Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Νίκος Χουντής


Παραιτήθηκε από βουλευτής Β' Αθήνας και αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Σχέσεων ο Νίκος Χουντής. 
Ο κ. Χουντής, θα αντικαταστήσει το Μανώλη Γλέζο στο ευρωκοινοβούλιο.
Την έδρα του στη Βουλή, θα πάρει ο πρώτος επιλαχών Γιώργος Κυρίτσης.

Ανακοίνωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Χθες το βράδυ, όλοι οι λαοί του κόσμοι μίλησαν για ένα πραξικόπημα. Με στόχο την παραδειγματική ταπείνωση μιας κυβέρνησης κι ενός ολόκληρου λαού, η πολιτική ηγεσία της Ευρωζώνης, απειλώντας ευθέως με άτακτη χρεοκοπία ή σενάρια καθοδηγούμενης εξόδου απ” το ευρώ με άκομη πιο σκληρά μέτρα, εξασφάλισε μια συμφωνία-μνημόνιο, η οποία δεν μπορεί να θεωρηθεί βιώσιμη για την πλατιά κοινωνική πλειοψηφία.

Στην πράξη αυτό που προτάθηκε στην ελληνική κυβέρνηση συμπυκνώνει την εκδίκηση του κόσμου του κεφαλαίου απέναντι στους εργαζόμενους και τη νεολαία που τόλμησαν να αγωνιστούν, να αναδείξουν μια αριστερή κυβέρνηση, να συντονιστούν με τους λαούς της Ευρώπης στις πλατείες και τους δρόμους, να πετύχουν μια μεγαλειώδη νίκη στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και να αποδείξουν την τεράστια δύναμη που διαθέτουν.

Στις 8:00 το βράδυ σήμερα η συνέλευση του Ερασιτέχνη Πιερικού που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας της πόλης μας. Μικρή λεπτομέρεια, λίγο αργότερα ξεκινάει το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στην Ρωσία και την Γερμανία...


15ο Πολιτιστικό διήμερο στο Πάρκο των Πλατανάκιων


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ

Την Κυριακή 12 Ιουλίου τελέστηκε Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στον νεόδμητο Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου της Ενορίας Τριών Ιεραρχών Νέας Εφέσου. Ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριπόλεως και πάσης Λιβύης κ. Θεοφύλακτος.
Να σημειωθεί ότι το Σάββατο 11 Ιουλίου το απόγευμα τελέστηκαν τα Θυρανοίξια του νέου Ιερού Ναού.
Την Κυριακή το απόγευμα τελέστηκε ο εόρτιος Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου. Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας αφίχθησαν τα ιερά κειμήλια του Αγίου Παϊσίου, που φυλλάσσονται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.
Τα ιερά κειμήλια, έπειτα από ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, μετέφερε ο Πρωτοπρ. Ιωάννης Σπυρίδης, Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών.
Τα ιερά κειμήλια υποδέχθηκε στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, επικεφαλής κληρικών και πολλών πιστών, που έσπευσαν για να προσκυνήσουν τα ιερά κειμήλια και να λάβουν μέρος στις λατρευτικές εκδηλώσεις, που διοργανώθηκαν με την ευκαιρία των Θυρανοιξίων του Ιερού Ναού.


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη στο δίκτυο προώθησης της ανάγνωσης και δημιουργικότητας

Το παιδικό τμήμα της Δημοτικής βιβλιοθήκης του Δήμου Κατερίνης, που λειτουργεί από το 2008 σύμφωνα με τις διεθνείς βιβλιοθηκονομικές προδιαγραφές και διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τα παιδιά, συμμετέχει στο πρόγραμμα της Καλοκαιρινής  Εκστρατείας 2015, για την προώθηση της ανάγνωσης και δημιουργικότητας.

Πρόκειται για δράση της Εθνικής βιβλιοθήκης της Ελλάδος, που υλοποιείται με την υποστήριξη της Αστικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Future Library», σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Κατερίνης. Η δράση, προωθεί την καλλιέργεια κουλτούρας βιβλιοθήκης, την ενίσχυση των υποδομών της δημοτικής βιβλιοθήκης, των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της, ενώ δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, να εντάξουν στην καθημερινότητά τους τον κόσμο του βιβλίου.

Ειδικότερα, με την χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Κατερίνης μαζί με περισσότερες από 140 βιβλιοθήκες από κάθε γωνιά της χώρας συγκροτούν ένα δίκτυο – θεσμό, που αναδεικνύει τις δημιουργικές δεξιότητες των παιδιών που συμμετέχουν στις δράσεις του. Στο πλαίσιο αυτό, η καλοκαιρινή εκστρατεία διασχίζει όλη τη χώρα φιλοδοξώντας να δημιουργήσει πολιτισμικές διαδρομές, δίκτυα και δεσμούς μέσω εκδηλώσεων και δράσεων που απευθύνονται στα παιδιά, καθώς και στην ενεργό συμμετοχή γονέων και ενηλίκων. Γενικότερα, θέτει στο επίκεντρο τον σύγχρονο ρόλο της βιβλιοθήκης, που είναι να προσφέρει έναν τόπο διάδρασης ανθρώπων και ιδεών, ένα χώρο δημιουργικής δραστηριοποίησης στην καρδιά της πόλης.

Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας

Ενημερώνουμε όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας μας ότι άνοιξε το Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα της ΣΕΕΔΔΕ  και θα εκδίδει την
"ΚΑΡΤΕΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΕΛΑΤΗ" που πρέπει να προμηθευτούν οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων ανά την επικράτεια σε αντικατάσταση του ειδικού θεωρημένου αυτοκόλλητου νόμιμης λειτουργίας που καταργήθηκε πρόσφατα.

Παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τους κατά τόπους συλλόγους ή με την ομοσπονδία μας για λεπτομέρειες             


                                                                                    Με εκτίμηση,

                                                                                    Ο Πρόεδρος
                                                                                    Γρ. Βεΐδαμενίδης

ΕΛΛΑΔΑ-ΓΑΛΛΙΑ: 0-2. ΒΙΝΤΕΟ ( HD ) ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!!!


Οι αδιάφοροι τελικά ήταν… αδιάφθοροι. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Οι πιτσιρικάδες του UEFA UNDER19 δίδαξαν μαθήματα αξιοπρέπειας. Γαλλία και Ουκρανία αδιάφοροι και οι δυο (νίκη Γαλλίας και ισοπαλία Ουκρανίας) τα έδωσαν όλα απέναντι σε Ελλάδα και Αυστρία που καίγονταν για βαθμούς. Τελικά ίσως υπάρχει ελπίδα…


ΤΩΡΑ: Μεγάλη βλάβη επί της Βασιλείου Β'. Μεγάλη διαρροή νερού. Έχει κλείσει ο δρόμος, οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί.


ΤΩΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΖΑΝΝΑΣ-Ευρωπαϊκό πραξικόπημα σε εξέλιξη. Θέλουν τον απόλυτο διασυρμό της κυβέρνησης και της χώρας. Μόνη πλέον επιλογή η ρήξη. Ο λαός μας είναι αποφασισμένος, δεν υποχωρεί μπροστά σε απειλές και εκβιασμούς.

https://www.facebook.com/zisis.zannas?fref=nf

ΕΛΛΑΔΑ-ΓΑΛΛΙΑ: 0-2. ΒΙΝΤΕΟ ( HD ) ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!!! (ΑΥΡΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ)