Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Συλλαλητήριο στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ)

Συλλαλητήριο πραγματοποίησαν σωματεία και επιτροπές αγώνα στην Κατερίνη, απαιτώντας την κατάργηση του τερατουργήματος του Χατζηδάκη και όλων των αντεργατικών νόμων.

Οι αγώνες και οι διαιτητές του πρωταθλήματος ΕΠΣ Πιερίας 6-7/11/2021

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία λόγω μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννήτριων

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία...

Απεργούν και αντιδρούν οι κουρείς-κομμωτές για τα ράπιντ τεστ στα καταστήματα τους

Κινητοποίηση Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε για τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο Υπουργός Υγείας και τη μη επαρκή στήριξη των επιχειρήσεων.

ΕΠΣ Πιερίας - Η ανθρώπινη ζωή πάνω απ’ όλα

Παραδόθηκαν στους Παρατηρητές των Αγώνων της ΕΠΣ Πιερίας, οι δέκα (10) απινιδωτές για τους αγώνες των Πρωταθλημάτων όλων των τοπικών κατηγοριών.

Εικόνες εγκατάλειψης στο Β΄ ΔΑΚ (Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) - ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες που δεν αρμόζουν σε αθλητικό κέντρο πρωτεύουσας ενός νομού, όπου καθημερινά αθλούνται εκατοντάδες παιδιά, αθλητές και αθλήτριες, σας παρουσιάζει σήμερα η "ΑΛΗΘΕΙΑ".

Η Επανάσταση του 1821 στην ελληνική και ξένη ποίηση (β΄ μέρος)

Του Παναγιώτη Γ. Αλεκάκη *

Θα συνεχίσουμε την αναφορά μας στην Επανάσταση του 1821 και την έμπνευση που έδωσε να γραφούν ποιήματα δημώδη και λόγια. Και αυτά απέδωσαν επάξια τη συνέχεια στην πανάρχαια και λαμπρή ποιητική μας κληρονομιά, στην οποία ο σύγχρονος Έλληνας πρέπει να γίνει κοινωνός και αυτό το αξιακό και πνευματικό φορτίο πρέπει να τον καθοδηγεί, γιατί εκφράζει τη μακραίωνη ιστορική διαδρομή του ελληνισμού.

Σαν να μην μας τα λέτε καλά...

"Έκκληση" απευθύνει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, δηλαδή η "ηγεσία" της εκκλησίας μας, προς τους πιστούς να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κορονωιό, και προτρέπει "ελευθέρως" και "αβιάστως" τον εμβολιασμό και την διενέργεια ράπιντ τεστ ή μοριακού τεστ προς τους πιστούς για να εισέρχονται στους ιερούς ναούς.

Γιατί ΔΕΝ το έκανε η κ Μέρκελ όπως ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας;

«Αναρωτιέται» ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Αρχικά είχα σκεφτεί να θέσω το σημερινό μου ΓΙΑΤΙ την περασμένη Παρασκευή όταν ήταν ήδη φιλοξενούμενη στην Αθήνα η Γερμανίδα Καγκελάριος αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν άκομψη κίνηση και άφησα να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα...

Δίκτυο Αγροτών - Ανακοίνωση

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. μέσα στην πανδημία και με κύμα ακρίβειας:

2η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2021 - Ε.Ε.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 2η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης για το 2021...

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝAΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Την Τετάρτη 3-11-2021 συγκλήθηκε το νέο Διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από την Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο του συλλόγου, την Κυριακή στις 31/10/2021.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 4η Νοεμβρίου είναι η 308η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (309η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 57 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Συννεφιά και βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες προβλέπει η ΕΜΥ σήμερα για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Πέμπτη σήμερα 4 Νοεμβρίου 2021