Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ - Ομιλία του Δημήτρη Νατσιού σήμερα στην Κατερίνη (Να νοσταλγείς τον τόπο σου ζώντας στον τόπο σου, τίποτα δεν είναι πιο πικρό... Γ. Σεφέρης)


13ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2019 - ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5 ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ 5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ (3 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ).

Η Παγκόσμια επανάσταση της επιστήμης πληροφοριών και επικοινωνιών

*Νικόλαος Λ. Μωραΐτης. Ph.D.

Η Παγκόσμια επανάσταση της επιστήμης πληροφοριών και επικοινωνιών, και ο ρόλος τους στη μετάβαση προς το αντιπροσωπευτικό δημοκρατικό πολιτικό σύστημα.

Κάντε το με τον σωστό και ασφαλή τρόπο.

Μόνο για φωτογραφία.. (Συμφωνούμε!!!)

Είναι κρίμα να "καταστρέφεται" μια τέτοια ομορφιά. Συμφωνούμε με αυτούς που τοποθέτησαν την πινακίδα στο πανέμορφο και ανθισμένο δεντράκι!

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Τιτάνες Δράμας 71-52

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 71-52 των Τιτάνων Δράμας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Νέο Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Πιερίας-Ημαθίας (ΦΩΤΟ)

Κυριακή 17-3-2019 ώρα 11:00 έγινε η κοπή πίτας και η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Πιερίας-Ημαθίας στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου Κατερίνης.

Καλή επιτυχία στον Πιερικό μας!

Λίγο πριν τον 1ο τελικό στην αναχώρηση της ομάδας μας από την ηλιόλουστη Κατερίνη με προορισμό την όμορφη Καλαμπάκα με τα Μετέωρα.

"Μην λέτε αυτά που θέλω να ακούσω, αλλά κάντε αυτά που πρέπει να γίνουν..."


Γράφει ο Μιχάλης Κανταρτζής.

Χωρίς να εστιάζουν στην ουσία, με γενικολογίες και ασάφειες διεκδικούν την ψήφο μας οι υποψήφιοι συνδυασμοί για τον Δήμο Κατερίνης.

Η μεγάλη εκδήλωση του Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης ο "ΑΡΓΟΣ". (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σε μια εκδήλωση-γιορτή το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης ο "ΑΡΓΟΣ" έκοψε την πίτα του σήμερα το πρωί (10/3/2019) στα γραφεία του στο κτίριο του Συλλόγου Μικρασιατών παρουσία των αρχών της πόλης, επισήμων και πλήθους κόσμου.

Κυριακή της Ορθοδοξίας. Χρόνια Πολλά.

«Να ευχόμαστε να μας δίνει ο Χριστός μας τη χάρη Του την ευλογία Του & τη φώτιση, ώστε αυτό το μεγάλο θησαυρό της Ορθοδοξίας να τον βιώνουμε.

Εγκαταλελειμμένο στην τύχη του το ΕΚΑΒ Πιερίας – Ακατάλληλα ασθενοφόρα, έλλειψη προσωπικού, καμία βοήθεια από κανέναν! (ΒΙΝΤΕΟ - ΗΧΗΤΙΚΟ)

Σοβαρές καταγγελίες έκανε στην ραδιοφωνική εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm, ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Πιερίας Βασίλης Βάιος.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

180 - Ο Μάρκος Αυρήλιος πεθαίνει αφήνοντας τον Κόμμοδο μόνο αυτοκράτορα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
➤ ΑΛΕΞΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 17 Μαρτίου 2019