψήφιο δήμαρχο Σάββα Χιονίδη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ Για την Κατερίνη που αξίζουμε και θα μας κάνει υπερήφανους.
Για την Νέα Κατερίνη που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.
Αυτό που αγαπώ θέλω να το υπηρετώ.
Σας ζητώ την εμπιστοσύνη σας για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης.

Ο δημοπίθηκος

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός*

Η λέξη «δημοπίθηκος» είναι από την έξοχη κωμωδία του Αριστοφάνη «Βάτραχοι», η οποία γράφτηκε και διδάχτηκε τα τελευταία έτη του Πελοποννησιακού Πολέμου, εν μέσω παρακμής της ευκλεούς πόλεως των Αθηνών, η οποία κατάντησε έρμαιο ανίκανων και ανήθικων πολιτικών.

Σύλληψη για κλοπή.

Συνελήφθη χθες (22 Μαΐου 2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 30χρονη ημεδαπή...

Κύμα συμπαράστασης για τους συλληφθέντες νέους της πόλης μας.

Απορία, αγανάκτηση και συμπαράσταση, είναι τα συναισθήματα όσων πληροφορήθηκαν την σύλληψη των νέων παιδιών της πόλης μας χθες στην Θεσσαλονίκη έξω από την ομιλία του πρωθυπουργού.


Μέσα από τα κρατητήρια της αστυνομίας, οι νέοι της πόλης μας τραγουδούν το "Μακεδονία Ξακουστή"! (ΦΩΤΟ)

Με υψηλό ηθικό και παρά την όλη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι νέοι της Κατερίνης που συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη έξω από την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τραγουδούσαν το "Μακεδονία Ξακουστή" μέσα στα κρατητήρια της αστυνομίας!

Ανακοίνωση - Ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών Δήμου Κατερίνης.


Την δυνατότητα να ρυθμίσουν με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους τις οφειλές τους προς το Δήμο Κατερίνης έχουν οι πολίτες, έπειτα από την ψήφιση στη Βουλή και δημοσίευση νομοθετικής διάταξης για την ρύθμιση οφειλών προς τους δήμους.

ΒΙΝΤΕΟ (Ηχητικό) - Η Παναγιώτα Γερασιμοπούλου-Κρίτος στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" 21/5/19

Ακούστε την Παναγιώτα Γερασιμοπούλου-Κρίτος, υποψήφια τοπική σύμβουλο Κατερίνης με τον συνδυασμό "Πολίτες σε Δράση" του Σάββα Χιονίδη στην ραδιοφωνική εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΚΟΥΦΑ

Με πολύ θλίψη η οικογένεια του Γ.Α.Σ. «ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης καθώς και εγώ προσωπικά αποχαιρετίσαμε τις τελευταίες ημέρες ένα από τα επίλεκτα μέλη μας. Τον αθλητή και προπονητή του τμήματος του χάντμπολ, τον Σωκράτη Σκούφα.

Δημοψήφισμα για την Μακεδονία - Ευρωεκλογές, Περιφερειάκες, Δημοτικές Εκλογές 2019!!!

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) στην 5η Τεχνολογική Έκθεση Επιστήμης κ Τεχνολογίας του ΤΕΙ Κατερίνης

Οι εκπαιδευόμενοι/ες του ΣΔΕ επισκέφθηκαν το ΤΕΙ Κατερίνης (16/5) και παρακολούθησαν πειράματα φυσικής και χημείας...

Σμίγουμε, χορεύουμε και τραγουδάμε στο 2ο Συναπάντημα Πολιτισμού!

To Συναπάντημα Πολιτισμού είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία, μία καινοτόμος δράση που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, και δημιουργεί γέφυρα έτσι ώστε το παρελθόν να συναντηθεί με το παρόν και το μέλλον!

Eκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου - Θεατρική παράσταση "Ανάμεσα σε δυο πατρίδες".

Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση κατά γενική ομολογία διοργάνωσε το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου...

Στα δικαστήρια οδηγούνται σε λίγο οι νέοι από την Κατερίνη που συνελήφθησαν έξω από την ομιλία του Τσίπρα. Απορία και αγανάκτηση για την σύλληψη τους.

Γύρω στις 12:00 θα οδηγηθούν στα δικαστήρια για να απολογηθούν οι νέοι από την πόλη μας που συνελήφθησαν έξω από τον χώρο (μακριά) που μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ διαμαρτύρονταν για την συμφωνία των Πρεσπών.

Τροχαίο πριν από λίγο στον περιφερειακό Κατερίνης.

Τροχαίο πριν από λίγο στον περιφερειακό Κατερίνης στην διασταύρωση Ν. Πλαστήρα με Φιλλίπου στα φανάρια. Έγινε απεγκλωβισμός τραυματιών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Υπάρχει Ευρωπαϊκή φιλοπατρία;

Tης Έφης Μπάσδρα*

Η πρόσφατη οικονομική κρίση ταρακούνησε ακόμη περισσότερο τα ρηχά θεμέλια και αποκάλυψε την ανυπαρξία ισχυρού συνεκτικού ιστού ανάμεσα στα κράτη-μέλη

Με εξαίρεση τις πρόσφατες διενέξεις στα Βαλκάνια, δεν πρέπει να ξεχνούμε τα 75 χρόνια συνεχούς ειρήνης στην ήπειρο μας, αποτέλεσμα του μεγάλου εγχειρήματος της Ε.Ε.

Ακούστε σήμερα την "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" (ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2 FM)


Σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 στις 6:00 το απόγευμα ακούστε την ραδιοφωνική εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πιερίας του συνδυασμού "Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία" της Δέσποινας Χαραλαμπίδου.

Ποια επιβάλλεται να είναι τα κριτήρια επιλογής υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου;

Γράφει ο Θεοφάνης Θ. Γκατζής*

Eνόσω βαδίζουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου είναι χρήσιμο να προβούμε σε μερικές σκέψεις για το ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια επιλογής υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις προσεχείς εκλογές. 

Ο Ευαγγελόπουλος Ναούμ (Μάκης) για Τοπικός Σύμβουλος Κατερίνης με την «Εκκίνηση»

Είμαι ο Ναούμ Ευαγγελόπουλος και είμαι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κατερίνης με την «Εκκίνηση» και τον Κώστα Κουκοδήμο.
Είμαι εκπαιδευτικός και διδάσκω σε δημοτικό σχολείο.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

844 - Μάχη του Κλαβίχο: Λέγεται ότι ο Απόστολος Ιάκωβος εμφανίζεται ως εκ θαύματος σε μία δύναμη Αστουριών και τους βοηθάει να αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις του εμίρη της Κόρδοβας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΣΕΛΕΥΚΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 23 Μαΐου 2019.