Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ - Ομιλία Χρήστου Γιαννούλη στην Κατερίνη και διαμαρτυρίες.

Αρχέλαος Πάλη - 1ος ο Δημήτρης Μητσιόπουλος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πάλης.

Ο Δημήτρης Μητσιόπουλος μαθητής του 1ου ΓΕΛ Κορινού και αθλητής του Αρχέλαου Κατερίνης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα πάλης που έγινε στον Βόλο στις 15 Απριλίου 2019.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του Χρήστου Γιαννούλη στην Κατερίνη. (ΦΩΤΟ)

Με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και κλείσιμο κεντρικών δρόμων παρουσιάστηκαν στην Αστική Σχολή Κατερίνης οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Γιαννούλη.

Δηλώσεις κ. Χρήστου Γιαννούλη σήμερα το απόγευμα στην Αστική Σχολή Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ)

* Σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην προηγούμενη επίσκεψη του στην Κατερίνη (Επιμελητήριο Πιερίας).

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στο 11ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής στο Ίδρυμα «ΝΟΗΣΙΣ» Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας

Το Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής είναι θεσμός που φέτος συμπληρώνει έντεκα χρόνια ζωής, εξελίσσεται κάθε χρόνο σε μια γιορτή υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας που αναδεικνύει τις φιλότιμες προσπάθειες των μαθητών με την υποστήριξη των δασκάλων τους και του σχολείου.

Ναούμ Ευαγγελόπουλος: «Καλή δύναμη στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς»

Ο εκπαιδευτικός, υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κατερίνης «Εκκίνηση» , Ευαγγελόπουλος Ναούμ...

ΒΙΝΤΕΟ - Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πιερίας με τον Χρήστο Γιαννούλη

Σε λίγο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" ρεπορτάζ από την σημερινή εκδήλωση, φωτογραφίες και βίντεο με δηλώσεις του κ. Γιαννούλη.

Δελτίο τύπου της ΠΕΘ για την αποποινικοποίηση του Ποινικού Αδικήματος της βλασφημίας

Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων υποδέχθηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση, στηρίζει και προσυπογράφει την πρόσφατη ανακοίνωση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης...

Διάκριση και βράβευση μαθητριών του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις μαθήτριες της Α΄ Τάξης του σχολείου μας...

Ένας αγωνιστής συμπολίτης μας, υποψήφιος για την πόλη της Κατερίνης.

Με προτάσεις για αθλητικό τουρισμό και νέες εγκαταστάσεις ο Αριστοτέλης Μαρινόπουλος υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κατερίνης στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ε.Σ.Ε.Π – Ο.Α.Ε.Ε.

Ύστερα από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

"ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ" - Εκπαίδευση σε θέματα δεξιοτήτων αυτόματης εξωτερικής απινίδωσης.

ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης & ΕΚΑΒ Πιερίας - Σάββατο 20 Απριλίου στις 10:00 π.μ. στο πλαίσιο του project "ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ" - Εκπαίδευση σε θέματα δεξιοτήτων αυτόματης εξωτερικής απινίδωσης.

2ο Τοπικό Σεμινάριο του Προγράμματος Erasmus+ SPORT Nautilius «Πνευματική και σωματική ευεξία μέσω της κολύμβησης»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και ο Αθλητικός Σύλλογος Αστερίας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ SPORT με τίτλο “Nautilius”, στο οποίο συμμετέχουν ως εταίροι, διοργάνωσαν το 2ο Τοπικό Σεμινάριο του Προγράμματος «Nautilius» με θέμα:

Ευχές για το Πάσχα 2019- Δ.Π.Ε. Πιερίας.

Ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Σ. Καστόρη προς τον υπουργό Υγείας, με τη συνυπογραφή άλλων 27 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Σ. Καστόρη προς τον υπουργό Υγείας, με τη συνυπογραφή άλλων 27 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - Ανάγκη άμεσης εφαρμογής των νέων διατάξεων για την ειδικότητα των φυσικών ιατρικής.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών στον Κορινό

Παρακαλούνται οι οδηγοί που κινούνται στον δρόμο από το ύψος του Κορινού έως την Παραλία Κορινού...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ 2019


Επειδή κάθε χρόνο με την πληρωμή του Δώρου Πάσχα δημιουργούνται αρκετά προβλήματα, είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα, το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης κάνει γνωστό στους εργαζόμενους του Νομού Πιερίας τα εξής:

Ενημέρωση προσφύγων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης

Ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στις 16-4-2019 σε πρόσφυγες που διαμένουν στην πόλη της Κατερίνης και το προσωπικό της δομής υποστήριξης των προσφύγων. Η ενημέρωση με αντικείμενο την πρόληψη και την καταστολή αστικών πυρκαγιών πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης...

Λαϊκισμός και πανεπιστήμια

Της Έφης Μπάσδρα*

Δυστυχώς δεν ξέφυγαν και αυτά από το αφήγημα της κυβέρνησης. Με καθαρά ψηφοθηρικό στόχο σχεδιάστηκε και κατατέθηκε πολυνομοσχέδιο συνενώσεων των ΤΕΙ με τα πανεπιστήμια που οδηγεί τελικά στην πλήρη πανεπιστημιοποίηση αλλά και οριστικό «αφανισμό» των ΤΕΙ. Η ιστορία ανωτατοποίησης των ΤΕΙ είναι μακρά και έχει βάθος εικοσαετίας.

Συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας Δανάη Ζενλουλλάρι

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Μακρυγιάλου, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου συγχαίρουν τη μαθήτρια της Α΄ τάξης Δανάη Ζενλουλλάρι...

Η Λιάνα Κανέλλη στο Λιτόχωρο (Στις εκδηλώσεις του παραρτήματος Λιτοχώρου ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ)

Έλεγχοι και συμβουλές από τον ΕΦΕΤ για το πασχαλινό τραπέζι


Ο Ε.Φ.Ε.Τ., ανταποκρινόμενος στην ευθύνη του για την προστασία της υγείας των καταναλωτών από κινδύνους στα τρόφιμα και για την προάσπιση των συμφερόντων των καταναλωτών από δόλιες πρακτικές όπως η νοθεία...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1080 - Πεθαίνει ο Χάραλντ Γ΄ της Δανίας και τον διαδέχεται ο Κνούτος Δ΄ της Δανίας, ο οποίος αργότερα θα γίνει ο πρώτος Δανός που αγιοποιείται.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΣΥΜΕΩΝ
➤ ΑΓΑΠΗΤΟΣ
➤ ΑΝΙΚΗΤΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 17 Απριλίου 2019