Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Εκδήλωση στην ΕΚΑΒΗ.

Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας, και το Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου, διοργανώνουν εκδήλωση τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη 7 μ.μ. στην ΕΚΑΒΗ, με θέμα τις αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο και τις αντεργατικές ανατροπές που ετοιμάζεται να βάλει σε εφαρμογή η νέα κυβέρνηση.

Το νέο Δ.Σ. της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών Κατερίνης

Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου στην αναμνηστική φωτογραφία για την χρονιά που ξεκινάει!

Η στιγμή των πανελλαδικών εξετάσεων..

Του Ναούμ Ευαγγελόπουλου.

Έφτασε η στιγμή της πρώτης μεγάλης αλλαγής. Έφτασε η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα αλλάζουν και ότι δεν θα είσαι άλλο μαθητής. Οι κόποι τόσων χρόνων έφεραν αποτέλεσμα με τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Την προσεχή εβδομάδα... αρχές Σεπτεμβρίου!!! θα τοποθετήσει ο Δήμος Κατερίνης νέους μηχανισμούς Seatrac για πρόσβαση ΑμεΑ στις παραλίες!!!

Το δελτίο τύπου του Δήμου Κατερίνης:

Μεγάλη μπουκιά, μικρή κουβέντα

Γράφει ο Γιάννης Τσαπουρνιώτης.

Συνηθίζουμε στην καθημερινότητα μας να κρίνουμε, να κατακρίνουμε, να σχολιάζουμε και πολλές φορές να δικάζουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Πολύ εύκολα βγάζουμε συμπεράσματα, είμαστε παντογνώστες, για όλα φταίνε οι άλλοι, εμείς είμαστε πάντα δίκαιοι, αναμάρτητοι και αθώοι απολαμβάνοντας τις κακοτοπιές των υπολοίπων.

Συνελήφθη 59χρονος στην Πιερία για καλλιέργεια 66 δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (28 Αυγούστου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 59χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια κάνναβης.

Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα την πολιτιστική κληρονομιά διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Μια έκθεση φωτογραφίας αλλιώτικη από τις άλλες, με πρωταγωνιστές σαράντα νέους και νέες από την Ελλάδα, την Πολωνία, τη Σερβία και τη Ρουμανία και με θέμα: «Share your identity» άνοιξε τις πύλες της στην Αστική Σχολή Κατερίνης.

Κλήρωση Γ΄ ερασιτεχνικής και έναρξη Πρωταθλήματος ΕΠΣ Πιερίας

Με απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣ Πιερίας στη συνεδρίασή της 28-8-2019, η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας...

32 χρόνια Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008: 3500 θεατές και η «Εθνική Ελλάδος» της παραδοσιακής μουσικής σκηνής στα 20α γενέθλια του πρώτου δημοτικού μέσου της χώρας. Όταν το Δημοτικό Ραδιόφωνο άνοιγε διαδρομές στην πολιτιστική ζωή της Κατερίνης.

Δωρεάν σχολικά είδη για 300 οικογένειες στην Κατερίνη

Φίλες και φίλοι, για 5η συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας “Ο Τόπος μου” έχει εξασφαλίσει τα σχολικά είδη για περίπου 300 μαθήτριες και μαθητές Δημοτικού Σχολείου...

Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας - Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

708 - Κόβονται για πρώτη φορά χάλκινα νομίσματα στην Ιαπωνία.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΑΡΚΑΔΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 29 Αυγούστου 2019