Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ από τις διαπραγματεύσεις των μελών της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης για να επανασυνδεθεί το ρεύμα στις οικογένειες που κόπηκε.

ΒΙΝΤΕΟ από τις διαπραγματεύσεις των μελών της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης για να επανασυνδεθεί το ρεύμα στις οικογένειες που κόπηκε.

Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο από την σημερινή παρέμβαση της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης στην ΔΕΗ.

Εγγραφές στο Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης. “Μέσα στον κύκλο του χορού και του χρόνου”


Το Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης εύχεται καλή σχολική και λυκειακή χρονιά στους μαθητές, τους γονείς, τους χορευτές και τους φίλους και ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών και μαθημάτων.
Όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργήσουν τμήματα παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα, τμήματα ευρωπαϊκών χορών και λάτιν, καθώς και χορωδία για ενήλικες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE



Επειδή με τα ευχολόγια δεν λύνονται τα προβλήματα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο (άλλωστε εδώ και χρόνια τα ακούμε αυτά) καλώ όλες τις υγιείς δυνάμεις του χώρου σε συναίνεση, συστράτευση και ενότητα απέναντι σε όσους προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να οδηγήσουν στην απαξίωση του.

Επανέρχεται στο θέμα των αυθαιρεσιών και περιορισμών στην ανεξαρτησία και ελευθερία του λόγου η Εύα Καϊλή


Βρυξέλλες , 6 Σεπτεμβρίου 2016

Επανέρχεται στο θέμα των αυθαιρεσιών και περιορισμών στην ανεξαρτησία και ελευθερία του λόγου η Εύα Καϊλή με ερώτηση στην Επιτροπή για τον τρόπο αποφυγής τετελεσμένων ενόψει των δικών και την προστασία των εργαζομένων

Συλλήψεις σε Κατερίνη, Κιλκίς και Χαλκιδική για ναρκωτικά



Διαβάστε το δελτίο τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας περί συλλήψεων για ναρκωτικά σε Κατερίνη, Κιλκίς και Χαλκιδική.


Ημερίδα για τα ψάρια γλυκού νερού στη Σκύδρα


Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας σε συνεργασία με τον Υδροβιολογικό Σταθμό Πέλλας, το Δήμο Σκύδρας και το Δήμο Έδεσσας θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική - ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ψάρια γλυκού νερού - από την εκτροφή στην κατανάλωση».

Βρέθηκε αρσενικό σκυλάκι στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης


Βρέθηκε αρσενικό σκυλάκι στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης σήμερα το μεσημέρι. Πρέπει να ήταν πολύ καιρό έξω καθώς είναι βρώμικο και ταλαιπωρημένο. Δεν έχει επισκεφθεί ακόμα τον κτηνίατρο. Έχει μπλε λουρί με καρφιά χωρίς όνομα επάνω. Παρακαλώ ο ιδιοκτήτης ή όποιος άλλος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει στο email: sofia.123@windowslive.com ή nikossal8@gmail.com ή στο σταθερό τηλέφωνο: 23510-29332.

Χωρίς καν μια μάχη...


Γράφει η Εύη Μιχωλού.

Τα χρόνια πέρασαν, η πρόοδος ήλθε και μας προσπέρασε... Και σε μια κοινωνία που βρίσκει ξανά σιγά- σιγά το ανθρώπινο της πρόσωπο, χάνει σταθερές αξίες που θύμιζαν κάτι από τη νιότη μας, τη ιστορία μας... 

4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ «Κωφοί και Ακούοντες εν δράσει» στον Όλυμπο 11-18 Σεπτεμβρίου


Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Δίου Ολύμπου, η Λέσχη για τη Διάδοση της Νοηματικής Γλώσσας, η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών & ΟΜΚΕ, ο Πολιτιστικός Οργανισμός Μακεδονίας-Θράκης Εσαεί εν Ροή,ο Σύλλογος ΑμεΑ Χανίων, ο ΟΠΑΝΔΑ Δήμου Αθηναίων, η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ ΚΩΦΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ.

Παρέμβαση της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης πριν από λίγο στα γραφεία της ΔΕΗ.

Παρέμβαση της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης πριν από λίγο στα γραφεία της ΔΕΗ.

Παρέμβαση είχαμε πριν από λίγο στα γραφεία της ΔΕΗ από μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης με σκοπό την επανασύνδεση του ρεύματος σε τρεις οικογένειες της πόλης μας.
Στην μια οικογένεια το ρεύμα κόπηκε από την ΔΕΗ πριν μια εβδομάδα και στις άλλες δυο οικογένειες χθες το πρωί.
Πρόκειται για άπορες οικογένειες και με προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν δυσκολίες στην πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ με συνέπεια να τους κοπεί το ρεύμα.

