Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου στον Διευθυντή Αστυνομίας Πιερίας Γεώργιο Τζήμα

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Γεώργιο Τζήμα, αφενός για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξιάρχου και αφετέρου για την παραμονή του στη θέση του Διευθυντή Αστυνομίας Πιερίας.

Δειλά, δειλά...

Ήταν αναμενόμενο (και πολύ άργησε...), η γκρίνια, η μουρμούρα, η δυσαρέσκεια και οι επιπτώσεις των πολύμηνων επιπτώσεων όλων αυτών των απαγορευτικών-περιοριστικών μέτρων που εισέβαλαν στην καθημερινότητα μας να μετουσιωθούν σε δημόσιες διαμαρτυρίες.

Κινητοποίηση την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ” ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της δύσκολης εποχής που διανύουμε...

Χιονισμένη Κατερίνη μέσα από τα «μάτια» του Δήμου Κατερίνης (ΦΩΤΟ & Δελτίο τύπου)

Φωτογραφίες από την επιχειρησιακή δράση των συνεργείων του Δήμου Κατερίνης στην χιονισμένη πόλη μας.

Νύχτα για δυο...

μπορεί κι απόψε η Κατερίνη να ΄ναι έρημη.
μπορεί τα φώτα να μη δείχνουν όσα θέλουν.

Δήμος Κατερίνης: Δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα οι Βρεφονηπιακοί - Παιδικοί σταθμοί & τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Με απόφαση του Δημάρχου Κατερίνης, οι Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί σταθμοί του ΟΠΠΑΠ & της ΔΗΚΕΔΗΚ του Δήμου Κατερίνης, καθώς και τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και της επικράτησης ισχυρού παγετού.

14-2-2021 Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών στην ΠΑΘΕ στο Κιλκίς

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο οδικό τμήμα από το 516 έως το 548 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Ευζώνων.

Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα

Κλειστά θα παραμείνουν για αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Προήχθη στον βαθμό του Ταξίαρχου ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας

Μετά από τις κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, ο  Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας προήχθη στον βαθμό του Ταξίαρχου.

14-2-2021 Ώρα 10.00 Οδικά σημεία που χρειάζονται αλυσίδες - Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

"Ακραίοι" όσοι δεν συμφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά...

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που συμμετείχε ως κεντρικός εισηγητής σε συζήτηση που διοργάνωσε προχθές μέσω τηλεδιάσκεψης το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων.

Σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του επιχειρεί με μηχανήματα ο Δήμος Κατερίνης - Έντονα καιρικά φαινόμενα με χιονιά και χαμηλές θερμοκρασίες

Σε πλήρη εξέλιξη από χθες το πρωί, σε όλη τη διάρκεια της νύχτας και έως αυτή την ώρα είναι οι συντονισμένες ενέργειες του τμήματος Πολιτικής Προστασίας...

Θρίαμβος για τον Ντόναλντ Τραμπ

Η Γερουσία των ΗΠΑ αθώωσε τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ από τις κατηγορίες για τα γεγονότα στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Ο Απόστολος και το Ευαγγέλιο της Κυριακής 14-2-2021 (Χαναναίας) με Ἀπόδοση στη νεοελληνική

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Προς Κορινθίους Β΄ (στ΄ 16 – ζ΄1)


Ἀδελφοί, τίς συγκατάθεσις ναῷ Θεοῦ μετὰ εἰδώλων;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

842 - Ο Κάρολος ο Φαλακρός και ο Λουδοβίκος ο Γερμανικός δίνουν τους Όρκους του Στρασβούργου στη γαλλική και γερμανική γλώσσα.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Κρύο και χιονόπτωση προβλέπεται να επικρατήσει και σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2021