Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


Την Πέμπτη 21 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε, η τρίτη καλοκαιρινή απόδραση του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στον Κολινδρό Πιερίας.

Τι είναι αυτό που το λέΜε Αγάπη? της Αναστασίας Γκολέμα


Τι εννοούμε άραγε όταν λέμε Αγάπη?   Μια  υπαρξιακή τραγικωμωδία "επινοημένου θεάτρου" που θέλει να μας προβληματίσει και να μας δημιουργήσει ερωτήματα γύρω από το νόημα και την ύπαρξη της αγάπης.  Σωματική αφήγηση, κλοουνερί, μελόδραμα, τραγωδία, κούκλες, μάσκες, μαγεία!

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ-ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.


Τα μάτια μου θα κλείσω πάλι απόψε,
Σ’άλλους πλανήτες να βρεθώ,
ΕΙΡΗΝΗ, τάχα στον κόσμο πως υπάρχει,
Ίσως ξανά ονειρευτώ.


ΕΠΣ Πιερίας: Ανακοίνωση

Με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αθηνών Παναγιώτης Δημητρίου, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας ανακοινώνει:

Δήμος Κατερίνης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για συμμετοχή στην Εμποροπανήγυρη, στον οικισμό Ανδρομάχης


Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει τη διεξαγωγή της ετήσιας εμποροπανήγυρης στον οικισμό Ανδρομάχης Δ.Κ. Κατερίνης το διάστημα από 01/09/2016 έως και 07/09/2016 και καλεί όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτή, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής έως και τις 16-08-2016, ώστε να τους χορηγηθούν οι σχετικές άδειες συμμετοχής.

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" παίρνει καλοκαιρινές... ανάσες!


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ- ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΑ  ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ- ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ & ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ:  ΠΕΙΡΑΙΑ, ΛΑΡΙΣΑΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ /ΣΤΡΙΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ.    ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ : ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.










ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου


Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, που θα γίνει στις 25 Ιουλίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:45 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κατερίνης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα:

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ"


Συνεχίζονται και τον μήνα Αύγουστο τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης, που πραγματοποιεί ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στις εγκαταστάσεις του στην Παράλια Κατερίνης. Για περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής στο: http://www.nokat.gr/index.php/20-services/85-documents

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή δοκιμαστικών στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ, για την ομάδα της Γ΄εθνικής κατηγορίας. Καλούνται οι ποδοσφαιριστές όπως παρευρεθούν την Δευτέρα 25/7, την Τρίτη26/7 και την Τετάρτη 27/7 και ώρα 17:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980075790 κ. Μπασπανάς Αθανάσιος.

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ι.Μ.ΚΙΤΡΟΥΣ


Την Πέμπτη 21 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Παραλίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση επαγγελματιών της περιοχής με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο.
Συγκεκριμένα, συμμετείχαν εκπρόσωποι του Μορφωτικού Συλλόγου, της Ένωσης Ξενοδόχων, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων, του Συλλόγου Επαγγελματιών και του Σωματείου Zeus.

Καλημέρα, Παρασκευή σήμερα 22 Ιουλίου 2016