Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ «ΔΙΧΑΖΕΙ»

Την Κυριακή 3 Μαρτίου, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των χρεοκοπημένων πολιτικών του δεκανικιών, αντί να έχει προβεί σε συλλήψεις, αυτών που κατέστρεψαν τον αρχικό σταυρό στην ακτή Απελή, στη Μυτιλήνη, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, προσήγαγε δεκάδες Έλληνες πολίτες, οι οποίοι έστησαν νέο.


Η κυβέρνηση αντί να προβεί στην αποκατάσταση του σταυρού ως ώφειλε, σε έναν χώρο που σχετίζεται με την εκτέλεση πατριωτών από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής ή να επαινέσει όσους το έπραξαν ανιδιοτελώς, απαλλάσσοντάς την έτσι και από τα έξοδα, υπάκουει στις νόρμες και στις απειλές των ΜΚΟ περί μη τοποθέτησης του θρησκευτικού μας συμβόλου στην δική μας επικράτεια, προκειμένου να μην ενοχλούνται ετερόθρησκοι μετανάστες.

Να υπενθυμίσουμε στον χριστιανοφοβικό ΣΥΡΙΖΑ ότι σε λίγες ημέρες θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό επιζητώντας τον δικό τους σταυρό. Να είναι σίγουροι ότι η κοινωνία δεν θα τους δώσει κανέναν στις επερχόμενες εκλογές, οι οποίες θα είναι η πολιτική τους ταφόπλακα.

Η κυβερνητική προπαγάνδα της χειραγωγούμενης ΕΡΤ που κατηγόρησε τους πιστούς πατριώτες πως διεγείρουν διχαστικά μίση, θεώρησε ότι βρίσκεται στο Ισλαμαμπάντ και όχι στην ελληνική επικράτεια όπου ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός είναι η επίσημη θρησκεία.
Η επιχείρηση σύγχυσης και εκβαρβαρισμού της ελληνικής κοινωνίας απλώνεται όλο και περισσότερο. Το έργο αυτό θα το ξηλώσουμε, όσο βαθιά κι αν χρειαστεί να σκάψουμε.

5 Μαρτίου 2019



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Ε.ΠΟ.Σ)

Η Εκτελεστική Γραμματεία