Δ.Τ. - Δήμος Κατερίνης - «Λίφτινγκ» στον Υδατόπυργο - Παρεμβάσεις εξωραϊσμού του κτίσματος και ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου


Την σημασία του υδάτινου στοιχείου για την Κατερίνη και τη διαχρονική σχέση ζωής των κατοίκων της με το νερό, υπογραμμίζει εμφαντικά στον παρατηρητή, ένα απτό παράδειγμα αρχιτεκτονικής δημόσιου χώρου, το οποίο λόγω μορφής, θέσης και λειτουργίας θεωρείται τοπόσημο για την πόλη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ


Προς τους:
- Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα
- Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νικόλαο Παρασκευόπουλο
- Υπουργό Επικρατείας κ. Νικόλαο Παππά
ΕΡΩΤΗΣΗ
Αθήνα, 05-09-2016
ΘΕΜΑ: Η Κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει στις καταγγελίες του Υπ. Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικού εταίρου κ. Καμμένου για «…μαύρο χρήμα» σε υπερθεματιστή τηλεοπτικής άδειας


Υποβολή προτάσεων του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού στην Δημόσια διαβούλευση



Διαβάστε τις προτάσεις του Δήμαρχου Πύδνας Κολινδρού στην Δημόσια διαβούλευση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ


Η ΔΕΥΑ Κατερίνης σας ανακοινώνει, ότι για τις επόμενες 3 ώρες και συγκεκριμένα από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ., θα υπάρχει διακοπή νερού στις οδούς Τρικούπη, Φιλίππου, περιοχή των Ευαγγελικών και πέριξ των οδών αυτών, λόγω αποκατάστασης βλάβης στον κεντρικό αγωγό επί της οδού Τρικούπη.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δ.Σ. Πύδνας Κολινδρού για την κατάργηση του Α.Τ. Κολινδρού


Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας- Κολιδρού σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στο Δημοτικό Κατάστημα του Κολινδρού, τη Δευτέρα 5-9-2016 ψήφισε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα διαμαρτυρίας για την κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Κολινδρού, στο οποίο συναίνεσαν και οι παρόντες στη συνεδρίαση βουλευτές του Νομού Πιερίας Μπέτυ Σκούφα, Αστέριος Καστόρης , Κων/νος Κουκοδήμος και Χαρίλαος Τζαμακλής (διά του εκπροσώπου του):

Εμποροπανήγυρη Κατερίνης. Το τέλος της αθωότητας..

Εμποροπανήγυρη Κατερίνης. Το τέλος της αθωότητας..

Θυμάμαι μικρός τον πατέρα μου να ανοίγει την πόρτα και να κρατάει στα χέρια του την σακούλα με το κομμάτι χαλβά που αγόρασε από το πανηγύρι.
Τι υπέροχη μυρωδιά ήταν εκείνη όταν άνοιγε η σακούλα…
Δεν ήταν κάτι το σημαντικό, ήταν απλά ένα κομμάτι χαλβάς.
Αλλά το είχα συνδυάσει με την έναρξη του πανηγυριού και ήξερα ότι το πανηγύρι είχε αρχίσει!

Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο.Σ.Ε. ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Η ανάδειξη, αναβάθμιση και αξιοποίηση αδρανοποιημένων χώρων που συνάδουν με την ιστορική διαδρομή και ανάπτυξη της Κατερίνης και της Πιερίας γενικότερα σε τόπους πολιτιστικών εκδηλώσεων, αποτελούν για την Εταιρεία Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, ζήτημα σημαντικής σημασίας.

Ενημερωτικό δελτίο των Αιρετών στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας Μπουλούμη Δ. και Βαρδακώστα Γ.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ 
ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Θέμα: Συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τα θέματα που εξετάστηκαν στις 05-09-2016
είναι τα εξής:

Ευχαριστήριο προς την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας


Λίγα χρόνια μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, πήρα μέρος σε πολλές δράσεις της, άσχετες μεταξύ τους. Έμεινα ικανοποιημένος από την αρχή , από την φιλοσοφία , με την οποία δραστηριοποιείται και το ομαδικό και φιλικό κλίμα που υπάρχει στα μέλη της.

Τριήμερο πρόγραμμα εκμάθησης Ταγκό στον Παλιό Παντελεήμονα

Στους φίλους και λάτρεις του Ταγκό δίδεται η ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα από παγκόσμιας κλάσης δασκάλους και χορέψουν μαζί τους.

Το τριήμερο πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016. 

Ο παλιός Παντελεήμονας είναι ένας ιδανικός προορισμός για να διεξαχθούν τα μαθήματα χορού. 

Για τους ενδιαφερόμενους το κόστος για το σύνολο των μαθημάτων είναι 55 ευρώ . Για μια μόνο ημέρα μαθήματος το κόστος είναι 20 ευρώ. 

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κα Regina Huyer . 
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www. Tangourlaub-griechenland.de.

Δήλωση Δημήτρη Ζησιμόπουλου


Τα συστημικά παπαγαλάκια έκαναν και πάλι πάρτυ παραπληροφόρησης και λασπολογίας με θέμα την πρωινή προσευχή και την έπαρση της σημαίας στα σχολεία.
Μέρες τώρα αναθεματίζουν και αγανακτούν, με ανυπόστατα δημοσιεύματα γεμάτα ανακρίβειες και ψέματα προκαλώντας το θρησκευτικό και εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων.

ΚΚΕ Πιερίας: Σκόπιμος κουρνιαχτός

Αέρα στα προπαγανδιστικά πανιά της κυβέρνησης έδωσε η εξέλιξη με τις τηλεοπτικές άδειες. Ετσι, τις τελευταίες μέρες, με αφορμή αυτήν την εξέλιξη, η κυβερνητική προπαγάνδα μιλάει για επαναφορά της πολιτικής στο προσκήνιο. Ισχυρίζεται ότι το παιχνίδι γυρίζει πλέον, ότι η νομιμότητα αποκαθίσταται και η διαπλοκή σπάει, ότι αποκτούν προτεραιότητα η κοινωνία και οι ανάγκες της. Θέλει, λέει, τα χέρια της λυμένα, για να επικεντρωθεί στη «μεγάλη μάχη» της ανάπτυξης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2016