Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Στην Κατερίνη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 και συνθέτων αγωνισμάτων Κ20, Κατερίνη (22-23/6)

Τις πόλεις που θα διοργανώσουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2019 ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδία.

Συμμετοχή του Σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. ΠΙΕΡΙΑΣ στην Πανελλαδική Συγκέντρωση της Αθήνας

Η ΣΕΑ χαιρετίζει τους χιλιάδες συνταξιούχους που πήραν μέρος στη μεγαλειώδη Πανελλαδική Συγκέντρωση στην Αθήνα το Σάββατο 15/12. Από κάθε γωνιά της χώρας συνέρευσαν εκατοντάδες μπλοκ των συλλόγων συνταξιούχων, ανταποκρινόμενοι με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της ΣΕΑ και των Σωματείων τους.

Το "Αγριολούλουδο".

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων

Τα μέτρα αναπτύσσονται σταδιακά και θα ισχύουν όλο το διάστημα της περιόδου των εορτών. Η εφαρμογή των μέτρων αποσκοπεί στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο των εορτών.


Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων...

Ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

Εύχομαι κάθε ευλογία για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος. Με την βοήθεια του Γεννηθέντος Κυρίου, ευόδωση των προσωπικών, οικογενειακών, κοινωνικών και εθνικών μας αγώνων.

Κάλεσμα για συνδρομή των πολιτών στην προστασία του περιβάλλοντος. Όχι σε παράνομες χωματερές.

Για μια ακόμα φορά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το λυπηρό φαινόμενο της ανεξέλεγκτης απόρριψης μπάζων και κοινών απορριμμάτων από ασυνείδητους σε περιοχές του Δήμου Δίου – Ολύμπου...

Σύλληψη για τυχερά παίγνια στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (18 Δεκεμβρίου 2018) το απόγευμα, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 36χρονη αλλοδαπή...

Ευχές από τον Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας.

Ψηφίσματα Γενικής Συνέλευσης ΕΛΜΕ Πιερίας

ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ 02.ΕΑΕ, ΠΕ 03.ΕΑΕ , ΠΕ 04.ΕΑΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ) ΠΙΕΡΙΑΣ.

Τοποθέτηση στη Βουλή του Σ. Καστόρη επί του προϋπολογισμού του 2019

Η μόνη συναλλαγή της κυβέρνησης η συναλλαγή με τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας -Τοποθέτηση του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Καστόρη στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2019.

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας εύχεται σε όλα τα μέλη του αλλά και σε όλους τους φίλους της Ενώσεως, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

22ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

Το ερχόμενο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στην ΕΚΑΒΗ, θα λάβει χώρα το 22ο Φεστιβάλ Χορωδιών. Θα συμμετάσχουν οι Χορωδίες του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης, των Θρακών και η Μικτή Χορωδία Κατερίνης υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Αδαμίδη.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας, πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο της Αγίας στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Κατερίνης.

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μια αξέχαστη βραδιά έζησαν οι κάτοικοι του δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, την Κυριακή το βράδυ, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα ΙΩΝΙΑ για να παρακολουθήσουν τη συναυλία αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου, με την Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.

Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι" - Ευχές.

Το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι" σας εύχεται Καλές γιορτές με υγεία, χαρές, ελπίδα για το "απραγματοποίητο", πίστη για το αληθινό και αισιοδοξία για το μέλλον!!!

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ EKTAKTH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε να προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 στο Δημαρχείο Κατερίνης...

ΕΟΡΤΙΕΣ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

Με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, εφέτος σε ορισμένους Ιερούς Ναούς, θα τελεστούν και επιπλέον ιερές ακολουθίες και θείες λειτουργίες, κατά την περίοδο των εορτών.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Κατηχητικών Συνάξεων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Λιτοχώρου, στο πνευματικό κέντρο της ενορίας του Αγίου Νικολάου Λιτοχώρου.

Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα-Διακοπές κυκλοφορίας


ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα ημέρα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου υπάρχει διακοπή νερού και θα συνεχιστεί για τις επόμενες τρεις ώρες...

Πρόσκληση Φωτογραφικού Λευκώματος Παναγιώτη Φτάρα

Ο Παναγιώτης Φτάρας και οι εκδόσεις Όστρια σας προσκαλούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 , στην παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος με τον τίτλο «Χωροχρόνος», στο «Άλλο Καφενείο» Αθηνών 12, στην Κατερίνη.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1154 – Ο Ερρίκος Β΄ στέφεται βασιλιάς της Αγγλίας στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΑΓΛΑΪΑ
➤ ΑΡΗΣ
➤ ΤΙΜΟΘΕΟΣ
➤ ΤΡΥΦΩΝ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2018