Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΑΣΟΥΜΑΝΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Με πέντε πληρώματα και δέκα συνολικά αθλητές κι αθλήτριες θα πάρει μέρος η Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που ξεκινάει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Γενικό Επιτελείο Στρατού - Ενημέρωση για Περιστατικό με Τούρκους Στρατιωτικούς στην Περιοχή Φέρες του Έβρου

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου 2018 και περί ώρα 11:00, στην Περιοχή Ευθύνης της 12 Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ), πλησίον του χωρίου Φέρες, 150 μέτρα περίπου από την οριογραμμή, εντός του ελληνικού εδάφους, εντοπίστηκε από ελληνική περίπολο...

Πλήθος κόσμου στην 4η Γιορτή Μανιταριού

Η έντονη βροχή του Σαββάτου δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τη διεξαγωγή της 4ης Γιορτής Μανιταριού που έγινε στις 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου στην Καλαμπάκα.

Κρητική καντάδα … μιας άλλης εποχής! Αναβίωση εθίμου καντάδας από το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι"

Το νοσταλγικό έθιμο της καντάδας θα αναβιώσει το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας «Το Ξαθέρι», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 7ης Γιορτής Ρακής, στις 14/9/2018, ημέρα Παρασκευή.

Τα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης Λιτοχώρου

Τα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης Λιτοχώρου με τη μόνιμη έκθεση έργων του καλλιτέχνη Φιλοποίμενος Κωνσταντινίδη (1909-1992) τελέστηκαν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου,στις 12:00 το μεσημέρι.

Η Κατερίνη στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία. (ΦΩΤΟ)

Υποβολή αιτήσεων για επισκέψεις σχολείων στη Βουλή των Ελλήνων. Από την επόμενη εβδομάδα ανοίγει το σύστημα.

Οι αιτήσεις για το σχολικό έτος 2018 - 2019 θα υποβληθούν ηλεκτρονικά κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Συνεχίζεται η ψηφοφορία για να φωτιστεί στις 19/05/2019 η Ελληνική Βουλή με κόκκινο και μαύρο χρώμα

Όπως έγινε γνωστό, από την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, κατέθεσα πρόταση προς τον πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Ν. Βούτση, το Ελληνικό Κοινοβούλιο ανήμερα της 19ης Μαΐου για το έτος 2019...

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Αύγουστο του έτους 2018...

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Αυγούστου 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Αυγούστου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 822 άτομα και ειδικότερα:

Εξόρμηση στελεχών Ν.Δ. στην Πιερία

Εξόρμηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, με αφορμή την παρουσία του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το επόμενο Σαββατοκύριακο.
 

ΕΝΑΡΞΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ"

Έναρξη Χειμερινής Σεζόν: 1 Οκτωβρίου 2018.
Πρόγραμμα
Χορευτικά Τμήματα: Δευτέρα

Τμήμα Ενηλίκων: 18.45-19.45
Τμήμα Ενηλίκων (Προχωρημένων): 20.00-21.00

Συνελήφθη 52χρονος για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -20- κιλών και -850- γραμμαρίων, σε περιοχή της Καστοριάς

Συνελήφθη σήμερα (09-09-2018) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς...

Να ο λόγος που οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά! Τους έλειπαν τα 70 ευρώ...

Με την επιδότηση ενοικίου όμως από 70-200 ευρώ που έταξε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μπορέσουν να κάνουν οικογένειες!!!


47ο Φεστιβάλ Ολύμπου - ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Με την εκδήλωση βραδιά-τιμής αφιερωμένη στους πολυτιμότερους ανθρώπους του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.), τους εθελοντές και τις εθελοντικές οργανώσεις, ολοκληρώθηκε το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2018.

Σήμερα τα εγκαίνια της 92ης Εμποροπανήγυρης Αιγινίου 2018


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Πιερίας για το θάνατο του Χρήστου Καπνιά

Η Γραμματεία Εκπαιδευτικών Πιερίας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και οδύνη για την πρόωρη απώλεια του συναδέλφου και συναγωνιστή Χρήστου Καπνιά, σε ηλικία 59 ετών, μετά από παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

9 - Η συμμαχία των έξι γερμανικών φυλών υπό τον Αρμίνιο αφανίζει τρεις ρωμαϊκές λεγεώνες του Πόπλιου Κουϊντίλιου Βάρου στη μάχη του Τευτοβούργιου Δρυμού.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 2018