Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: MHNYMA ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 06.03.2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00...

Αλέξης Τσίπρας: " Η ενσωμάτωση ανθρώπων που έρχονται από άλλες χώρες εδώ ...αποτελεί πλούτο"

Για το δημογραφικό πρόβλημα μίλησε στην Βουλή ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ανάμεσα στις γενικολογίες, τις ασάφειες και τα ευχολόγια ο Πρωθυπουργός επισήμανε ότι χώρες που ενσωματώνουν "μετανάστες", μπορούν να ελπίζουν στο να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα και να αυξήσουν τον πληθυσμό τους!


Κάλεσμα του ΑΜΟ ΕΞΟΧΗΣ

Ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Εξοχής μαζί με τους Ελεύθερους Ποδηλάτες Πιερίας σας προσκαλούν σε ένα αθλητικό, εκπαιδευτικό, ποδηλατικό καρναβάλι για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε το άγνωστο Ολυμπιακό άθλημα του BMX στην πίστα του Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ στις 10 Μαρτίου 2019 μετά τις 11:30.

Δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο!!!

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι ... έχουν περάσει εννέα (9) ολόκληρα χρόνια, από τότε που εισήλθαμε στα Μνημόνια, ο καθένας μας θα μπορούσε να φανταστεί και να προσδοκά κυρίως, σε μία σταδιακή ανάπτυξη της οικονομίας και σε μία κανονικότητα της καθημερινότητας των πολιτών.

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (Κόμβος Κ11)

Στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου 2019 στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης...

Βανδαλισμός του παγκόσμιου πολιτισμού η «Συμφωνία των Πρεσπών». Οι εγκληματικές επιπτώσεις

Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός.
(Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής)

Η χωρίς προηγούμενο στη διεθνή διπλωματία ανομία «Συμφωνία των Πρεσπών» αποτελεί και βανδαλισμό του παγκόσμιου πολιτισμού, αφού επιχειρείται να εξαλειφθεί με πλαστογραφία ένα τεράστιο κεφάλαιό του: ο Μέγας Αλέξανδρος και η Μακεδονία.

565.389 ευρώ στους αγρότες και κτηνοτρόφους της Πιερίας από τον ΕΛΓΑ

Αποζημιώσεις ύψους 20.358.512,12 θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, σε 14.587 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ «ΔΙΧΑΖΕΙ»

Την Κυριακή 3 Μαρτίου, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των χρεοκοπημένων πολιτικών του δεκανικιών, αντί να έχει προβεί σε συλλήψεις, αυτών που κατέστρεψαν τον αρχικό σταυρό στην ακτή Απελή, στη Μυτιλήνη, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, προσήγαγε δεκάδες Έλληνες πολίτες, οι οποίοι έστησαν νέο.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, στις 12.00 το μεσημέρι...

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9 & 10 Μαρτίου 2019, δεν θα διεξαχθούν αγώνες για τα πρωταθλήματα Α΄, Β΄ και Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας καθώς και για το Πρωτάθλημα Υποδομών το οποίο θα "Πετάει Χαρταετό".

Ψήφισμα για το θάνατο του εκπαιδευτικού και Υποδιευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης Ευστάθιου Φανιάδη

Στην Κατερίνη, σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 και ώρα 8:30 π. μ. ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης σε έκτακτη συνεδρίασή του, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του αγαπητού συναδέλφου Ευστάθιου Φανιάδη, εκτιμώντας το ήθος, την ευγένεια και την προσφορά του στην εκπαίδευση και σε ένδειξη πένθους αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Πιερίας και ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Ν.Πιερίας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους συναδέλφους Αρχιτέκτονες Μηχανικούς Γεώργιο Μυστακίδη και Μαρία Κοκκίνου για την άδικη απώλεια του γιου τους και συμπαρίστανται στο βαρύ πένθος.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ Β/ΘΜΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου Ευστάθιου Φανιάδη. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Π. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

Το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019, επισκέφτηκε την Κατερίνη ο πρώην Υπουργός και νυν στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας κος Στρατούλης Δημήτρης καθώς και ο Κανταράς Τάσος, μέλος της ΚΕΔΚΕ και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΦΑΝΙΑΔΗ

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πιερίας εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του αγαπημένου συναδέλφου Στάθη Φανιάδη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή μετά από την παλικαρίσια αλλά άνιση μάχη που έδωσε με τη δύσκολη αρρώστια.

Ετήσιος χορός της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, ο ετήσιος χορός της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, στο οικογενειακό κέντρο “ΕΡΑΤΩ” στο Λιτόχωρο.

Detrop 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. (ΦΩΤΟ)

Μιά Βόλτα στη DETROP το πιο εξωστρεφές και αποτελεσματικό pairing τόπων, ανθρώπων, ιστοριών, εταιρειών, προϊόντων και πάνω από όλα γεύσεων, στην Έκθεση Detrop από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Συλλυπητήριο Μήνυμα - ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πιερίας, εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών της Β/θμιας Εκπαίδευσης , εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλεκτού συναδέλφου, Στάθη Φανιάδη που έφυγε από κοντά μας.

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕ.Λ. Κατερίνης σήμερα 5 Μαρτίου βρίσκεται σε βαρύ πένθος για τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπημένου μας συναδέλφου και Υποδιευθυντή Στάθη Φανιάδη και εκφράζει συντετριμμένος τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο και να αναπαύσει εν ειρήνη την ψυχή του.

Οι σύνεδροι του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου η εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων για το 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Τίποτα δεν θα αλλάξει μετά τις εκλογές (βουλευτικές), για αυτό μην αγχώνεστε τι θα ψηφίσετε!

➤ Γράφει ο Μιχάλης Κανταρτζής

Κάποια στιγμή φέτος θα γίνουν και οι βουλευτικές εκλογές και θα κληθούμε να πάμε να ψηφίσουμε αυτούς που θέλουμε να διαχειριστούν την περιουσία μας, τους κόπους μας, την ζωή μας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

363 – Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιουλιανός κινείται από την Αντιόχεια για να επιτεθεί εναντίον της αυτοκρατορίας των Σασσανιδών, σε μία εκστρατεία που θα επιφέρει το θάνατό του.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
➤ ΚΟΝΩΝ
➤ ΕΥΛΟΓΙΟΣ
➤ ΕΥΛΑΜΠΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 5 Μαρτίου 2019