Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Φ.Σ.Λ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

1) Κυριακή 02/09/2018:
Όρος Όσσα: Κόκκινο Νερό (100 μ.) - Φαράγγι Καλυψούς (600 μ.) (Μπάνιο στον Καταρράκτη).
Ώρα αναχώρησης από τα γραφεία του συλλόγου: 08:00
Αρχηγός εκδρομής: Μήτσιου Αντιγόνη
Συνολική διάρκεια: 4 ώρες.Βαθμός δυσκολίας: 2 (κλίμακα 1 – 5).

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 1 & 2-9-2018

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 30-08-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League


Έγινε πριν από λίγο η κλήρωση των ομίλων του Champions League. 
Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης:

Δωρεά υλικών προς την ΛΕΦΕΔ Πιερίας

Η ΛΕΦΕΔ Πιερίας (Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων) θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους φίλους που δώρισαν εξοπλισμό πολιτικής προστασίας.
 

Φωτογραφίες από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στον Μακρύγιαλο Πιερίας


Ενημέρωση για τη συγκομιδή και εμπορία των ακτινιδίων εσοδείας 2018 από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Ανακοίνωση για τη συγκομιδή και εμπορία των ακτινιδίων εσοδείας 2018 εξέδωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας...

AITHMA THΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΙΟΥ -ΟΛΥΜΠΟΥ

Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Μακρυγιάλου Πιερίας

 Σήμερα (30 Αυγούστου 2018) και ώρα 05.45 περίπου, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Μακρυγιάλου Πιερίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί νωρίτερα από περιοχή της Θεσσαλονίκης...

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Κατερίνης

Την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου 2018 στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Κατερίνης θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις πατρός ημών Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 2018

Έτοιμες και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επιτυχημένη και ασφαλή διεξαγωγή του Υψηλάντειου Αγώνα Δρόμου 2018, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας, με ώρα εκκίνησης στις 18:00. Παράλληλα, η περιπατητική διαδρομή μήκους 5,5 χλμ θα ξεκινήσει στις 18:15.

Ανοιχτός ο δρόμος στην Εθνική Οδό στον Μακρύγιαλο Πιερίας

Αποκαταστάθηκε πλήρως και διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος του Μακρυγιάλου Πιερίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, που είχε διακοπεί από νωρίς το πρωί λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Γεμίζουμε τους δρόμους και τις πλατείες για την Μακεδονία μας. Όλοι και όλες στην Θεσσαλονίκη!

Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ στα νέα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας. Για την αξιοπρέπεια μας, την ταυτότητα μας, την ιστορία και το μέλλον μας! Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε εμείς, ο λαός τι θέλουμε για την Πατρίδα μας!

Ήρθε ο νέος ΕΝΦΙΑ...


Ένας βάρβαρος και απάνθρωπος νόμος, δημιούργημα του συνόλου των πολιτικών κομμάτων (που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν τα μνημόνια) δείγμα της αδυναμίας τους να βρουν δίκαιους τρόπους ώστε να βγει η χώρα από την κρίση. Η εύκολη λύση πάντα ήταν και είναι να υποφέρει ο απλός ο κόσμος...

Από σήμερα πληρώνονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου


Από 30 Αυγούστου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου θα δουν οι συνταξιούχοι τους λογαριασμούς τους να πιστώνονται με τα χρήματα από τις συντάξεις του Σεπτεμβρίου 2018.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 60ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Για τα παιδιά που αποφοίτησαν και φεύγουν από το πατρικό τους

Κακά τα ψέμματα, όσο και να λατρεύεις τους γονείς σου, θέλεις να φύγεις από το σπίτι. Σε λίγες μέρες λοιπόν θα τα έχεις όλα όπως τα θέλεις εσύ: θα συγυρίζεις τον χώρο σου όποτε γουστάρεις, θα τρως έξω, θα πετάς τα πράγματα σου από ‘δω κι από ‘κει.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

526 - Ο Θεοδώριχος ο Μέγας πεθαίνει από δυσεντερία στη Ραβέννα. Η κόρη του, Αμαλασούνθα, αναλαμβάνει την εξουσία ως αντιβασίλισσα του 10χρονου γιου της Αταλάριχου.

Γιορτάζουν σήμερα:


Τροχαίο πριν από λίγο έξω από τον Μακρύγιαλο Πιερίας.

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος του Μακρύγιαλου Πιερίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 30 Αυγούστου 2018